Lightstore.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte varerne i online shoppen Betalte i online shoppen Fik kvittering ASAP Fik Track&Trace nummer/link da varen var afhentet af budet! SMS besked ved ankomst til udleveringsstedet.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle bruge belysning til en bil stand og var af vores oprindelige leverandør blevet brændt lidt af. Via google fandt vi frem til Lightstore.dk og selv om at tidsfristen var kort var de utro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte og købte i juli måned 2011 en Kam LED Powerbar. Havde en kort mailkorrespondance med LightStore om hvad de kunne anbefale og hvor hurtigt de ku' levere. Stod og skulle optræde fredag aften og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt noget to gange. Første gang havde jeg et særligt ønske vedrørende leveringen. Det blev opfyldt uden besvær. Anden gang blev jeg ringet op pga. lys, der var i restordre. Jeg fik e... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lightstore.dk er din professionelle og seriøse samarbejdspartner når det gælder lysinstallationer på café, bar, restaurant, butik, messestanden og meget mere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

245 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering og god priser

Det gik upåklageligt med tiden på leveringen. Priserne var ligeledes gode i forhold mange andre sider jeg har besøgt.

Dog har jeg et par minusser.

Først og fremmest så tog det mig 10 minutter bestille.
Da jeg skulle indtaste navn, adresse osv. tog det ca. 1 sekund før den registrede et enkelt bogstav.

Jeg ved ikke om jeres site ikke er optimeret til google Chrome eller til Mac computere. I hvert fald tog det mig en evighed.

Da jeg modtog pakken undrede jeg mig ligeledes over, at den medfølgende kvittering var med et Euro beløb. Selvom den kommer udlands fra, så burde man kunne finde en løsning på, at kvitteringen i pakken er med et dansk beløb

30 marca 2011
Logo Lightstore.dk

Odpowiedź od Lightstore.dk

Hej Rasmus,

Tak for din gode feedback, det er fint med hjælp til hvor vi kan blive bedre.

Vores udbyder har for nyligt skiftet Lightstore.dk på en ny server, efter som trafikken er vokset betydelig det sidste kvartal. Tidligere har der opstået flaskehalse i prime-time tiderne, men dette er blevet løst nu.

Tidspunktet du har bestilt dine varer på, er dog ikke der vi har max. belastning, så det undrer mig du har oplevet den langsomme reaktionstid.
Jeg vil tillade mig at tage informationen med videre til vores udbyder, og finde ud af om der har været en fejl i systemet på tidspunktet du har bestilt.

80% af alle vores leverandører er udenlandske, hvis vi havde en dansk mellemhandler, ville det gøre dit køb mere bekosteligt. Så dette er ikke en option for os eller dig som kunde.
Din følgeseddel er ikke en kvittering, men et bevis for du har modtaget de korrekte varer du har bestilt.

På din originale faktura der er mailet til dig på afsendelses dagen, samt din ordre bekræftelse der ligeledes er mailet til dig ved bestillingen, finder du priser og informationer på de bestilte varer.

Jeg håber det var den information du søgte, ellers er du altid velkommen til at kontakte os på mail@lightstore.dk samt 70273041 / Support.

Allan Bagger

Lightstore.dk

Oceniono na 5 z 5

Intet mindre end fremragende betjening

Bestilte en American DJ Dynamic-pak som jeg havde set på i længere tid, en lille time efter jeg havde bestilt det, fik jeg en mail hvor Lightstore.dk meddelte at de var udgået, men i samme mail havde de allerede fundet tilsvarende ting fra Eurolite og sat ned til samme pris. Det er bare noget af den gode service. Da udstyret kom, fik jeg pakket det op og prøvede det af, undtagen et strobelys der var defekt. Ringede derfor til Lightstore for at høre hvad jeg så skulle gøre, og med det samme sagde han at han bare sender en ny afsted. (Y) !
Et par dage efter, hvor jeg er til et gig', går et andet lys ud, starter kun fra og til. Dagen efter ringer jeg til Lightstore igen, sender ham en video med problemet, og smider hurtigt en mail tilbage at han også sender en ny af den, og jeg bare kan beholde den gamle.
Er aldrig blevet betjent så godt!

22 marca 2011

Lynlevering

ok pris og 10 min. efter ordren var afsluttet var varen pakket og jeg havde tracknr. på mail og modtog varen mandag.
Dertil skal siges at jeg lavede ordren fredag kl. 15.35

16 marca 2011
Oceniono na 4 z 5

Et lysende eksempel på god service.

Let at finde rundt på sitet.
Hurtig ekspedition og levering.
Fin udnyttelse af "fjernlager" i Tyskland.
I kunne måske udnytte markedet "til brug for private" bedre ved at give nogle eksempler på hvordan teaterlamper kan bruges hjemme i stuen.
Jeg sender gerne et par billeder når mine er monteret.
Vh
Viggo

23 lutego 2011

det gik stærkt!

Pakken var der dagen efter selvom jeg bestilte sent på eftermiddagen.

Til gengæld er prisen for levering alt for høj. 75 kr er ok hvis pakken vejen 10 kg, men jeg købte altså bare to pærer.

21 lutego 2011
Logo Lightstore.dk

Odpowiedź od Lightstore.dk

Hej Søren,

Tak for din fine tilbage melding, det sætter jeg pris på.

Når vi afsender pærer skal selve papkassen have en bestemt størrelse, for at vi kan emballere dem korrekt. Derfor koster det 75,- at afsende, selv lette pakker.

Jeg ved flere i branchen sender pakkerne som maxibreve, med dårlige emballering, og de har væsentligt flere problemer end os med defekte pærer.
Faktisk havde vi i hele 2010 kun 2 defekte leveringer med pærer, og det er vigtigt for os.

Dog skal det lige nævnes at pr. 1. April ændrer Post Danmark deres prisstruktur, når vi har flere oplysninger herom, vil vi højest sandsynligt også andre vores priser på fragten.
Dog vil dette kun indebærer små pakker, da større for stadigt vil sendes med DPD, DHL og UPS.

Allan Bagger

Lightstore.dk

Hurtig levering...

Dag til dag levering som forventet.

Dog kan den faste fragt på 75,- virke lidt høj, når man bare skal bruge en enkelt lille ting eller to.

9 lutego 2011
Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering.

En super god service, hurtig levering. Eneste minus er at pakken kom i to afdelinger, hvilket i mit tilfælde var lidt forvirrende og stresssende.
Produktet er endnu ikke brugt. Men håber det er ligeså god som servicen.
Derudover var hjemmesiden relativ god at finde rundt på. Det kan dog godt forbedres endnu mere.

3 lutego 2011
Oceniono na 5 z 5

Kunde service i verdens klasse!

Via google fandt vi frem til Lightstore.dk
og selv om at tidsfristen var kort var de utrolige behjælplige både med råd om deres produkter samt en alternativ levering så vi kunne nå vores deadline.

kan helt klart anbefale denne butik og vil helt sikkert bruge dem igen hvis vi skal brug lys udstyr!!!

31 stycznia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej