Lightspeed Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

We werken al enkele jaren met Lightspeed voor zowel onze winkels als webshop en zijn over het algemeen erg tevreden. Het platform biedt ons veel mogelijkheden en ondersteunt onze dagelijkse werking... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende service van Lightspeed Anderhalve week hebben wij enorme problemen gehad met het betalingssysteem van Lightspeed K Series door een landelijke storing. Dat een storing k... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het systeem werkt fijn daar over niets te klagen, maar de belofte dat je je eigen bestaande systemen makkelijk kan koppelen via een API (klant + transacties) klopt niet. Bij ons 1e gesprek duid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij werken al geruime tijd met Lightspeed en zijn erg tevreden. Het platform is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om onze webshops efficiënt te beheren. Ook de beschikba... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken. Opgericht in 2005 in Montréal, Canada, staat Lightspeed genoteerd op de New York Stock Exchange en Toronto Stock Exchange (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD). Met teams gevestigd in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific bedient Lightspeed retail-, horeca- en golfondernemingen in meer dan 100 landen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super fijne onboarding gehad in…

Super fijne onboarding gehad in samenwerking met Johan v Loon. Het platform laat nog te wensen over op sommige vlakken. Maar de communicatie verloopt goed en support is erg behulpzaam.

20 października 2022

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

We zullen ervoor zorgen dat uw compliment bij Johan terechtkomt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want de feedback van klanten is voor ons onmisbaar om onze technologie te verbeteren.

Vriendelijke groet,

Hieke

Lightspeed Customer Success

Oceniono na 5 z 5

Loyal Lightspeed customer, 7 years and counting.

I have been a loyal Lightspeed customer for seven years, and I couldn't be happier with their service. One of the standout features for me is the exceptional omni-channel functionality that Lightspeed provides. It seamlessly integrates my online and offline sales.

The customer service at Lightspeed is truly top-notch. Whenever I have a question or concern, their support team is quick to respond.

Another aspect that I appreciate about Lightspeed is their commitment to providing fast updates. In today's rapidly changing business landscape, staying up-to-date with the latest features and improvements is crucial. Lightspeed consistently delivers updates, ensuring that my business operations are always at the cutting edge.

17 października 2023

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Thank you for the wonderful review!
We're happy to count you among our loyal customers and read that your experience with Lightspeed is exactly as how we intend it to be 😊

The Lightspeed Customer Success Team

DRAMA

DRAMA! Lightspeed nooit meer. Een nieuw betaalmethode toegevoegd aan de webshop en er achter gekomen dat Lightspeed automatisch bedragen terugstort via onze betaalprovider. Gevolg is dat we nu meer dan 3500 euro aan goederen aan klanten hebben geleverd die niet hebben betaald en waarvan we kunnen fluiten naar ons geld. Dit aangegeven bij de support afdeling en een kort mailtje gekregen dat er een optie is om de betaalmethode uit te zetten. Probleem wordt absoluut niet serieus genomen. Na wederom telefonisch contact heb ik geprobeerd de ernst van de situatie uit te leggen, vervolgens geen terugkoppeling gehad. Daarna voor de 3de keer telefonisch contact opgenomen. Toen werd er weer doorverwezen naar Mollie. Afschuiven kunnen ze als de beste, maar een probleem oplossen lukt helaas niet. Nu je de keuze hebt, raad ik het zeker af om voor Lightspeed te kiezen.

17 października 2023

Beste Ben,

Bedankt dat je jouw feedback via deze weg met ons hebt gedeeld! We nemen je zeker serieus en willen ervoor zorgen dat je de optimale ervaring hebt met ons.

Ik heb een van mijn collega's gevraagd om spoedig met je in contact te komen om dit te bespreken en uit te zoeken.

Oceniono na 1 z 5

Tot nu toe was ik redelijk tevreden…

Tot nu toe was ik redelijk tevreden voor dit toch wel duur systeem. Nadat ze een koppeling met Adyen door de strot van de ondernemers hebben geduwd en nu niet thuis geven als er problemen bij Adyen zijn heb ik wel de snots van deze arrogante partij. Lange wachttijden op de chat of service. Geen oplossing. slechte excuses.

16 października 2023

Beste Roger,

Jammer om te horen dat jouw ervaring is veranderd. We willen dit natuurlijk graag anders zien! Het is juist onze focus om onze klanten een betere ervaring te bieden middels ons Payments systeem.

Ik heb mijn collega gevraagd om contact met jou op te nemen om dit te bespreken.

In ieder geval bedankt voor de tijd die je genomen hebt om dit met ons te delen.

Oceniono na 1 z 5

als ik 0 ster kon geven dan had ik dat…

als ik 0 ster kon geven dan had ik dat echt gedaan. Ze verdienen geen enkel ster. sterker nog, ze verdienen geen enkel klant.. Elke week is er wel een storing waardoor onze gasten niet kunnen pinnen. Ik zou iedereen afraden om klant te worden bij Lightspeed..

ps je zou vast reageren op mijn review met... dankjewel voor je feedback en we nemen elke feedback serieus.. bla bla bla.. het is allemaal onzin waar we als ondernemers niets mee kunnen

16 października 2023

Beste Abdi,

Vervelend om te lezen van jouw ervaring. Inderdaad, we nemen jouw feedback zeker serieus en willen je graag helpen om jouw ervaring te verbeteren.

Ik heb een van mijn collega's gevraagd om spoedig contact met je op te nemen zodat jullie dit samen kunnen bespreken.

Dramatische service

Dramatische service

Ze doen enorm veel om je binnen te halen, de service is in de onboarding geweldig. Maar als je eenmaal klant bent is het dramatisch. Ik kan wel 10 voorbeelden geven. Het meest schrijnende is dat ze rustig flinke bedragen van je rekening halen van abonnementen die je hebt opgezegd en het vervolgens (ondanks ongeveer 10 keer contact) niet terugbetalen.

Naast dramatische klantenservice zijn de mogelijkheden van de software middelmatig, maar de prijs premium.

Bezint eer ge begint zou ik zeggen.

9 października 2023

Beste Yvo,

Bedankt voor het achterlaten van deze feedback. Het is altijd goed om te horen waar wij kunnen verbeteren.

Ik heb jou niet in ons systeem kunnen vinden, maar ik breng graag een van mijn collega's met jou in contact om deze feedback met jou te kunnen bespreken. Zou je ons een mail kunnen sturen naar success.eu@lightspeedhq.com? Dan neemt een van mijn collega's zsm contact met je op.

Oceniono na 5 z 5

Super geholpen door het lightspeed team…

Super geholpen door het lightspeed team en met name door Janne Jonkers! Die na 6 uur nog de tijd nam om me telefonisch uitgebreid te helpen om mijn kassasysteem nog werkend te krijgen en erna ook nog een aantal keer contact heeft opgenomen om te vragen hoe alles gaat.

29 września 2023

Beste Milou,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met Lightspeed, en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Ik zal mijn collega die je hebt gesproken op de hoogte brengen. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan is ons supportteam 24/7 beschikbaar.

Vriendelijke groeten,

Hieke

Lightspeed payments verplicht

Al Behoorlijke tijd klant bij Lightspeed. Zelfs al in de Posios tijd. Inmiddels willen ze lightspeed payments door je strot duwen. Dit betekent een enorme kostenverhoging. Ik moest maar even het huidige contract van mijn betalingsverwerker, het aantal transacties, de hoogte van de transacties aan ze doorgeven van de afgelopen 3 maanden. Zo niet dan kan ik geen klant meer zijn! Dat komt goed uit want ik wil na dit soort acties ook helemaal geen klant meer zijn.

28 września 2023

Beste Jos,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Jammer om te lezen dat je dit zo ervaart. Het is onze bedoeling om onze klanten van een naadloze ervaring te voorzien.

Ik heb begrepen dat je hierover al in contact bent met jouw accountmanager. Dat komt vast goed!

Nogmaals bedankt.

Ya Biso

Alles verliep vlot en ik ontving alles op tijd voor de opening van mijn winkel.

9 września 2023

Beste Ya Biso,

Super bedankt voor het schrijven van deze review! Altijd fijn om te horen dat alles vlot verloopt bij de opening van onze nieuwe klanten.

Mocht je in de toekomst natuurlijk nog verdere vragen hebben, dan is ons support team 24/7 beschikbaar en weet je mijn collega's die jij eerder hebt gesproken ook te vinden.

Erg tevreden over Lightspeed

Erg tevreden over Lightspeed. Ik werk al verschillende jaren met zowel met Retail als Ecom. Fijne en efficiënte combinatie! Zou niet anders meer willen. Smulders Diervoeders Schijndel

12 września 2023

Beste Karin,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over Lightspeed! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen middels een review.

Ik zal mijn collega's die je recentelijk hebt gesproken hier ook van op de hoogte brengen.
Gezien je al een tijdje bij ons bent, weet je ons vast te vinden als je nog verdere vragen hebt.

Blijf weg van Lightspeed

Ga niet met lightspeed in zee want je bent als klant niets waard.
De support is niet te bereiken, laat staan in een weekend!
Wij zijn 6 jaar klant maar stappen nu op.
Cashen en factureren kunnen ze als de beste. Klantvriendelijkheid is 0,0.
Grote geldwolf op de kap van hun klanten.

2 września 2023

Beste Anneke,

Bedankt dat je deze review met ons deelt. We nemen alle feedback, positief of negatief, heel serieus en het is natuurlijk niet de bedoeling dat we niet bereikbaar zijn.

We zouden natuurlijk graag de mogelijkheid willen krijgen hebben om dit recht te zetten. Ik heb geprobeerd om je te vinden in ons systeem, maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat ik je heb gevonden. Zou je ons een bericht willen sturen op hospitality.cs@lightspeedhq.com? Dan neemt een van mijn collega's contact met je op om jouw ervaring te bespreken en recht te zetten.

BBQShopharmelen

Wij zijn super goed geholpen door Roel van Lightspeed. Alle vragen die wij hebben en hadden worden altijd beantwoord. Als er niet direct een antwoord is op onze vraag is hij hier later netjes op teruggekomen. Kortom hele goede ervaring met de trainingen.

31 sierpnia 2023

Beste Robert,

Wat fijn om te horen dat we jou zo goed geholpen hebben. Lightspeed, en natuurlijk vooral Roel, waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk ook 24/7 terecht bij ons Support Team.

Nogmaals bedankt en veel plezier met het gebruik van ons systeem!

Top communicatie en begeleiding

Ik ben nu ongeveer 5 weken geleden gestart met lightspeed. En wat een duidelijke uitleg heb ik tijdens de trainingssessies gehad van Roel Jongejan, ook het supportteam reageerde direct alles wij toch nog ergens tegenaan liepen , ook Thomas gaf duidelijke feedback en stond klaar waar nodig. Het systeem is zo eenvoudig te begrijpen, duidelijk en overzichtelijk dat wij vol vertrouwen durven te starten met lightspeed

28 sierpnia 2023

Beste Fiona,

Wauw! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. En wat goed om te horen dat je zo tevreden bent.

Het is onze focus om onze klanten een zo'n goed mogelijke ervaring te bieden met ons systeem en onze service. Fijn om te zien dat dit bij jou is gelukt!

Mocht je in de toekomst nog wel verdere vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar en weet je ons te bereiken.

Roel

lightspeed = geldwolf

Sluit mij aan bij vorige ervaringen ivm extra kosten aan te rekenen voor diensten waar je geen gebruik wenst van te maken.
Mensen verplichten om gebruik te maken van uw systeem, of ze anders extreme kosten aanrekenen, ruikt naar maffiapraktijken .Wij hebben bij lightspeed een contract afgesloten voor kaas met blackbox, geen contract om ons betalingsverkeer te regelen.
Blijf weg van deze mensen

1 sierpnia 2023

Beste klant,

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven. Wij nemen de feedback, positief of negatief, altijd serieus.

Wat vervelend om te horen van deze ervaring. Het is natuurlijk niet onze bedoeling om je dit gevoel te geven. Onze focus ligt bij het dermate ontwikkelen van ons systeem zodat onze klanten hier naadloos gebruik van kunnen maken.

Ik kan helaas jouw gegevens niet in ons systeem terugvinden, maar wij zouden wel graag de kans willen krijgen om dit met jou te bespreken. Zou jij ons een email kunnen sturen op hospitality.cs@lightspeedhq.com?

OPGEPAST!!!

OPGEPAST!!!
Al enige tijd gebruiken wij Lightspeed als kassasysteem. Na een forse tariefverhoging geaccepteerd te hebben, moeten wij nu VERPLICHT het systeem Lightspeed Payments afnemen. Doen wij dit niet, dan brengen zij alsnog transactiekosten in rekening, gerelateerd aan de omzet. Dit is absoluut NIET AANVAARDBAAR!! Ongekend dat dit (kennelijk) wettelijk toegestaan is. Druk op zoek naar een ander kassasysteem.
Hedy Beukers
C'est Si Bon
De Helder

14 sierpnia 2023

Hi Hedy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Ik vind het jammer om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad bij ons. Het is natuurlijk nooit onze intentie om klanten teleur te stellen.

Onze updates en aanpassingen zijn bedoeld om het proces voor onze klanten te stroomlijnen en hun ervaring te verbeteren. We streven er altijd naar om onze diensten te optimaliseren.

We waarderen jouw feedback enorm en willen graag een mogelijkheid krijgen om dit recht te zetten. Mijn collega zal contact met je opnemen om de situatie te bespreken. Je mag ons natuurlijk ook een mail sturen naar hospitality.cs@lightspeedhq.com.

Bedankt voor het begrip.

Blijf weg van Lightspeed

Blijf weg van Lightspeed ! sinds de overname zijn ze waardeloos ! Lees hieronder ons verhaal...

Al meer dan 10 jaar klant bij Lightspeed, het vroegere Posios. Eén van de eerste klanten geweest van Posios, nog op hun kleine kantoor te Gent veel samengezeten om hun dienstverlening te verbeteren, samen met founder Zhong Xu en Jan Hollez. Deze mensen hadden nog oor naar hun klanten. Heel veel uitwisseling om de software zo sterk mogelijk te maken. Toffe software, toffe medewerking, een luisterend oor naar de klant toe.

In 2014 worden zij overgenomen door het Canadese Lightspeed. De eerste jaren verlopen nog zeer correct en krijgen wij een prima dienstverlening.

Echter, de laatste 5 jaar hebben zij een enorme expansie meegemaakt en lopen de accountmanagers de ganse markt af om peperdure contracten af te sluiten die idd tot 250/300% duurder zijn geworden op 1 a 2 jaar tijd.

Mocht de service en dienstverlening, technische support etc kunnen volgen, zouden wij hier allemaal geen problemen mee hebben. Echter wordt er bij technische issues keer na keer gefaald en duurt het wekenlang tot zaken opgelost zijn, omdat ze het gewoon niet kunnen en de hete appel doorgeschoven wordt keer na keer naar een andere collega. Op het callcenter zitten jonge zeer onervaren medewerkers die het probleem vaak niet snappen.

Elk probleem wordt geescaleerd naar hun technical support of customer succes mensen, gewoon medewerkers met iets meer ervaring die dan met veel sorry en excuses de boel proberen recht te houden. Stel je voor dat je wekenlang geen betalingen met bank of creditkaart kan aanvaarden ? Dat pas na 3 weken duidelijk wordt dat een terminal defect is. Dat het dan nog 3 weken duurt vooraleer een nieuwe terminal kan worden opgestuurd....

Of onze bekabelde terminal die reeds 1 week buiten gebruik is omdat Lightspeed hun elektronische certificaten met hun payment provider ADYEN niet hebben vernieuwd...

Stel je voor dat je in hoogseizoen in de horeca sector elektronische betalingen niet kan verwerken en moet overstappen op andere systemen ? Wat een gepruts allemaal.

Ze verplichten je ook om via hun LIGHTSPEED PAYMENTS te gaan (waar zij een mega contract hebben met ADYEN met heel kleine commissies die dan heel groot worden voor de eindklant), geen integraties, geen overzichtelijke billing, geen rapportages etc. Dat kan allemaal want wij werken al lang samen met ADYEN met andere providers waar je een professioneel dashboard hebt, lightspeed rapporten (zelfs de extended versies) zijn domme excel overzichten.

Soit, het zal eigen zijn aan de mammoettanker die LIGHTSPEED heet, koers veranderen gaat niet, enkel winst en contracten binnenhalen... Na de slechte corona jaren. Geen integraties, geen support, geen samenwerking, geen luisterend oor... Wij werken als bedrijf heel graag samen met ontwikkelaars om hun software of aanbod nog sterker te maken maar er telt één iets bij hen en dat is WINST maken en GEEN service verlenen. Het is allemaal eenheidsworst geworden, niemand luistert, niemand levert oplossingen...

Wij stappen over bij einde contract naar een competentere speler.

Shame on YOU, lightspeed.

CAPTAIN BLUE NV - OOSTENDE

11 sierpnia 2023

Hi Michel,

Allereerst wil ik je hartelijk bedanken dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. Wij waarderen een eerlijke mening, ook al is het teleurstellend om te horen dat jouw ervaring bij ons niet aan de verwachtingen voldeed.

Als bedrijf streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Een van mijn collega's zal contact met je opnemen. We willen graag de gelegenheid krijgen om dit verder met je te bespreken en te werken aan een oplossing.

Ik hoop dat je ons een nieuwe kans wil geven om jou beter van dienst te zijn en jouw vertrouwen in ons te herstellen.

Verplicht Payments!!

Uit het niets een automatisch gegenereerd bericht dat ik perse moet overstappen naar lightspeed payments. Wat een agressieve bedoeling. Lightspeed werkt echt top, maar dit slaat nergens op. Daardoor zou ik per maand 450 euro meer moeten betalen. Geen andere mogelijkheden dan overstappen. Accountmanager beweert dat het legaal is in Nederland? Geloof ik niet. De tarieven van payments zijn helemaal niet gunstig in vergelijking met mijn huidige provider. Snap echt niks van deze houding en agressiviteit! Je bent gewaarschuwd!!

5 sierpnia 2023

Hi Berend,

Hartelijk dank voor het delen van jouw feedback. Het spijt mij zeer dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Ik heb helaas geen gegevens van je kunnen vinden in ons systeem. Om jouw situatie beter te begrijpen en je de best mogelijke oplossing te bieden, verzoek ik je vriendelijk om een e-mail te sturen naar engage@lightspeedhq.com.

Ik wil graag benadrukken dat het absoluut niet onze bedoeling is geweest om je op deze manier te laten voelen. Jouw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten.

We hopen snel van je te horen.

Verplicht overstappen op Lightspeed Payments, erg klantonvriendelijk

UPDATE 24 AUG:
Op 9 aug een mail gestuurd naar t mailadres zoals zij hadden gevraagd maar tot heden geen reactie terug. Ben aan het rondkijken naar andere kassasystemen.

Al bijna 4 jaar klant bij Lightspeed. Handig en fijn systeem om mee te werken maar nu kregen we bericht dat ze ons VERPLICHTEN om met lightspeed payments te werken met hun pintarieven en hun pinautomaat.
Hiermee snijden ze echt zichzelf in de vingers. Bovendien als je dat niet doet, moet je extra transactiekosten betalen die kunnen oplopen tot 1000 euro per maand. Wij hebben al een gekochte pinautomaat en werken met gunstigere pin en creditcard tarieven dus totaal niet aantrekkelijk om over te stappen. Vorig jaar hadden ze ook al de jaarlijkse kosten flink verhoogd als je niet gebruik maakt van hun payments.. Aangegeven dat we dit niet erg waarderen bij de accountmanager maar die kon niks betekenen. Heel erg slecht dit.

1 lipca 2023

Hi Kelly,

Ik betreur ten zeerste de negatieve ervaring die je hebt gehad en ik wil graag benadrukken dat het niet onze bedoeling is om onze klanten op deze manier achter te laten. Onze allerhoogste prioriteit is om snelle en efficiënte hulp te bieden aan al onze klanten.

Ik heb geprobeerd om jouw gegevens op te zoeken in ons systeem, zodat wij contact met je op kunnen nemen en dit met je te kunnen bespreken. Helaas kan ik jouw gegevens niet vinden. Zou je ons een e-mail willen sturen naar engage@lightspeedhq.com?

Alvast bedankt! We hopen snel van je te horen.

Oceniono na 3 z 5

Systeem werkt goed / service niet goed …

CMS en verkoopsysteem geef ik 5 sterren en klantenservice / prijsstrategie 2 sterren. Aan de verkoop wordt hoogste prioriteit gegeven. Je moet continu accountmanager aan zijn jas trekken. Je betaalt al gauw honderden euro's per jaar meer voor simpele upgrades zoals CSS-aanpassingen of filters aanmaken.

3 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Four major pitfalls of the Lightspeed…

Four major pitfalls of the Lightspeed e-commerce platform that no e-commerce platform should have on a commercial level. Before you jump on the Lightspeed bandwagon, read about the problems with the platform below. By reading these problems, if you are a bit technical, you will know that this platform has major problems if you want to have a multilingual site and track your paid ads.
1 - The multilingual features are outdated and time-consuming. On multilingual sites, redirects will not work and your visitors will not be able to browse by switching back and forth between languages.
2- No Hreflang support, which is very important for SEO of multilingual pages. Because of this problem, you will always be outranked by your competitors in Google organic searches in your local community.
3- Facebook pixel installation issues. FB pixel is a must for any e-commerce platform that wants to track the performance of its paid ads on Instagram or Facebook. Unfortunately, Lightspeed has a bug that prevents them from recording conversion data, so you will not know how successful your ad campaign is. This is a huge problem for a professional social media marketer.
4. Major Sitemap management and robots.txt directive issues.. Because of these issues, ambiguous signals are sent to Google and you end up with a lot of errors in Google Search Console. As a result, the Google algorithm will penalise your pages.

When you open tickets for these issues, you will receive the following response: "We currently have no plans to implement these feature requests. We may do so in the future if there is sufficient demand, the capabilities of our system are clear, and the requests fit within our roadmap. Without that certainty, I cannot tell you if these changes will be added.

They are looking at these major SEO (SEO 101) and Paid Ad issues as new feature requests. Ironically, if you look at their own website, you will see that all these issues that we suffer from are not a problem for them because they have taken care of it for their own site, but for their clients' businesses.

15 czerwca 2023

Hi Jake,
Thank you for taking the time to leave a review. As a company, we take customer feedback seriously and we are constantly working to improve our services & features. We strive to provide the best possible experience for our customers and we hope to have the opportunity to make things right for you.
Please email us on success.eu@lightspeedhq.com so a member of our Customer Success Team can arrange a time to speak to you directly about your concerns.
Thank you for your business and for your honest feedback.
Best Regards,
The Lightspeed Customer Success Team

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej