Limen slipper på stripsen og sidder til til gengæld tilbage på næsen og er svær at fjerne - stripsen er hård og laver trykmærker i næseryggen. Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeg... Zobacz więcej
Er faktisk lidt skuffet. Produktet virker lovende, men syntes ikke at de klæber ordentligt - Holder ikke igennem en hel nat på mig - Falder enten halvt eller helt af. Har for god ordens skyld bå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Clearflow er et dansk sundhedsbrand, der tror på, at alle fortjener et sundt og velbalanceret liv. Vi tilbyder produkter, der hjælper dig med at skabe gode vaner og understøtte din krops naturlige egenskaber. Vores mål er at gøre det enkelt og tilgængeligt for alle at tage ansvar for deres velvære i hverdagen.
Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Limen slipper på stripsen
Dårligt produkt og kundeservice er tilsyneladende ligeglade selvom jeg har klaget.
Endnu en…
Endnu en af de nyopstartede “virksomheder”, der drejer nøglen om efter få måneder, så man ikke kan komme i kontakt med dem. Har købt deres næsestrips, og det er mildt sagt et skod prudukt, der ikke sidder fast særligt længe. Dårligt lavet - sikkert på en fabrik i kina, og nu er der ingen mulighed for at komme i kontakt med dem, da firmaet og siden er lukket. Det er desværre ikke første gang, jeg har oplevet dette. Mage til amatørarbejde og plattenslageri skal man lede længe efter. Føj
Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering, og lever fuldt op til vores tilfredshed 👍👍👍
Noget mange flere skulle prøve…
Er faktisk lidt skuffet.
Er faktisk lidt skuffet.
Har for god ordens skyld både vasket, renset og aftørret næsen før påsætning.
(Har indtil videre kun prøvet den gennemsigtige udgave)
Skuffende oplevelse
Har brugt dem to gange og hver gang har plasteret delt sig så jeg er vågnet med halvdelen af det sorte strittende ud i luften. Ikke tilfredsstillende. Har købt mange pakker og fortryder
Mega fedt produkt!
Mega fedt produkt, jeg bruger det hver gang jeg træner
De bliver ikke siddende hele natten
Fair pris og hurtig levering
Hæfter ikke og de svare ikke
Det er ikke lykkedes mig at gennemføre en cykeltur hvor de bliver siddende fast. De løsner sig efter 15-30 min.
Har forholdt Clearflow dette på mail men ingen tilbagemelding.

Springer op i utide.
Næsestripsene klistrer ikke ordentlig fast.
Halvdelen af de gange jeg har brugt dem er de sprunget op i løbet af natten.
Og jeg har renset næsens overflade før jeg har klistret dem fast.

Kropsscanner
Jeg kan følge med i min vægttabs rejse, god scanner, nem app, perfekt

Har brugt dem 3 nætter
Har brugt dem 3 nætter, straks man sætter den på kan man mærke et fantastisk flow igennem næsen.
Ofte vågner jeg om morgenen og føler at jeg ikke har sovet ret godt, allerede fra første nat med Clearflow følte jeg mig udhvilet. Spændende at der skal skal så lidt til.

Ikke vildt imponeret
Ikke vildt imponeret, virker ikke mega godt på MIG. Og syndes limen på plasteret er alt for stærk, det gør ondt at tag af igen.

Odpowiedź od Clearflow
Clearflow næsestrips er nemme at…
Clearflow næsestrips er nemme at påfører og meget effektive. Jeg bruger stripsene om natten og til træning, hvor jeg med det samme har oplevet en mærkbar forandring ift. vejrtrækning. Det har øget mit energi niveau og jeg sover bedre!
Udover produktets fordele er leveringen hurtig, og kundeservicen er i top.
Jeg kan varmt anbefale Clearflow til alle, der ønsker en lille, men mærkbar forbedring i deres hverdag. 🤩

Positivt overrasket!
Venlig og kompetent service fra stiftere med en tydelig vision. Deres produkt overraskede virkelig! Positivt. Næsestrippen løfter og udvider luftvejen gennem næsen og gør vejrtrækningen lettere og mere flydende. Så behageligt, at man glemmer man har den på.
Kan bruges i så mange situationer - uundværlig når man først har prøvet dem.

WAOW!
Det er første gang jeg har prøvet næsestrips og det gør en KÆMPE forskel for mig! Jeg har generelt besvær med at trække vejret gennem næsen, men med de gennemsigtige næsestrips fra Clearflow er der virkelig hul igennem. Kan slet ikke vente med at begynde at løbe med dem på også. Tak!!!

Odpowiedź od Clearflow
Bedre end andre jeg har prøvet
Bedre end andre jeg har prøvet, bruger dem de fleste nætter. Føler klart det gør min vejrtrækning bedre gennem næsen. Og sidder sygt godt fast

Odpowiedź od Clearflow
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.