Lovefilm

Oceniono na 5 z 5

Da jeg i sin tid var medlem, hvilket jeg var i flere år, har jeg aldrig oplevet noget negativt. Og de par gange der var problemer, blev det lynhurtigt ordnet af kundeservice. Nu kan jeg se at Lov... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Holder hvad de lover, jeg prøvede deres abonnement gratis i 2 måneder, oplevede ingen problemer, prisen virker rimelig. Jeg valgte ikke at fortsætte da jeg ikke havde tiden til at se filmene. jeg... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia filmów
  2. Usługa streamowania filmów
  3. Kino

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DVD udlejning, nemmere, sjovere! Lej DVD film fra 129kr. - Du vælger filmene på nettet og får dem med posten - ingen porto og ingen bøder.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Godt koncept... MEN

Lovefilm.dk leverer en god service bl.a. er portoen betalt på returforsendelsen.
Film leveres hurtigt.

Jeg har desværre oplevet ringe kvalitet af DVD film et par gange. Skiverne "hakker" simpelthen under afspilning. Det er temmelig irriterende.

26 stycznia 2010

God oplevelse

Et minus er at der ingen film sendes eller registreres modtaget over weekenden, men derudover har jeg i 3 måneder kun haft positive oplevelser med lovefilm.dk

5 stycznia 2010
Oceniono na 2 z 5

Det går alt for langsomt..

Er utrolig overrasket over hvor langsomt det går.. I princippet kan man sende en film mandag, de modtager den tirsdag, sender en ny afsted og man har den onsdag. Men sådan fungerer det langt fra. I de to måneder jeg har brugt dem, har jeg være heldig hvis jeg har sendt dem mandag og modtaget nye næste mandag. Ideen er god. Men de forstår desværre ikke at efterleve den.
Derudover så sender de nogen gange to film i samme kuvert, hvilket betyder at man skal se begge først, før man sender dem retur. Andre gange så modtager man én film og den næste film modtager man først to dage efter.. Lidt underligt..

5 stycznia 2010

Alt for langsomt, desværre

Konceptet er godt, ideen virker. Men desværre er det for langsomt i praksis.
Man sender film ind mandag inden postkassen tømmes. De modtager reelt filmene tirsdag, dog får man først en melding fra dem om at filmene er dem i hænde tirsdag efter kl. 21.00 hvilket bevirker at de først kan sende nye film ud onsdag, som man først har torsdag.

Dvs: film ind mandag - først nye torsdag, det er en dag for langsomt.

Ønskeliste systemet fungerer ok, men mistænker dem lidt for at have for FÅ af alle titlerne hjemme med alle de prøve-abbonementer der er nu.

Lovefilm.dk er udmærket, hvis du kan lide at vente lidt ekstra tid på dine film. De har mange blu-ray titler, og det skal de have ros for.

24 listopada 2009
Oceniono na 5 z 5

gratis test først og derefter blev vi hængende

via sponsorcar.dk fik vi love at teste lovefilm først en måned gratis + vi fik 150 kr. for at køre med deres streamer, dette var faktisk årsagen til at vi testede lovefilm af, og tak for det sponsorcar.

For vi er nu store fans af lovefilm, vi bestiller film i det tempo vi har lyst til og der er vanvittigt mange film at vælge mellem.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til alle jer andre som er i tvivl om i skal prøve lovefilm, og hvis i er i tvivl fortsat så test dem via sponsorcar, det er jo gratis at prøve på den måde!

22 listopada 2009

Perfekt til os

Når man nu bor lidt ude på landet og ikke lige har en DVD udlejer om hjørnet så er Lovefilm bare perfekt for os.

Viasat eller Canal Digital er begge rimelig bekostlige når man nu har 2 TV i huset forskellige steder.

Hos Lovefilm får jeg 2 film hjem af gangen, en til vores børn og en til os voksne, ikke noget med bøder hvis jeg glemmer at sende dem retur, og 2 nye film indenfor 3 - 4 dage efter jeg har sendt de 2 andre retur.

Lovefilm er perfekt for os og derfor får de den varmeste anbefaling herfra

26 października 2009

5,5

De få gange der har været en film der ikke duede, gik der bare et par dage så fik vi en ny film og et andet eksemplar af den, der ikke var til at se. Ikke noget problem at holde pause i abonnementet. Det virker fint med "ønskelisten". I det hele taget, har jeg ikke fundet noget at sætte fingeren på. God betjening når man ringer. Har sparet en masse tid og penge, bare få film i postkassen, hvor "nemt" kan det være.

26 października 2009

FEDT KONCEPT

Nemt og ligetil, jeg har 2 film hjemme af gangen, så er der en til ungerne og en til de voksne... Aldrig bøder mere og der kommer 2 nye film indenfor et par dage efter jeg har sendt de gamle retur... Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til alle andre!

17 października 2009
Oceniono na 1 z 5

Film kunne ikke finde vej, men regningerne kunne?

Da jeg fik et prøve abb gik det rigtig fint, film hver 3-4 dag, så det var ren luksus.. så valgte at tegne abb. så forsvandt servicen 10-12 dage imellem film derefter pludselig ingen film? begrundelse posten mente min adr var ubekendt.. mon dog? for regningerne fra Lovefilm fandt godt nok vej? og jeg er måske lidt stædig vil ikke betale for en ydelse jeg ikke får, så ingen penge til dem.. så hurtigt meget hurtigt trusler om inkasso... de skal være velkommende...

30 września 2009

Fin service

Jeg valgte ikke at fortsætte da jeg ikke havde tiden til at se filmene.
jeg oplevede at de byttede film hurtigt, mellem 2-3 gange på en uge (nåede jeg at få 2 dvd'er, dvs. 4-6 film på en uge, hvis vi sendte dem samme dag som de kom)

22 września 2009

Alt for mange ridser!

Jeg har været medlem af Lovefilm et års tid og har haft nogle blandede oplevelser med dem. På den ene side synes jeg at det med posten har fungeret fint og at konceptet med, at man ikke skal drøne ned og aflevere filmene indenfor en bestemt tidsmargen er smart.

På den anden side……..
Jeg har rigtig mange gange oplevet, at fimene er fyldt med ridser/fejl og heraf længere ophold i filmene. Flere gange har jeg helt opgivet af få filmene afspillet. Selvfølgelig har jeg undersøgt om det var min DVD-afspiller, men filmene har heller ikke virket på husets andre DVD-afspiller eller på computeren.
Det er rimelig frustrerende, at sidde og glæde sig til en filmaften og så ende op med en zappe-aften ;-)
Et par af disse aftener er jeg faktisk endt med at hente film i Blockbuster og det var jo egentlig ikke meningen med ideen.
Det gør det absolut ikke bedre, at Lovefilm ikke i alle tilfælde har tilskrevet mig en erstatningsfilm…….

5 września 2009

Alt ok

Alt er super, har ikke problemer. Har været on/off flere gange uden problemer.

Fin support.

23 czerwca 2009
Oceniono na 5 z 5

Da det blev sommer ville jeg sige mit abonement op, så jeg ikke fik film i sommerferien. Men lovefilm.dk giver gode og nemme muligheder for at man kan nedgradere sit abonnement - eller holde pause. Så nu nedgradere jeg i april, maj, juni - holder pause i juli og august.

Når man tænker på hvor besværligt det er at ændre abonemment hos fx Viasat - så er det her en drøm af en kundeservice.

18 czerwca 2009
Oceniono na 1 z 5

Regninger KONSTANT!!!

Pas på dette firma.

1. de super langsomme med filmne
2. sender forkerte film
3. Sender lige pludselig inkasso varsel
4. tager 250 kr. fordi de siger man har smidt film væk som man for længe har sendt

syntes dette lød skide godt men gik hen og kunne betale sig at købe filmne selv da de sender regninger hele tiden....

så godt råd køb filmne eller tag i blockbuster pas på dem her !!

4 czerwca 2009

Laaaaangsom levering og modtagelse

Er fint tilfreds med udvalget af film... især har de en del ikke amerikanske film... hvilket jeg udnytter i stor stil.

Jeg har været kunde hos dem i nogle år (on/off) efterhånden... dog er jeg meget utilfreds over at betale for ubegrænset film, når man max. kan nå at bytte film én enkelt gang om ugen... trods det at man er hurtig til at se dem og sende tilbage igen... Denne service er kun blevet ringere og ringere med tiden... mistænker dem for med vilje at forsinke modtagelse, samt afsendelse for at kunne spare nogle porto kroner... Det kunne gøre bedre... betaler da gerne 20 kroner mere om måneden for at kunne få noget mere for mine penge...

Hvad angår problemer med film der ikke kan afspilles osv. osv. skal de have ros for deres mail service... de er altid hurtige til at komme med svar og erstatnings-film...

15 maja 2009
Oceniono na 3 z 5

Alt alt for få Blu-Ray film

Konceptet er godt, men udbuddet af Blu-Ray film er mangelfuldt. Man kan være heldig at enkelte af de nye film udkommer samtidigt på Blu-Ray, men ofte så må man vente i lang tid før nuudgivelserne også kan lejes i dette format - og det på trods af at de fleste nye film udgives på både DVD og BR samtidigt. Mængden af BR er desuden begrænset, så man skal ikke have været alt for aktiv på film-lejefronten før man løber tør for muligheder.

19 kwietnia 2009

Godt koncept

Godt koncept. Leveringen kan dog vare op til 3 dage, til gengæld sender LOVEFILM med CityMail, som også levere post om lørdagen hvilket jo er dejligt. Filmene er i god stand, og har endnu ikke oplevet nogle skelsættende ridser, som har provokeret filmen. Hjemmesiden er let at navigere rundt i, og filmudvalget er kæmpe. Jeg har endnu ikke haft nogen form for problemer med LOVEFILM. Og så er det trods alt lettere og billigere end at leje film i en videobiks.

30 marca 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej