Købte Salomon S/LAB Spectur Mega gode løbe sko, fin pris og omgående levering og fin service. Spiller bare. Kan varmt anbefale Løberen. (Har løbet i skoene nu - super gode.)
Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super fin service og god hjemmeside der er meget bruger venlig, samt hurtig levering af løbesko
Fantastisk personale🤩 var ved dem i Roskilde. De ved hvad de snakker om. Jeg skulle bruge et par løbe sko til noget nybegynder træning, da jeg har gamle akillessene og knæ skader. De laver løbe test... Zobacz więcej
O LØBEREN
Napisane przez firmę
Køb løbeudstyr
Vester Alle 20, 8000, Aarhus C, Dania
- 86120180
- kundeservice@loberen.dk
- www.loberen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Kompetent vejledning og flinke folk.
12-års fødselsdag hos Løberen Aarhus
En 12-års fødselsdag inkluderede en tur forbi Løberen i Aarhus for at vælge nye løbesko.
Vores ekspedient gav os en alletiders oplevelse: professionel rådgivning om fodstilling, nærværende service og en god kontakt med vores dreng. Efter et par ture på løbebåndet blev det rigtige match fundet.
Ekspedienten smed endda et par gaver fra Løberen oveni handlen. Da vi kom udenfor, udbrød vores dreng spontant: “Bedste betjening nogensinde!” – og vi er enige.
Hurtig levering og service i butikken…
Hurtig levering og service i butikken er top!
Køb af trail pande lampe online …
Køb af trail pande lampe online super let og hurtig levering. Bestilte mandag morgen og pakke i postkasse dagen efter kl 12:30. Meget tilfreds.
gode priser hurtig levering
Super hurtig levering
Jeg købte nye sko ved Løberen Lyngby i…
Jeg købte nye sko ved Løberen Lyngby i går og fik verdens bedste service!
Jeg kunne bestille det ønskede produkt
Jeg kunne bestille det ønskede produkt. Dog ærgerligt at jeg kun kunne købe det online, hvilket gjorde at det ikke kom til jul.
Super service!
Jeg har nu købt gavekort til Løberen af…
Jeg har nu købt gavekort til Løberen af flere omgange, de er kommet hurtigt. Modtagerene er glade for råd og vejledning i butikken i Kbh.
Hurtig levering af varen
Top top top profesionelle folk.
Top top top profesionelle folk.
Købte for over 5 år siden, på baggrund af vejledning i Roskilde, mine første par Brooks.
Ville i år prøve noget nyt, men havde ikke mulighed for at komme til Roskilde, så en telefonisk samtale, igen med Roskilde, og jeg blev vejledt til saucony.
Sælgeren gik ned i alke detaljer, ved at spørge ind og stille kritiske spørgsmål til mig, således hun var helt sikker i sin sag.
Og den viden hun kom med, på ikke mindre end 5 forskellige mærker, i en grad, som nok ikke fabrikanterne kunne være med på 👍🏻
Og de valgte sko spiller bare 100% efter ønsker, krav og forventninger.
Fik bestilt forkert farve - top kundeservice
Fik bestilt forkert farve - sendte en mail, hvor der kom hurtigt retursvar, og varen ændret uden problemer. Hurtigt afsendt, og modtog 2 dage efter bestilling.
Konkurrencedygtig pris (tilbud) på det…
Konkurrencedygtig pris (tilbud) på det pågældende løbeur. Der gik lige 1-2 dage længere, før jeg kunne hente uret i butikken (købt til afhentning) og det er ½ stjerne fra. Det var dog i juletid. Man bliver ikke spammet med orienteringsmails (på godt og ondt), men det har alligevel efterladt et tillidsfuldt indtryk.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Problemfri og hurtig levering 👍🏻
bestilte online og have varen dagen…
bestilte online og have varen dagen efter
Dårlig købsoplevelse og sløv service
Dårlig oplevelse. Jeg bestilte en vare d. 10/12 2024, men grundet af lagerfejl hos løberen, havde de ikke varen på lager, men jeg blev lovet at jeg vil have modtaget senest midt på ugen, ugen derpå. Nu er det onsdag, og jeg skal SELV kontakte virksomheden (Malthe), som nu igen udsætter levering, til: "måske fredag", og da jeg skal bruge varen som adventsgave søndag, ser jeg mig nødsaget til at annullere ordren, og nu står jeg så med aben. Jeg kan desværre ikke give mere end en stjerne, da den samlede købsoplevelse, har været langt under hvad jeg forventer fra en dansk webshop, ano slut- 2024.

Odpowiedź od LØBEREN
Fik en fantastisk rådgivning
Fik en fantastisk rådgivning, der blev bestilt vare hjem og allerede dagen efter fik jeg besked om at varen var klar til afhentning/ køb på nettet..