Best veel zitten Googlen om wat moois of leuks voor mijn vrouw te kopen voor een opkikkertje.Tot ik op Lookinggoodtoday stuitte, daar zag ik hele mooie sierraden tegen hele schappelijke prijzen. Na be... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie wolfraam-carbide ring met multicolor bij LGT gekocht. Ring is vrij zwaar, maar daar heb ik niks tegen; in tegendeel, hij voelt heel robuust en degelijk aan. Snelle service en bezorging, en de be... Zobacz więcej
Lookinggoodtoday is een betrouwbare en fijne website om voor mooie sierraden te shoppen voor een goede prijs. Ze hebben mijn product op de tijd die ze beloofd hadden afgeleverd. Genoeg info en duide... Zobacz więcej
Ik heb gekozen voor platte zwarte titanium oorknoppen, veel keuze. Makkelijk te bestellen en zoals gewend snel in huis. Goede service en kwaliteit oorversiering is top...geen steker maar óók zelfde pl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lookinggoodtoday. De leukste webwinkel voor al uw sieraden, mode accessoires en horloges. Voor dames en heren! U kunt bij ons terecht voor o.a. kettingen, armbanden, tassen, ringen, horloges, sieraden, bijoux, zonnebrillen, riemen, leren armbanden, rvs sieraden en meer.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.lookinggoodtoday.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kwaliteit en goede service en snelle…
Kwaliteit en goede service en snelle levering
Hier habe ich ein XS-Lederarmband…
Hier habe ich ein XS-Lederarmband gefunden, das perfekt an mein Handgelenk passt. Die Qualität und das Design haben meine Erwartungen übertroffen. Es ist zu meinem Favoriten geworden, um jedem Outfit eine stilvolle Note zu verleihen.
Positieve ervaring
Positieve ervaring ; deze firma staat garant voor service en kwaliteit. Het gevraagde werd “juist” en binnen termijn geleverd.
Goed voor herhaling. LGT .. happy to see
Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen. Of toch wel?
Een ring besteld, volgende dag binnen maar helaas verkeerde ring bezorgd. Een ander soort regenboogring. Maar duidelijk niet mijn bestelde ring om iemand als cadeau te geven. Netjes retour gedaan, mailtje naar bedrijf. Nieuwe besteld die ik dus wilde hebben gisteren. Hopende dat nu wel goed binnenkomt want heb hem vandaag nodig. Komt daarnet de ring binnen, wederom met snelle bezorgservice daarover geen klagen, is het weer de verkeerde ring. Precies dezelfde ring als gisteren verstuurd was. Bizar. 1 foutje oke..2x dezelfde fout...eh hoezo dan. Wederom is de ring retour. Duidelijk een bedrijf wat zijn zaken niet op orde heeft. En bedankt. Doe er je voordeel mee.
Eerlijke prijs voor een mooi product
Eerlijke prijs. Geen gedoe met invoerkosten achteraf. Netjes op tijd geleverd en zeker precies wat ik er van verwacht had Heel blij met deze mooie ring!!
Goede snelle levering
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling, mooie producten, juweeltjes in een geschenkzakje afgeleverd en identiek als foto op website.
Heb niks binnengekregen
Heb niks binnengekregen en het zou naar jullie retourgestuurt worden maar licht nu bij postnl en heb daar geen email van gekregen of dat ik het ooit weer zie daarom die 1 ster
Goede kwaliteit en is ook zoal op de…
Goede kwaliteit en is ook zoal op de foto redelijk snel geleverd Bente reden
Was iets mis gegaan in de post, maar erg goede communicatie en service.
Mooi artikel en snelle bezorging
Mooi artikel en snelle bezorging, ook nog in een leuk cadeauzakje
Zwarte oorbellen
Ik was al tijden op zoek naar mooie zwarte oorbellen en gelukkig vond ik deze site,ik heb nu 2 keer besteld en ben echt heel blij met de oorbellen,het is een goede kwaliteit,ik heb ze elke dag in en ze blijven prachtig zwart, je hebt je bestelling de volgende dag al in huis in een leuke verpakking ik ga hier zeker weer bestellen 😁
Heel mooi product
Heel mooi product! Zwaar en stevig materiaal en zo mooi!
Snel verzonden, goed verpakt en geschenkverpakking erbij.
De kleurencombinatie bij deze ring is een perfecte keuze!
Heel vlot opgestuurd
Heel vlot opgestuurd, mooi ingepakt en de ring is echt prachtig!
Op het eerste gezicht een hele mooie…
Op het eerste gezicht een hele mooie armband, echter was de sluiting van dermate slechte kwaliteit dat deze steeds los ging. Uiteindelijk ook de armband kwijt geraakt de 1e dag dat ik hem droeg. Zonde van het geld..
Produkt ( leren armband) precies zoals…
Produkt ( leren armband) precies zoals omschreven. Stevige goed afgewerkte armband.
Dag na bestelling in huis 👍
Een kwalitatief uitstekend product.
Alles klopt!
Foto's kloppen met werkelijkheid, netjes verpakt en snel verzonden. Ik ga vaker bestellen.
Goede service en kwaliteit
De service is top. Het product is geweldig. Ik heb een ring van wolfraam gekocht. Deze lijkt op de foto's licht zilver, maar in werkelijkheid zijn ze donker zilver. Verder is de bezorging, website en communicatie goed op orde.
Doświadczenie Trustpilot