Lindab A/S - Danmark  Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Køb aldrig en Lindab port, det er med livet som indsats. Vores port faldt ned, mens der stod 6 mennesker under den. Porten er monteret af Lindab, men de vil ikke tage ansvar for hændelsen, de giver b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har desværre købt en garage port. Kan på ingen måde anbefale det. Har virkeligt fortrudt mit køb. Materialerne er billige og skinnerne er alt for lange. De rager over 1 meter ekstra ud i rummet og ser... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har været i dialog vedr. reklamation vedrørende mine tagrender fra mit hus som er bygget i 2016. Der var nogle problemer med primært tagnedløb, og fremsendte billede materialer mm. Linda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har et alterna hus fra 2011, hvor tagrender og nedløbsrør har grimme pletter (en form for oxidering) de er ikke gennemtæret men de er ikke kønne . Rettede henvendelse til Lindab og svaret var at di... Zobacz więcej

1. Dostawca materiałów budowlanych

Napisane przez firmę

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

47 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårligste behandling og et dårlig…

Dårligste behandling og et dårlig produkt. Fik nyt tag og tagrender efter stormen i 99 .efter 8-10 år er tagrender genmenrustne og ståltaget mister cotingen i alle afslutninger .skrev en mail til firmaet lindab, som var så venlige at sende 2 potter meget små maling, så kunne jeg da lige plette alle kanter....Så detttt er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med sådan et,"velrenommeret firma"

5 sierpnia 2018
Logo Lindab A/S - Danmark

Odpowiedź od Lindab A/S - Danmark

Hej Dennis

Tak for din besked. Vi er kede af, at du føler du har haft en dårlig oplevelse med Lindab A/S.

Vi har i vores system fundet frem til den seneste dialog vi har haft, som er tilbage fra 2009. Har du yderligere spørgsmål vedrørende sagen, er du meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@lindab.dk

Vi ønsker dig en god dag.

Lindab A/S

Worst Company Ever !!

Office Manager fobs you off, goods arrive damaged or missing. All the office do is blame the suppliers instead of fixing the issue. They are incompetent and refuse to accept their mistakes. DO NOT EVER USE THESE PEOPLE.

13 kwietnia 2018
Logo Lindab A/S - Danmark

Odpowiedź od Lindab A/S - Danmark

Hi Stuart.
I am sorry to hear about your experience. You have written your review on the Danish Lindab Trustpilot page, but i would like to pass it on to the relevant manager for a follow up. So please comment here, with which country you've had your experience and also product category. Many thanks in advance.

Best wishes
Birgitte, Lindab Danmark

Uærlig og misvisende markedsføring

Lindarb benytter sig af vildledende markedsføring i strid med danske og EU-regler idet de lover kunderne at deres produkter - stålprofil tagplader - er farveægte, hvilket ikke er sandt idet tagpladerne i løbet af kort tid efter oplægning ændrer farve fra eksempelvis teglrød til lysgul! De opnår ved denne vildledende markedsføring fordele i forhold til konkurrenterne der måske har et bedre produkt til ulempe for kunderne som kan ærgre sig over deres fejlinvestering.

2 listopada 2011
Oceniono na 5 z 5

Gode firma

Best omsættning fra Kundeønsker.
De er orientiere sig rigtig meget og god efter Kunder i hele verden

12 września 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej