LJ-Data.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft adskillige cs servere og teamspeak servere igennem de sidste mange år hos mange forskellige hosting firmaer. LJ-Data lever op til mine forventninger og mere til. Pingen/lat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

har haft adskillige cs servere igennem de sidste 2 til 3, år hos mange forskellige hostings firmaer. LJ-data.dk lever op til mine forventninger og mere til. Pingen/latency er god hitboxen sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er super overrasket over deres gode servere til så billige priser. Har både en FFA og CW Server hos LJ-Data og det kører bare tiptop. Ingen form for nedetid og smart gamepanel. Hurtig sva... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg kontakter forhandleren fordi fragtpriserne, der fremgår af hjemmesiden ikke er retvisende ift. det, som jeg skal betale i indkøbskurven. Indkøbskurven angiver en langt dyrere pris. Tilmeld fre... Zobacz więcej

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

LJ-Data beskæftiger sig med levering af hardware, software, gamehosting og hele PC-løsninger til såvel erhvervsvirksomheder som private, primært baseret på udnyttelse af Internettets muligheder, suppleret med den personlige betjening, hvor dette er påkrævet eller ønskeligt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

74 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk support

Jeg har ikke så meget forstand på servere, men da jeg købte min server hos lj-data.dk var de så flinke at hjælpe mig med opsætning af deathmatch og mani admin.

Deres servere køre dejligt, uden lag og 100% uptime.

Kan kun anbefales til andre.

22 listopada 2012
Oceniono na 5 z 5

Intet mindre end fantastisk!

LJ-data.dk leverer et kanon udvalg af varer. Alt fra hardware til software og til server/game hosting. Supporten er altid klar til at hjælpe og jeg kan varmt anbefale dem til alle der søger det bedste af det bedste til en overkommelig pris.

14 września 2012
Oceniono na 5 z 5

super godt sted at handle.

Jeg har handlen med lj-data flere gange, og har fået de bedste produkter og den bedste service jeg kunne ønske. Jimmi har reddet mit humør mange, hvis der er noget der har drillet mig-

10 maja 2012

Rigtig god support

Jeg købte for noget tid siden en CSS server hos lj-data.dk Prisen var OK, men det bedste under min oplevelse var helt sikkert supporten. og servrene..

19 marca 2012

Utroligt godt hostings firma

LJ-data.dk lever op til mine forventninger og mere til.
Pingen/latency er god
hitboxen samt serverens stabilitet er god
supporten er god.

6 marca 2012

Awesome Gamehoster

Er meget tilfreds med min gameserver hos LJ-Data. Den kører rigtig stabilt og er aldrig nede. De er også altid hurtige til at svare når man har spørgsmål til dem. Deres priser er også rigtige billige, forhold til hvad jeg har fået leveret. Det er hvad jeg vil kalde topkvalitet.

Jeg håber i vil fortsætte det gode arbejde LJ-Data!

1 marca 2012

LJ-Data.dk

Jeg har prøvet rigtig mange steder at hoste servere, og LJ-Data.dk er Helt sikkert det bedste!

første stjerne: for de mega billige priser
anden stjerne: for super god service
tredje stjerne: for hurtig service
fjerde stjerne: for rigtig god server

26 stycznia 2012

Fin service, gode servere

Gode servere, som altid kører rigtig godt og meget stabilt. Prisen er også rigtig godt. Nem opsætning og meget overskueligt kontrolpanel.

Fin service fra support. Venlige svar og hurtig respons.

26 stycznia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej