Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til alletiders foredrag - Kaffens historie og slaveri, i Sankt Jacobs menighed. Det var en veloplagt og engageret foredragsholder samt den dejligste kaffe/kage. Stor ros og tak till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Socialt netværk for singler. Man kan løbende melde sig til andre brugeres arrangementer eller oprette sine egne og på den måde møde mennesker med samme interesser. Man kan gratis melde sig til de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Logen er et fantastisk koncept. Mennesker mødes, som ikke nødvendigvis ville have mødt hinanden ellers. Der bliver arrangeret forskellige arrangementer.. ( du kan også selv arrangere) Der er... Zobacz więcej

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Foredrag med god stemning 😊

dejligste kaffe/kage. Stor ros og tak till arrangøren.

6 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Logen er for aktive singler og der er…

Logen er for aktive singler og der er mange forskellige typer arrangementer. Jeg kan som nyt medlem anbefale sitet, da jeg allerede har været i teateret flere gange end nogensinde. Der er nogle medlemmer som er gode til at oprette kulturoplevelser og der er så meget at vælge, at enhver person/alder kan finde noget spændende.

25 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Admin er god

Admin er god, men siden er desværre lidt forkert bygget op som bevirker, at man reelt ikke kan bruge siden på en blot nogenlunde tilfredsstillende måde. Det skræmmer nok mange væk, særligt de unge og yngre.

Samtidigt skal det nævnes, at siden er for 60+ segmentet og al aktivitet og arrangementer står i stærkt lys under dette. De ting jeg gerne vil er ikke de samme som pensionister vil. Ældre mennesker er søde, det er ikke det, men ikke dem jeg ønsker kontakt med i mit privatliv. Det er som nat og dag.

8 października 2025

Logen, en fantastisk klub

Netop været til et spændende foredrag med Clement på Frederiksberg Bibliotek, arrangeret af et Loge-medlem.
Det fede ved Logen er, at det er medlemmerne selv, der arrangerer det særdeles alsidige program. Der er noget for enhver smag, foredrag, spisning, musik, café besøg, ferier, udflugter, spil osv osv …
Arrangementerne er ligeså forskellige som Logens medlemmer. I Logen bliver man altid taget godt imod, når man møder op, og egenbetalingen for medlemskabet er minimal …
Kig forbi…

26 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Logen er et fantastisk koncept

Der bliver arrangeret forskellige arrangementer.. ( du kan også selv arrangere)
Der er grupper der har fælles interesser. ( f.eks Bio gruppe, brunch gruppe... Og mange flere.

Der er noget for enhver smag. For alle aldersgrupper. I alle egne af landet.

Jeg glæder mig til alle de oplevelser jeg skal have 🤗

2 września 2023

Teglstrup Hegn

Kære Per
Tusind tak for en rigtig dejlig vandretur i Teglstrup Hegn.
Heldig med vejret. Rigtig god stemning.
Dejlig spisested i Helsingør.
På gensyn. Ser frem til næste vandretur.
Mange hilsner til alle der deltog i turen.
Bedste hilsner
Karen

6 czerwca 2020
Oceniono na 4 z 5

Logen er ikke en datingside

Logen er ikke en datingside. Hjemmesiden består af medlemmernes profiler og et væld af interesseklubber og enkeltaktiviteter.De mange aktiviteter er opdelt både emnevis og geografisk, så du nemt kan finde de aktiviteter, der er relevant for dig. Det er medlemmerne selv, der arrangerer og administrerer aktiviteterne. Normalt sættes der et max antal deltagere, så det ikke bliver for stort og uhåndterbart. Kun fantasien sætter grænser for hvad der er af interesser, fra madklubber og biografklubber til rejser og andre store aktiviteter. Logen er et samlingssted for modne mennesker, der stadig er aktive, og gerne vil mødes med andre ligesindede. Prøv det, det er aldrig for sent at møde nye mennesker med samme interesser som dig.

25 marca 2020
Oceniono na 4 z 5

Godt koncept

Jeg blev anbefalet at melde mig ind i Logen ved en singlefest for flere år siden. Det gjorde jeg, og har ikke fortrudt det. Det er ikke så meget, jeg deltager i arrangementer, men jeg er hele tiden opdateret.
Logen er et godt tænkt koncept, og let at bruge i praksis. Jeg kommer mere ud med denne mulighed for at have sociale oplevelser og interessefællesskaber sammen med andre.
K. Dybdal

6 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god klub hvor du får mange gode oplevelser

Rigtig god klub, hvor man oplever meget.
Jeg fik lige læst en rigtig dårlig anmeldelse . Personen skriver: :

Medlemmerne er ensomme, gamle med psykiske dårligdomme der ikke fungere i normale sociale sammenhænge med en gennemsnits IQ der ikke kan skue over, hvad der ikke er gængs.

Det vil jeg med denne anmeldelse på det kraftigste tage afstand fra. - Jeg er tilbøjelig til at tro, det er den person der anmelder med disse ord den er gal med.
Logen er en rigtig god klub med mange gode arrangementer for en hver smag - man kan deltage i alt det man vil. Eks: gåture ( lange såvel som kortere) koncerter for en hver smag fra hård rock til klassisk, rejser, brunch, frokost, middag, museumsbesøg,foredrag, omvisninger - der er nok en del jeg har glemt. Gennem tiden udvikler man ofte gode venskaber - det er blot et ekstra gode. - Mange arrangementer er billige eller gratis. - Hvis du læser den dårlige anmeldelse og er bange for at møde sinker. Så kan jeg fortælle dig at medlemmerne har samme uddannelse som de fleste: - lærer, økonom, læger, sygeplejerske, pædagog, regnskabschef, ingeniør mm. - Dem jeg har mødt kan være med på en test i paratviden og klare sig ganske godt .- De sure rønnebær: alderen: Det er rigtig at de fleste, der er aktive er 50+ - - klubben er ikke slået igennem for den der er yngre_ Men helt ærligt: Gør noget ved det.- Det er nemt at oprette arrangementer selv- endnu et + ved klubben.- Det er ikke klubbens skyld at dem under 50 år ikke bruger den. - - Jeg siger Hurra for Logen. Jeg oplever så mange gode ting her og har her igennem fundet nye venner - og jeg møder hele tiden nye søde, god begavede mennesker -- Så er det tilmed billigt. 100 kr om året. -

22 czerwca 2019

Udmelding - hvordan?

Hvordan i himlens navn får man slettet sin profil, som man fuldstændig havde glemt man havde. Efter 6 år begynder jeg pludselig at få opslag osv på mail fra Logen, men vil man slette dig, og klikker ind på linket i bunden af siden, kommer man ind på en side hvor man tilsyneladende så strander. Har da hverken brugernavn eller kode present mere - hvis det er det der skal til. Men gider altså ikke modtage flere invitationer til alt muligt, som jeg ikke har behov for. Håber nogle admin fra Logen læser dette!!

28 czerwca 2018
Oceniono na 5 z 5

Logen kan jeg kun anbefale.

Jeg har været medlem af logen i adskillige år og har været glad for konceptet der giver plads til alle ung som gammel. Du kan selv oprette arrangementer som lige netop har dine interesser og ad den vej finde nye venner m.m. Jeg håber logen vil fortsætte mange år endnu.

24 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Logen er et fantastisk sted

Logen er et fantastisk sted. 😀
Logen er en medlemsdrevet klub med en empatisk og venlig administrator. Vi har meget at takke Kim for.
Der er mulighed for at møde mange forskellige mennesker og opleve en masse i samvær med andre og til en meget meget lav pris.
Tingene foregår på en sober og ordentlig måde fuldstændig fri for religiøs og politisk påvirkning.
Logen får derfor min allerbedste anbefaling.

10 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Har du lyst til at udvide din sociale…

Har du lyst til at udvide din sociale omgangskreds og deltage i en masse spændende og varierende aktiviteter er Logen stedet. Der er højt til loftet og stor forskellighed. Man er inddelt i aldersklasser så man kan møde jævnaldrende. Og så er det nærmest gratis - kun 100 kr. om året.

8 maja 2018

Kedeligt sted

Gennemsnits alder, 60 år og i 60år, har ingen forandring fundet steds.

En meget fasttømret klike af medlemmer, igennem mange år dikterer.

Kedeligt, konservativt, sammenspist, det sidste skridt, inden plejehjemmet.

8 maja 2018
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej