We werken al enkele jaren met Lightspeed voor zowel onze winkels als webshop en zijn over het algemeen erg tevreden. Het platform biedt ons veel mogelijkheden en ondersteunt onze dagelijkse werking... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer teleurstellende service van Lightspeed Anderhalve week hebben wij enorme problemen gehad met het betalingssysteem van Lightspeed K Series door een landelijke storing. Dat een storing k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het systeem werkt fijn daar over niets te klagen, maar de belofte dat je je eigen bestaande systemen makkelijk kan koppelen via een API (klant + transacties) klopt niet. Bij ons 1e gesprek duid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij werken al geruime tijd met Lightspeed en zijn erg tevreden. Het platform is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om onze webshops efficiënt te beheren. Ook de beschikba... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken. Opgericht in 2005 in Montréal, Canada, staat Lightspeed genoteerd op de New York Stock Exchange en Toronto Stock Exchange (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD). Met teams gevestigd in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific bedient Lightspeed retail-, horeca- en golfondernemingen in meer dan 100 landen.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Wij werken ondertussen reeds 7 jaar met Lightspeed!
Op alle vlakken een zeer goed systeem, duidelijk, kortom: een aanrader!
Wanneer er zich toch een probleem voor doet wordt je steeds geholpen, vanop afstand kunnen ze zo goed als alles!

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Ook ik heb helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Sinds 2009 klant. Eerst onder Seoshop. Later werd dit Lightspeed. Jarenlang was de samenwerking goed. Helaas gaat het nu voornamelijk om geld verdienen. De laatste 2 jaar hebben ze de prijs voor ons met 450% omhoog gegooid. Ook de service is de laatste jaren enorm achteruit gegaan. Tevens verandert je accountmanager regelmatig waardoor je niet echt een fijn contact kan opbouwen.
Als je graag teveel wilt betalen voor middelmaat, kies dan voor Lightspeed. Mocht je wel kwaliteit willen, zoek dan even verder.
Update: Ze geven aan dat Customer Success team contact met je gaat opnemen maar, uiteraard, is dat niet gebeurd.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Finally had the broadband installed by Nathan and Warren who were great, explained every step of the installation to me. Rang me up to let me know that they would be arriving early. Very happy with the service.
Geweldig product, gebruikersvriendelijk, makkelijk in beheer en duidelijke documentatie voor wat betreft integratie.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
zeer duidelijk , in een aantal uren al snel een mooie website online gezet
je hebt geen ervaring nodig
Mooie template
Bedrijf : Planten.nu

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Soortgelijke ervaring als anderen. Lightspeed heeft een geweldig verkoopteam dat je de wereld biedt om te ondertekenen. Nadat je getekend hebt, wordt alles stil. Na bijna een maand heb ik nog steeds geen hardware of activatie. Ik zal de paashandel kwijt zijn. Ik ben ook uitgenodigd voor 'hardware training' maar heb nog geen hardware ontvangen. Grote beloften, kleine resultaten.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
We (Sherlocks Place Rotterdam) zijn erg tevreden over Lightspeed. Het systeem werkt erg makkelijk en goed en de klantenservice is top! Of je nu alleen een goedwerkende webhsop wilt of een omnichannel, het is absoluut een aanrader.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
ik ben gewoon heel erg tevreden met de support, mooie layout om mee te werken, gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen etc. (wat heel belangrijk is voor een leek als ik :-)

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Wat dit bedrijf kan verbeteren?
Gewoon als je opzegt en je website niet meer bij hun hebt.. Dat dan alle zogenaamde thema's ook opgezegd worden!
Wat is het voor een schandalig iets om dat maandelijks te blijven factureren zonder dat te noemen bij opzeggen!!

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Heel gemakkelijk om zelf je shop te onderhouden en heel goede support! Bij elke vraag of probleem zeer snelle actie/reactie. Heel tevreden over!

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Bedankt voor de goede en deskundige uitleg. Wat prettig werken ...

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Na jaren met frustraties door een beperkt kassasysteem te hebben gewerkt, is lightspeed een verademing voor onze lunchroom met conceptstore. Alles wat je voor en achter de schermen uit een kassa wil halen, zit erin.
Ons team heeft er snel mee leren werken en alle vragen die nog op ons pad kwamen in de eerste weken, worden onmiddellijk beantwoord. Iedereen die ik aan de telefoon heb gehad, weet door en door hoe het systeem werkt, waardoor er snel gehandeld kon worden.
Het enige waar ik me op heb verkeken, is de informatie die op je afkomt. Veel vinkjes aan- en uit te zetten, veel instellingen waar goed over nagedacht moet worden. Voor de start, dacht ik aan alles gedacht te hebben, maar tijdens de eerste weken moesten er nog een hoop kinderziektes verholpen worden. Gelukkig was daar dus de helpdesk, want nu staat het als een huis.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Fast, great solution, Thanks for your patience and clear explanation

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Top, dit is wat ik zocht. Geweldig goed en makkelijk platform met heel aardige en hulpvaardige medewerkers.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Systeem bij drie restaurants aanbevolen en mee geïnstalleerd. Prima en flexibel systeem als je eenmaal doorhebt; werkt (meestal) prima, maar als ergens iets misgaat krijg je hen niet te pakken. Terwijl ik dit schrijf hang ik al bijna 45 minuten in de wacht bij Lightspeed. Voor afspraken word je niet teruggebeld (in ieder geval niet binnen 14 dagen); dan spreek ik over de door Lightspeed aanbevolen installatiepartners. Leuk systeem maar met een dergelijke support gaat het niet meer lang een succes worden denk ik. Dan toch maar weer naar de lokale kassapartner!
PS het zijn inmiddels 50 minuten dat ik in de wacht sta; dan zijn er óf héél veel klanten met problemen óf héél weinig support en sales medewerkers. Pakken die winst!

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Wij zijn over gestapt van Fashpack.
Voor beheer van klantenkaarten en rapporten is het een grote stap achteruit.
Essentiele zaken voor een modezaak zoals statistieken in verband met doorstroom verkoop per product klasse en leverancier ..... een inventaris op een bepaalde datum .....
Kortom op belangrijke vlakken veruit onvoldoende of totaal gebruiksonvriendelijk.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
extremely elaborated software, very easy to use, good overview of tools, ridiculously fast and to the point customer service...

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
Gebruik niet deze software. Vol met bugs en mis cruciale functionaliteiten. Elke keer weer moeten we met deze software aan de slag omdat onze klant hun POS gebruikt. Vanaf nu raden we ze gewoon aan op Shopify over te stappen.
DOE HET NIET!
Fast
fine to work with
easy to use
our customers like the webshop
we get many 5 star rating from customers

Odpowiedź od Lightspeed Nederland
After years of struggling with my website i discovered Lightspeed. Finally all my issues are gone! Everything i ever expected from a webshop platform is integrated in my shop. I also LOVE the fact that its connected with my retail shop. A dream come true! If thats not enough i get support 24/7? Thats like crazy! And the cherry on the cake is the fact that they probably collected the BEST people for online and retail support. They are smart, fast, uber friendly and very professional! After years of complaining about my webshop to friends and family i can finally enjoy my current site… which works perfect. Lightspeed deserves an award. 🥰