Elektro Loeters Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Onlangs wilde ik een nieuwe kookplaat kopen bij Loeters. Om zeker te zijn dat er eentje in stock zou zijn belde ik eerst om dit te vragen. Ik werd geholpen door Tanja die zei dat er nog eentje aanwez... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij kochten bij Elektro Loeters in Gent onze 7 inbouwtoestellen aan voor onze nieuwe keuken. Dankzij de grote voorraad hadden wij een ruime keuze in de winkel. Voor onze kookplaat, dampkap, vaatwasser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij kochten een dampkap aan voor een scherpe prijs via de Loeters webshop met verzending via PostNL. Na enkele dagen bleek onze aankoop zoek bij PostNL. We werden echter heel goed geholpen door de Lo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Koelkast stuk op een warme namiddag. Op Testaankoop dringend een nieuw toestel opgezocht en aldus bij Loeters terechtgekomen. Naar winkel in Melle. Blijkt groothandel waar we een Liebherr kunnen kope... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV
  2. Serwis sprzętu AGD
  3. Firma elektroniczna

Napisane przez firmę

KOOP GOEDKOOP, onmiddellijk beschikbaar! Dankzij onze webshop en 10 winkels kunnen wij u steeds de BESTE SERVICE verlenen. Ontvang AFHAALKORTING en geniet van de laagste prijs. Of kies voor een snelle LEVERING. Betaal met ECOCHEQUES ONLINE en in onze WINKELS. U ontvangt een BETERE PRIJS bij aankoop "meerdere inbouwtoestellen". Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Dan STOCKEREN wij GRATIS voor 6 maanden. Op promotietoestellen ontvangt u 5 jaar WAARBORG voor slechts 49 euro. Grootste voorraad huishoudtoestellen met 10 000 m² stock onmiddellijk beschikbaar. LOETERS, steeds GOEDKOOP!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Beste merken aan goedkope prijzen!

Beste merken aan goedkope prijzen!

Wij hebben bij Elektro Loeters een set van 4 inbouwtoestellen van Siemens gekocht en hebben een betere prijzen gekregen omdat we voor meerdere toestellen kozen. De prijzen bij Loeters zijn veel goedkoper dan elders. Ook mochten we van de GRATIS STOCKAGE voor 7 maanden genieten! Wij zijn super tevreden van deze gratis service aan goedkope prijzen!

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Khalid, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Oceniono na 1 z 5

acheter une plaque vitro siemens…

acheter une plaque vitro siemens l'année passé payé les frais de livraison mais une semaine après toujours rien reçu je me suis déplacer à brugge pour aller la chercher moi même de Charleroi
Le vendeur prend mes coordonnées de banque pour un remboursement des frais de livraison mais jamais rien reçu envoyé 3 mail et aucune réponse.

je vous envoi la facture sur quel mail???

18 grudnia 2023

Cher,

Avez-vous un reçu de vente ou une facture à ce sujet ? De cette façon, nous pouvons vérifier cela pour vous.

Oceniono na 3 z 5

Whirpool microwave gekocht.Per contract…

Whirpool microwave gekocht.Per contract gingen ze de oude microwave terugnemen.Nee dus . Na klacht beloofd die te komen halen .Nee dus. Nu geen antwoord meer op meerdere emails.
via testaankoop klacht ingediend en toen kon het terugnemen ineens wel

Oceniono na 4 z 5

Koelkast stuk op een warme namiddag.

Koelkast stuk op een warme namiddag.
Op Testaankoop dringend een nieuw toestel opgezocht en aldus bij Loeters terechtgekomen. Naar winkel in Melle. Blijkt groothandel waar we een Liebherr kunnen kopen voor een korrekte prijs. De toestellen staan er in hun oorspronkelijke fabrieksverpakking. Vlotte bediening door hulpvaardige winkelbediende. Levering een paar uur later. Wel zelf uitpakken en plaatsen en zelf de handleiding ontdekken. Maar mooie koelkast die s'avonds koel staat. Dik tevreden.👍

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Michel, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Super vriendelijk

Super vriendelijk, degelijke uitleg en exact de diepvries die ik nodig had!

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Nathalie, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Goede koop!!!

Goede koop, kwaliteit-prijs verhouding!!! En bovendien 100€ cashback van samsung 👍 combi maakt weinig lawaai ! met wieltjes onderaan ook relatief gemakkelijk verplaatsbaar
Vlotte levering van loeters de dag erop 💪
ik heb lang geaarzeld om een koelvriescombinatie te kopen van 1m80 hoog en ik moet nog wennen aan de grootte, maar binnenin lijkt alles gewoon op mensenmaat: als alleenstaande heb ik jaren een tafelmodel gehad en aarzelde vr een groot model maar nu kan ik mijn geluk niet op : ik zie alles geriefelijk liggen,: helemaal top, en een energieklasse C : helemaal goed 🌟

31 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Myriam, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Elektro loeters sint-niklaas

Werd bij het binnenkomen goed verwelkomd en vanaf ik een vraag had goed geholpen. De verkopers weten waarover ze praten. Niet lang moeten wachten voor te laten leveren. Goede qualiteit van merchandise.

27 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Robin, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Goede uitleg en advies

Goede uitleg en advies, afgeleverd zoals afgesproken, voor ons top service!!

25 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Dirk, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Na verkoop 0/10

Mailtje gestuurd door mobiele airco die niet meer afkoelt antwoord van de zaak : als je de stekker uitrekt duurt het 30 minuten voor het weer werkt HALLO HET IS EEN LEK IN DE AIRCO ZELF VLOEISTOF LOOPT ERUIT

21 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Bij Flor van Electro Loeters Gits krijg…

Bij Flor van Electro Loeters Gits krijg je steeds perfecte uitleg EN service. Hij neemt steeds de tijd om een leek op gebied van electro toestellen klaar en duidelijk uitleg te geven. Zo kan jein alle veiligheid toestellen bestellen en ben je dan ook zeker van geen verkeerde aankopen te doen. Tegenwoordig vind je nog weinig mensen die de tijd nemen om degelijke uitleg te geven, waarvoor dank.

12 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Dag Gerda, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

top service!!

Gisteren een wasmachine aangekocht in de winkel te Wevelgem. Goede uitleg gekregen, vriendelijke verkopers die zelfs helpen inladen. Top service!!!!! Aan te raden aan iedereen.

Odpowiedź od Elektro Loeters

Dag Kamal, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Oceniono na 5 z 5

Top plaats om onmiddellijk jou…

Top plaats om onmiddellijk jou toestellen te krijgen met top klantenservice.
voorraad in de grote stockplaats van de winkelketen, waar ze blijkbaar 7000 m² stock hebben, waardoor ik kan genieten van onmiddellijke beschikbaarheid. Ik koop zeker bij Elektro Loeters!

9 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Dag Farhad, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Oceniono na 5 z 5

Elektro Loeters in Borsbeek heeft veel…

Elektro Loeters in Borsbeek heeft veel goede apparaten en elektronica van topmerken voor een prima prijs. De mensen daar zijn super vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ze helpen je goed en geven handige tips. Ook na de aankoop kun je op hun service rekenen. Het is een fijne winkel die makkelijk te vinden is, echt een aanrader!

1 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Dag Amadou, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Top service

Top service aan top prijzen
Mijn laatste grote elektrische huishoudtoestellen heb ik allamaal hier gekocht.
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste merken aan de laagste prijzen in originele verplakking.
Correct en stipte levering- en plaatsingsservice zonder extra kosten, en bocendien extra afhaalkorting als men een nieuw toestel zelf gaat ophalen, bovendien helpen de verkopers nog eens graag inladen in de wangeb! De helpdesk voor online bestelling is eveneens enorm vriendelijke, snel, behulpzaam en accuraat

Odpowiedź od Elektro Loeters

dag Maxim, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Top ervaring

Mooie keuze aan huishoudelijke apparaten.
Topservice en keuze, met als extraatje de betaling in ecocheques.

9 lipca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Tibo, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Super service

Top service! We zijn aan het renoveren en zoals dat gaat met verbouwingen weet je nooit wanneer je het materiaal effectief nodig zal hebben. Al mijn toestellen, alsook mijn spoelbak en kraan komen van bij Loeters. Ze zijn het scherpst geprijsd, de mensen in de winkel weten waarover ze praten, maar nog een troef is de gratis stockage van 6 maanden. Natuurlijk vragen ze hier een voorschot voor, maar 10% is niks. Wij kunnen rustig verder verbouwen en wanneer de keuken er staat kunnen we de toestellen afhalen.

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Ruben bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Nieuw toestel kapot aangekocht

Ik koop een vaatwasmachine aan die ik laat leveren en plaatsen , deze blijkt stuk te zijn en nu trekt men zich er niks van aan , ik moet alles maar regelen en laten herstellen door whirlpool zelf .
Dit bedrijf wil enkel snel verkopen en trekt zich naderhand nergens iets meer van aan , ook over hun klantendienst kan ik niks positief vermelden !! Ik heb mijn geld gewoon weggegooid en word genegeerd tot en met ! Schandalig !!

11 czerwca 2024

Slechte Service

Ik heb op 23/06 een microgolfoven besteld, en deze werd al op 25/06 geleverd. Alles keurig uitgepakt en aangesloten, blijkt dat het draaiplateau niet werkt en dus blijft stil staan. Contact opgenomen met Loeters, en daar vragen ze een herstelling aan. Sorry maar ik heb een nieuwe microgolfoven besteld, geen opgelapte. Omruiling kan niet, en retour sturen ook al niet. Jammer dit toestel gaat naar het containerpark, ik koop wel ergens anders een werkend toestel. Daar koop ik dus nooit niets meer!

26 czerwca 2024

Supergoede ervaring!!!

Ik begrijp niet dat er tussen de reviews sommige afbrekende reacties staan. Misschien is dit afhankelijk van de verantwoordelijke van het filiaal. Ik ben echter 120% positief over het team van Sint-Niklaas!!! Zowel telefonisch, als electronisch als in de winkel zelf heb ik niets dan lof over de klantvriendelijkheid, de snelheid en de flexibiliteit van de werknemers. Ik ben telkens door iemand anders geholpen en steeds zeer vlot en met de glimlach. En dan nog niet te spreken over de voordeligere prijzen. Dus ... TOP ervaring!!!!! Ga er met een gerust hart naar toe.

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Elektro Loeters

Beste Inge, bedankt voor uw mooie aankoop! Wij appreciëren het dat u de tijd neemt om een positieve review over Elektro Loeters te schrijven. Om u te bedanken geven wij u een kortingscode voor een volgende aankoop. Graag een mail sturen naar internet@loeters.be voor het bekomen van deze extra korting. Met vriendelijke groeten, Elektro Loeters

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej