Super fede/sjove produkter. God og hurtig responstid når man skriver til dem. Var så uheldig at modtage ens t-shirt i 2 af boksene, men fik svar på den besked (lille klage) jeg sendte samme dag.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De havde ikke varene hjemme så vi skulle vente 2 mdr mere for at få vores pakke..
De bruger Danmarks dårligst pakkeløsning DOA det vil sige man bestemmer ikke selv hvor ens vare kommer selv om man bestiller pakken til hjemmelevering så skal gå langt efter sin pakke forstå ikke... Zobacz więcej
Nu har jeg været medlem af Loot Monkey siden deres opstart. (Harry Potter box) Med Loot har jeg opdaget mange nye produkter, som jeg ellers ikke vil have købt. De lægger virkelig en masse kærligh... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Loot Monkey går på rov og finder de bedste skatte indenfor film, serier og spil, putter dem i en boks og sender den hjem til dig. Du kan abonnere eller nøjes med én. Uanset hvad får du fingrene i de bedste produkter fra dine yndlingsfilm, -serier eller -spil før alle andre.
Dane kontaktowe
Havneøen 6, 7100, Vejle, Dania
- info@lootmonkey.dk
- www.lootmonkey.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk!
Fantastisk oplevelse at handle hos loot fantasy. Gode varer og god service. Man kan helt klart godt forvente noget godt i boxene de har. Jeg er ikke færdig med at abonnere 👍🏻🤞🏻
God service
God service og fede boxe, ikke noget at sætte sin finger på. Klar anbefaling!
Fantastiske boxe
Rigtig godt koncept med fantastiske boxe. Glæder hver gang til at se, hvad der er i den næste.
Perfekt
God service og fantastiske boxe. Glæder mig allerede til at se hvad jeg får i min næste box😍🤗
Super oplevelse & Loot Boxe
Jeg bestilte et enkeltkøb og har med det samme lavet et abonnement bagefter. Så fede boxe!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! De gør virkelig alt hvad de kan for at rette op på fejl, hvis der forsvinder pakker eller andet. Samtidig fantastiske produkter man modtager. Thumbs up herfra
Lækkert med en box hver 2 måned
Lækkert med en box hver 2 måned. Jeg får tilsendt masser af produkter jeg normalt ikke selv ser og det er fedt.
God oplevelse og service. 😃
Tak til Michael for rigtig god service og hjælp med alle min spørgsmål.
Jeg ser frem til at modtage min første gaming box næste måned. 😃
Jeg er en kæmpe fan
Jeg er en kæmpe fan. Pisse fedt koncept og godt indhold.
Glæder mig allerede til næste pakke😍
Har i dag modtaget min første Loot Box og jeg er helt vild med den. Glæder mig allerede til næste måned.
Kanonfedt koncept!
Jeg har straks skrevet abonnement…
Jeg har straks skrevet abonnement på hver 3. Måned og har nu modtaget den første boks. Jeg er altså så tilfreds 👌 kan helt klart anbefales!
Virkeligt venlig service og en…
Virkeligt venlig service og en spændende pakke
Min mand blev så glad for hans Deadpool…
Min mand blev så glad for hans Deadpool Loot Boks! Jeg vil helt klart handle hos jer igen. Rigtig god service og overskuelig hjemmeside!
En svindel virksomhed
En svindel virksomhed, der tydeligvis indkøber billige produkter i udlandet. Derfor også en ventetid på over en måned. En forkert str. t-shirt og ikke i nærheden af 350 kr. spar jeres penge!

Odpowiedź od Loot Monkey
Genialt koncept!
Genialt koncept!
En boks man som fan venter på i spænding. Masser af lækre og fede sager med hver boks. En boks jeg helt klart skal have igen. Tak for en fed oplevelse!
Superfin boks med Harry Potter…
Superfin første boks med Harry Potter tema - vi glæder os til at se hvad der er i næste 😊
God og overskuelig hjemmeside - gode muligheder for køb eller abonnement.
Helt fantastisk kundeservice!!!!!
Mega fed og gennemtænkt Harry Potter…
Mega fed og gennemtænkt Harry Potter Boks!
Jeg har bestilt en Marvel boks til min…
Jeg har bestilt en Marvel boks til min mand og han var super begejstret for både konceptet og indholdet.
Tusind tak til lootfantasy for, at gøre det dejligt nemt Jeg vil helt klart benytte mig af jer igen. 😀
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.