Banner for Lot of Happiness

Lot of Happiness Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gaat mij totaal niet om een geldprijs. De prijs waar het bij mij wel expliciet om gaat is de prijs dat kinderen die horen plezier te maken, door mee te doen het voor hun mogelijk is om iets te doen wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het goede doel vind ik fantastisch om voor mee te doen. De prijzen als sponsering voor magazines vind ik een stuk minder leuk. Ik doe mee voor het goede doel, en als er een x een klein geld prijsje va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb zelf kunnen kiezen welk doel ik wilde steunen. Al vaak leuke prijzen gewonnen. Geen grote geld bedragen, maar cadeaubonnen, zonnebrand setje, taart door de brievenbus. Gewoon heel leuk!

Oceniono na 4 z 5

De (leuke) verkoper had wat beter moeten uitleggen dat het niet om de verkoop van losse loten ging, maar om een abonnement. Maar Lot of Happiness maakt haar belofte waar, na een paar keer meedoen was... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Loteria
  2. Sprzedaż loterii

O Lot of Happiness

Napisane przez firmę

Bij Lot of Happiness - de win-win loterij - geloven we in een mooiere wereld voor iedereen. Goede doelen, groot en klein, zijn hierin de drijvende kracht. Ze verdienen allemaal onze steun. Met jouw deelname aan onze loterij dragen we samen bij aan hun missies.

Meespelen is impact maken. Jij bepaalt zelf naar welk goed doel zo’n 50% van je inleg gaat.

Dat maakt Lot of Happiness dé loterij waar je stem telt en je impact groot is. En waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Een miljoen op de bank. Of een nieuwe elektrische bakfiets voor de deur. Win-win dus. Doe je mee?

Happy highlights
🏆 > ± €5.000.000 aan prijzen en cadeaus
👐🏼 > €45.000.000 support aan goede doelen
🎉 > 300.000 happy win-winnaars

Dane kontaktowe

Kans maken op €1.000.000?

Elke trekking kans op €1.000.000 en vele andere prijzen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 772

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik won geregeld een prijs én steunde een goed doel

Betrouwbaar en transparant

Hoi Margriet,

Wat een fijne review 🩷

Hier worden we blij van! Fijn dat je met een goed gevoel meedoet en dat je onze manier van werken zo waardeert 🙌

Oceniono na 5 z 5

Ik doe al jaren met plezier mee

Ik doe al jaren met plezier mee met deze loterij
Al is het steunen van dit goede doel het belangrijkste

Hoi Hans,

Wat mooi om te horen 🧡

Al jarenlang erbij, dat waarderen we enorm. Dankzij deelnemers zoals jij kunnen we samen impact blijven maken voor goede doelen 🙌

Je steunt een goed doel

Je steunt een goed doel, en heel af en toe win je een leuk klein prijsje.

En bij de extra ster zou het betekenen dat ik altijd prijs zou hebben, maar dat kan natuurlijk niet......

Hoi Henri,

Fijn om te horen 💜

Fijn dat je op deze manier het goede doel steunt én af en toe verrast wordt met een leuke prijs. Samen maken we impact 🙌

Is er nog iets wat we kunnen doen voor die extra ster? Laat het ons gerust weten 👍

Oceniono na 5 z 5

Het besef dat ik hiermee een ander help

Het besef dat ik hiermee een ander help, dat geeft mij een voldoening die onbeschrijfelijk is.

Hoi,

Wat een prachtige woorden 🩷

Daar doen we het voor. Dankzij deelnemers zoals jij kunnen we samen impact maken voor goede doelen. Dat is ontzettend waardevol 🙌

Oceniono na 5 z 5

Alles is duidelijk en leuke prijzen…

Alles is duidelijk en leuke prijzen denk ik zo.

Hoi Vera,

Fijn om te horen 🧡

We houden het graag duidelijk en toegankelijk. En we hopen natuurlijk dat het geluk snel jouw kant op komt 😉🍀

Dank je wel voor je review!

Oceniono na 2 z 5

Misser…

Als ik een prijsje win wordt ik Ver Haege genoemd en niet Verhage

Hoi Wim,

Oei, dat is inderdaad een beetje stom van ons 😅🧡

Gelukkig weten we je wél regelmatig te vinden als er een prijs te winnen is 😉 We gaan ervoor zorgen dat je naam voortaan goed wordt weergegeven.

Dank je wel dat je dit aan ons hebt doorgegeven!

Oceniono na 1 z 5

Saaie loterij met nutteloze prijzen

Prijzen zijn zeer saai en niet waardevol, ook moet je soms zelf nog de verzending betalen van als je iets uitkiest. Verder hoor je er weinig van.

Hoi Thijs,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart 😕

Jammer dat onze prijzen niet bij je passen. We proberen juist voor zoveel mogelijk deelnemers een gevarieerd aanbod samen te stellen. Bij de meeste prijzen betaal je geen verzendkosten. Dat geldt gelukkig maar voor één prijs uit ons assortiment.

Heb je het gevoel dat je weinig van ons hoort? Volg je ons al op TikTok, LinkedIn, Instagram of Facebook? Daar delen we regelmatig updates en winacties 🙌

Hoi Hans,

Dank je wel 🩷

Samen zorgen we dat goede doelen gesteund worden en we echt verschil kunnen maken. Daar zijn we trots op 🙌

Oceniono na 5 z 5

Een heel goed doel en al een paar keer…

Een heel goed doel en al een paar keer wat gewonnen.

Hoi Engel,

Wat leuk om te horen 💜

Dat is een mooie combinatie: samen impact maken voor goede doelen én af en toe verrast worden met een prijs. Win-win dus 🙌

Dank je wel voor je support!

Oceniono na 3 z 5

Fijn dat er gegeven wordt aan goede…

Fijn dat er gegeven wordt aan goede doelen.

Hoi Patricia,

Dank je wel voor je review 🧡

Mooi dat je het belangrijk vindt dat we samen goede doelen steunen. Daar doen we het voor 🙌

Is er nog iets wat we kunnen doen voor die extra sterren? Laat het ons gerust weten 👍

Goed doel 👍👍

Hoi Gerrie,

Dank je wel! 🩷

Samen maken we impact voor goede doelen. Fijn dat je daarbij bent 🙌

Gewoon prima loterij

Gewoon prima loterij , en natuurlijk voor het goede doel.

Hoi Trudy,

Dank je wel voor je mooie review 🧡

Fijn dat je met plezier meedoet. Samen maken we impact voor goede doelen én hopen we deelnemers regelmatig te verrassen 🙌

Ze doen veel goed

Ze doen veel goed. Daarom steun ik ze. Maar er wordt al een poos 2x per maand een bedrag afgehaald van mijn rekening i.p.v. 1x per maand.
Goed opletten dus!

Hoi Gerda,

Dank je wel voor je eerlijke review 💜

Fijn dat je onze inzet voor goede doelen waardeert. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er in sommige maanden twee keer wordt geïncasseerd. We hebben 16 trekkingen per jaar en bij iedere afschrijving staat vermeld voor welke trekking deze is. Er zijn dus inderdaad maanden waarin er twee incasso's plaatsvinden.

Heb je het idee dat er méér dan 16 keer per jaar wordt geïncasseerd? Neem dan gerust contact met ons op via info@lotofhappiness.nl of 085 3036481. We zoeken het graag samen met je uit 👍

Oceniono na 5 z 5

Je kiest zelf een goed doel, leuke prijzen, prettige organisatie

Ik steun een goed doel en heb ook al een paar leuke prijzen gewonnen. Wat ik vooral waardeer is dat Lot of Happiness je níet wekelijks stalked met mails en post om nog meer loten te verkopen. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik andere loterijen heb opgezegd!

Hoi Elles,

Wat een geweldige review 💙

Super om te horen dat je al leuke prijzen hebt gewonnen én dat je onze manier van communiceren waardeert. We houden het graag duidelijk en sturen alleen berichten die er echt toe doen 😉

Fijn dat je met ons samen impact maakt. En dat je daar zo'n goed gevoel bij hebt, vinden we extra mooi 🙌

Dank je wel voor je support!

Oceniono na 4 z 5

Het goede doel hierachter vind ik een…

Het goede doel hierachter vind ik een mooi doel. Je krijgt mail als je wat gewonnen hebt, dat is in mijn ogen heel gemakkelijk

Hoi Willem,

Wat fijn om te horen 💙

Mooi dat je het zo ervaart. We vinden het belangrijk dat je makkelijk kunt zien wanneer je een prijs hebt gewonnen 🙌

Oceniono na 2 z 5

Niks voor mij

Het is gewoon een nieuwe loterij.

18 listopada 2025

Hoi,

Dank je wel voor je review.

Dat klopt, we zijn een relatief nieuwe loterij. We hopen ons te onderscheiden doordat je zelf kiest welk goed doel je steunt én op die manier willen we samen impact maken 🙌

Is er iets wat we kunnen doen voor die extra sterren? Laat het ons gerust weten 👍

Tevredenheid

Het is een goed doel. Geen telefoontjes etc voor meer. Ik steun het graag

Hoi Johanna,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden én je steun! 💜

Dankzij deelnemers zoals jij kunnen we samen mooie goede doelen blijven steunen én tegelijkertijd prachtige prijzen weggeven. We waarderen je vertrouwen enorm.

Oceniono na 4 z 5

Omdat jullie goed werk doen en af en…

Omdat jullie goed werk doen en af en toe een leu prijsje stimuleert oo om door te blijven gaan.

Hoi Agnes,

Dankjewel voor je review! 💜

Wat fijn dat je onze goede doelen een warm hart toedraagt. En natuurlijk is het extra leuk als er af en toe een mooie prijs jouw kant op komt.

Bedankt voor je steun!

Fijne communicatie

Hoi Sandy,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Prima!

Altijd fijn om een goed doel te ondersteunen

Hoi Stef,

Wat mooi om te horen dat je het fijn vindt om een goed doel te ondersteunen. 🩷 Dankzij deelnemers zoals jij kunnen we samen een positieve bijdrage leveren. We waarderen je steun enorm en wensen je veel succes met je loten!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej