Oceniono na 5 z 5

Super fede/sjove produkter. God og hurtig responstid når man skriver til dem. Var så uheldig at modtage ens t-shirt i 2 af boksene, men fik svar på den besked (lille klage) jeg sendte samme dag.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De havde ikke varene hjemme så vi skulle vente 2 mdr mere for at få vores pakke..

Oceniono na 2 z 5

De bruger Danmarks dårligst pakkeløsning DOA det vil sige man bestemmer ikke selv hvor ens vare kommer selv om man bestiller pakken til hjemmelevering så skal gå langt efter sin pakke forstå ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg været medlem af Loot Monkey siden deres opstart. (Harry Potter box) Med Loot har jeg opdaget mange nye produkter, som jeg ellers ikke vil have købt. De lægger virkelig en masse kærligh... Zobacz więcej

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Loot Monkey går på rov og finder de bedste skatte indenfor film, serier og spil, putter dem i en boks og sender den hjem til dig. Du kan abonnere eller nøjes med én. Uanset hvad får du fingrene i de bedste produkter fra dine yndlingsfilm, -serier eller -spil før alle andre.

4,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Vanvittig produkter til prisen

Vanvittig produkter til prisen. Jeg var mildt sagt overrasket over den værdi der er i en boks ift. den pris jeg giver. Produkternes kvalitet er vi også tilfredse med.

Personalet var søde og hjælpsomme, da jeg ringede ind for at få hjælp.

Boksen var til ældste søn, og han var ellevild med gaven. Vi er super tilfredse, og har valgt at opgradere til et abonnement.

SVAR PÅ JERES MAILS !!!

SVAR PÅ JERES MAILS !!!
Total dårlig kunde service..
Bestilte to loot boxe d. 30 nov. under status står der stadig "behandler" og nu når de sikkert ikke frem inden jul.

Hej Rasmus,

Jeg har ingen mail liggende fra dig, af hvad jeg kan se? Kan du gensende den?

Vi skriver meget tydeligt på profil- og konceptsider, at bokse sendes mellem d.20 og 30 i måneden, såfremt man bestiler inden d.10. Har du bestilt efter d.10, så kommer de med næste måneds bokse.

Så fordi du har bestilt efter d.10 November, kommer dine loot boxe med December boksene mellem d.20 og 30.

Håber det giver mening for dig.

Konceptet lyder smart

Konceptet lyder smart, men er ikke synderligt imponeret.
Bestilte to boxe d. 30. Nov, med henblik på julegaver. Ordren står stadig som 'behandler' og alle henvendelser bliver total ignoreret. Både mail, chat og opkald. Må vist haste ud og købe andre julegaver, for det her lykkedes vist næppe.

Opdateret. 31. December
Trods at der på siden står "Vi bestræber os på, at afsende alle Loot boxe senest den 20." og der gentagende gange rettes til 'mellem den 20. Og 30', står min ordrer stadig som behandler.
Når man benytter sig af kontaktsiden, bliver ens besked åbenbart ikke sendt, for de 'modtager ingenting'.
Man kunne fristes til at tro, at man straffes for at brokke sig. 🤔 Kan ihvertfald konkludere at 'bestiller man før den 10. Modtager man følgende måned' , ikke holder. Bestilt 30.november, modtager vel midt januar.

Hej Helle,

Vi har ikke modtaget noget opkald eller email. Jeg kan dog se at du skrev på livechat for nogle timer siden, og den har vi netop svaret på.

Håber det giver mening for dig.

Dårlig service

Hej Ditte,

Det er vi kede af at læse. Er der noget vi kan gøre for at forbedre din oplevelse? Vi har ellers gået rigtig langt for at sikre, at du modtog din bokse som ønsket og endda tilpasset den specifikt til dig ift indhold.

Oceniono na 2 z 5

Valgte levering hver anden måned

Valgte levering hver anden måned. Harry potter og star wars. I anden levering var der 2 ting som jeg også fik i første. I Harry potter var der også gengangere. Skuffet.

Odpowiedź od Loot Monkey

Hej Jes! Det er jeg ked af at høre. Det er naturligvis aldrig meningen, at du skal modtage gengangere. Kan du sende os en email på info@lootmonkey.dk? Så får vi rettet op på det.

Oceniono na 5 z 5

Min datter er vild med de overraskelse…

Min datter er vild med de overraskelse hun får hver gang. Rigtig flotte varer der er med hver gang også. Og jeg synes det er super at man kan vælge hvor ofte man ønsker levering.

Odpowiedź od Loot Monkey

Det varmer virkelig at læse. Tusind tak for de søde ord. Vi er glade for at i er en del af vores Loot Family :-D !

Havde forventet bedre ting

Havde forventet bedre ting. Det jeg fik matchede slet ikke det der blev lovet i annoncen. Den eneste "gode" ting var t-shirten. Savnede absolut ting med de kendte marvel figurer.

15 listopada 2021

Hej Heidi!

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi går altid efter, at lave vores boxe der sælges som enkeltkøb rigtig fede. Men vi havde desværre store problemer i Oktober og November måned med, at få varer på lager grundet forsyningskrisen i Europa. Hvis du sender mig en mail med dit ordrenummer og gerne et billede af indholdet, så vil jeg se hvad jeg kan gøre.

Du kan sende mig en email på: info@lootmonkey.dk

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en lootbox den 26…

Jeg bestilte en lootbox den 26 september men den er ikk kommet indnu men har fået en mail på at min ordre er pakket, det var faktisk en gave.
Hvis i vil undersøg hvor den er hen mit ordrenummer er 59078
Mvh
Martin Skibsted grand Pedersen

Opdating
9/11
Fik vi løst problemet

9 listopada 2021

Hej Martin,

Jeg er glad for, at din box nåede frem helt til sidst! Håber i blev glade for den!

Oceniono na 5 z 5

Fik to af de samme ting i de første to…

Fik to af de samme ting i de første to bokse. Men flot service og er glad for mine bokse

2 listopada 2021

Hej Tina!

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis aldrig meningen, at man skal modtage det samme produkt 2 gange. Kan du sende mig en mail på info@lootmonkey.dk, med et billede af de produkter du har modtaget 2 gange? Så får vi sendt det rigtige produkt til dig :-)

nørd stuff

Er du nørd indenfor Marvel, starwars mm, så skal du have en loot. Jeg fandt det, købte det, og fik det. Jeg glæder mig allerede til min næste loot🙏🏻

2 listopada 2021

Odpowiedź od Loot Monkey

Hej Marc! Mange tak for anmeldelsen. Det værdsætter vi SÅ meget! Vi er glade for, at have dig med i vores Loot Family! :-D

Et fantastisk koncept

Et fantastisk koncept! Har lige modtaget min første box med de fedeste ting i. Glæder mig allerede til den næste 🤩 God service, hurtig levering, kan klart anbefales 👏❤😍

30 października 2021

Odpowiedź od Loot Monkey

Hej Anna! Du skal have stor tak for dine pæne ord. Det betyder SÅ meget for os! Vi er glade for, at have dig med i vores Loot Family! :-D

//Michael

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej