LØBEREN Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte Salomon S/LAB Spectur Mega gode løbe sko, fin pris og omgående levering og fin service. Spiller bare. Kan varmt anbefale Løberen. (Har løbet i skoene nu - super gode.)

Oceniono na 1 z 5

Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk personale🤩 var ved dem i Roskilde. De ved hvad de snakker om. Jeg skulle bruge et par løbe sko til noget nybegynder træning, da jeg har gamle akillessene og knæ skader. De laver løbe test... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

O LØBEREN

Napisane przez firmę

At du løber med det rigtige løbeudstyr er vigtigt for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder eller garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rigtige løbesko. Vi har siden 1996 fokuseret på at give vores kunder en grundig og seriøs vejledning. Vi går højt op i, at du går ud af døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Hverken mere eller mindre!

Køb løbeudstyr

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Sløv kundeservice

Køber en løbevest fra Salomon tilbage d.2/5. Modtager den hurtigt, så intet brok der. Dog er det ikke den rigtige farve, træls fordi de ikke har sendt en returlabel med så jeg selv kan sende pakken retur. Jeg skriver en mail d.2/5 omkring at de har sendt en forkert farve, meget underligt da den farve jeg modtog slet ikke fandtes på deres hjemmeside.
Jeg går så selv ned i butikken i indre by for at returerne den.
Pengene får jeg hurtigt retur, så igen ingen brok der.
Men jeg har stadig ikke modtaget noget svar fra deres kundeservice, og det er nu et hel måned siden. Jeg ved godt at jeg selv at løst deres fejl, men at jeg ikke engang modtager en mail omkring at de undskylder deres fejl og at de kan se at jeg selv har returneret løbevesten i en af deres butikker, synes jeg er meget sløvt.
Det giver på en måde nogle købe lyst hos dem i fremtiden fra min side.

2 maja 2025
Logo LØBEREN

Odpowiedź od LØBEREN

Hej Agnethe

Tak for feedback!

Du har helt ret. Vi kunne godt have undskyldt fejlen og bekræftet, at vi har modtaget løbevesten tilbage. Det beklager jeg.

Vi håber trods alt at se dig igen.

Vh. Andreas

Oceniono na 5 z 5

Super service. Mine tights havde fået et hul, hvorfor jeg kontaktede dem angående en reklamation. De var meget imødekommende og hjalp med at finde min regning, da den var blevet væk. De var up front hele vejen igennem, og man var på intet tidspunkt i tvivl om, hvor man var i processen.

9 maja 2025

Virkelig god hjælp!

Virkelig god hjælp fra alle involverede. Havde et mindre problem med min første ordre, og kundeservice var hurtige til at hjælpe og ringede til mig i forhold til den nye bestilling for at sikre, at jeg fik en god oplevelse. Mega hurtig levering også.

26 kwietnia 2025

Aldrig mere Løberen i Hillerød

Jeg havde fået tid hos Løberen og skulle have et par løbesko. Jeg ankom ca. 10 min før tid, og var forberedt på at vente på at det blev min tur, da den friske yngre mand, som jeg havde talt med, havde en anden kunde. En ældre medarbejder tilbød sin hjælp og blev noget irriteret, da jeg fortalte, at jeg skulle have et par løbesko samt havde en tid.
Hans irritation blev ikke mindre, da jeg ikke havde mine gl. løbesko med. Jeg begyndte at fortælle, at jeg skulle bruge dem til at gå på løbebånd med små og få intervaller af løb, samt at jeg skulle have svangstøtte i dem. Så fortalte jeg om min gå og løbe stil, men han virkede ligeglad. Han fandt et par sko, og fik mig op på løbebåndet, og satte derefter farten op til et sted imellem 8 og 9 km/t – ikke noget med at starte blødt ud. Derefter fandt han et par sko med svangstøtte og løbeturen gentog sig bare med lidt højre fart. Disse sko var ikke gode til mig, og jeg prøvede fortælle, hvad der ikke var godt for mig. Dette virkede han ligeglad med at høre, men gav mig nogle andre. Atter en spurt på båndet. Disse var meget bedre. Men ikke helt perfekte. Han fandt par nr. tre, som ikke duede til mig. Jeg fortalte at det forrige par var bedre, hvorpå han bare stod og så på mig, som om han ville sige (men han gjorde det dog IKKE) ”Så er det forrige par du skal have, for jeg gider ikke at hente flere sko”. På det tidspunkt ville jeg ønske at jeg var gået, men havde hårdt brug for et par nye sko. Så jeg valgte det forrige par, betalte og gik ud af forretningen 10 min efter at jeg var ankommet.
Jeg var så ked af det og rystet over den behandling. Følte at indstillingen var, at jeg bare skulle ud af døren så hurtig som muligt. Så man kunne komme ind og drikke kaffe. Så nu står jeg med et par sko som er okay, men ikke helt optimale. Men kan bruges.
Jeg sætter aldrig mere mine ben i Løberen i Hillerød igen. Om så at jeg bliver betalt for det.
Har efterfølgende fået at vide, at næste gang jeg skal have nye sko, skal jeg tage til Løberen i Lyngby eller ind til Marathon Sport i København. Jeg vælger nok Maraton Sport, da jeg helst ikke vil støtte Løberen, efter denne oplevelse. Der er bare langt fra Nordsjælland, når man skal med det offentlige. Men det gør jeg næste gang.

16 kwietnia 2025

Super service!

Ringede til Løberen i Aarhus, da jeg var på jagt efter nogle specifikke sko. Mads i butikken ydede en absolut fabelagtig god service og da butikken ikke havde den pågældende sko i den størrelse, bad han mig kontakte de gode kolleger hos Løberen i København, der ligeledes har stået på hovedet for at hjælpe med at få den rigtige sko frem til den rigtige fod :-)

Sjældent man møder den slags service og knowhow i en butik. Tak for den.

28 marca 2025

gode handler.

Jeg benyttede mig af nogle tilbud on-line, og valgte at hente varerne i den nærmeste fysiske butik (Kbh K).
Jeg havde desuden kort inden været i butikken at købe nogle korte tights.
Begge køb og afhentningen forløb uden noget bemærke, og varerne virker til at være iorden og pengene værd

15 lutego 2025

Skuffende løbetest

Jeg fik foretaget en løbetest hos Løberen, men oplevelsen var desværre lidt skuffende. Selve testen bestod kun af en kort optagelse af, hvordan jeg løb på et løbebånd, uden en mere grundig analyse af fodens bevægelighed eller behov. Derudover var udvalget af sko i min størrelse meget begrænset – de havde kun tre modeller at vælge imellem. Servicen var venlig nok, men det føltes ikke som den mest professionelle eller dybdegående tilgang til at finde de rette løbesko. Hvis du søger en mere detaljeret løbeanalyse og et større udvalg, kan det være værd at kigge andre steder - jeg anbefaler Kaiser Sport.

27 grudnia 2024
Logo LØBEREN

Odpowiedź od LØBEREN

Hej Tina

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse!

Vi går hjertens gerne i dybden efter ens behov, og det lyder som om, at det er gået lige stærkt nok her. Omvendt ved vi også, at en overkompliceret proces omkring fodens anatomi kun skaber mere forvirring og tit efterlader en med indtrykket af, at der er noget galt med ens fod, så man føler sig nødsaget til at købe noget, man ikke har behov for under ens skovalg – og vi vil helst ikke prakke vores gæster noget på, som man ikke har behov for.

Jeg kan dog godt høre, at vi her skulle have gået noget mere i dybden med dine behov. Ift. størrelser kan det desværre godt ske, at vi ikke har helt nok modeller i den enkelte størrelse – det arbejder vi hele tiden på at have!

Jeg håber, at vi kan tage revanche en anden gang og hjælpe dig efter præcis dine behov! :-)

Vh. Andreas

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej