Lightspeed Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

We werken al enkele jaren met Lightspeed voor zowel onze winkels als webshop en zijn over het algemeen erg tevreden. Het platform biedt ons veel mogelijkheden en ondersteunt onze dagelijkse werking... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende service van Lightspeed Anderhalve week hebben wij enorme problemen gehad met het betalingssysteem van Lightspeed K Series door een landelijke storing. Dat een storing k... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het systeem werkt fijn daar over niets te klagen, maar de belofte dat je je eigen bestaande systemen makkelijk kan koppelen via een API (klant + transacties) klopt niet. Bij ons 1e gesprek duid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij werken al geruime tijd met Lightspeed en zijn erg tevreden. Het platform is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om onze webshops efficiënt te beheren. Ook de beschikba... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken. Opgericht in 2005 in Montréal, Canada, staat Lightspeed genoteerd op de New York Stock Exchange en Toronto Stock Exchange (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD). Met teams gevestigd in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific bedient Lightspeed retail-, horeca- en golfondernemingen in meer dan 100 landen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Top service

Top service. Hele snelle reactie en altijd een oplossing.

30 lipca 2024

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

We zijn blij dat je de snelle reacties en effectieve oplossingen op prijs stelde.

Oceniono na 5 z 5

Jules is super behulpzaam en goed…

Jules is super behulpzaam en goed bereikbaar. Hij heeft zich er echt voor ingezet dat de overgang zo soepel mogelijk is verlopen. Fijne communicatie, gezellig en liep af en toe ook zomaar binnen om te checken of t allemaal goed ging!

29 lipca 2024

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Bedankt, Mirre! We zijn blij te horen dat Jules zo behulpzaam, bereikbaar en attent was tijdens de overgang.

Super

Jie Shen is een fijne en professionele accountmanager, accuraat en snel met antwoorden!

24 lipca 2024

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat Jie Shen zowel professioneel als snel in zijn reacties was.

everithing clear!!

everithing clear!!! great support

17 lipca 2024

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Thanks for the positive feedback, Diego!

All the best,

Great and Excellent Service

No Matter what query or question, I can always count on Feiko de Boer. This young man gives excellent and prompt service and is always able to assist and help. He is an asset to this company without a doubt.

18 lipca 2024

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Thank you for your kind words. We are so glad to hear that you had a positive experience with our team member. We appreciate your recognition of their hard work and dedication to providing excellent customer service. We will be sure to share your feedback with them.

Top medewerker

Top gozer met veel kennis over pinunits, internet en Lightspeed

16 lipca 2024

Hi Pascal

Leuk te lezen dat één van onze teamleden je zo goed heeft kunnen helpen. We doen ons uiterste beste om een zo goed mogelijke service te bieden aan onze klanten. Blij te horen dat dat ook bij jou het geval was!

Een fijne dag verder –

Oceniono na 5 z 5

Heel behulpzaam en duidelijk uitleg!

Heel behulpzaam en duidelijk uitleg!
Dank je wel Siem!!!

1 lipca 2024

Hi Akif

Dank je wel voor je positieve review. Leuk om te lezen dat Siem je goed heeft kunnen helpen!

Britt Rooker is super behulpzaam

Britt Rooker is super behulpzaam, klantgericht en zeer geduldig. We moesten onze afspraak (soms last minute) meermaals verzetten en dat kon allemaal met een natuurlijke vriendelijkheid en begrip. Ook tijdens de installatie van het payment systeem bleef ze geduldig toen een van onze terminals niet goed was opgeladen. Britt weet wat customer service echt betekent. Waar we eerst wat een ongemakkelijk gevoel hadden bij de ondersteuning van lightspeed hebben Britt en haar collega Kimberly ons laten zien dat het kan! Bedankt

5 lipca 2024

Hi David

Dank je wel voor je uitgebreide, positieve feedback. Heel leuk te lezen dat zowel Britt als Kimberly je zo goed hebben geholpen – dat appreciëren we enorm!

We wensen je nog een fijne dag verder.

Bedankt!

Super

Perfect system for our café.

Hi Natalie

Great to hear our POS system is the perfect fit for your café – music to our ears!

Thank you for your positive feedback and review.

Have a nice day –
the Lightspeed team

Oceniono na 5 z 5

Muberra heeft mij met veel geduld en…

Muberra heeft mij met veel geduld en vriendelijk geholpen. Super tevreden. Asan bemiddeling.

10 lipca 2024

Hi Fatma

Super om te lezen dat Muberra je zo goed heeft kunnen helpen. Dat doet ons – en haar – enorm veel plezier, waarvoor dank!

Snelle oplossing

Snelle reactie en oplossing van het probleem en fijne communicatie

10 lipca 2024

Hi Anke

Het doet ons plezier te lezen dat ons team er snel bij was om je te helpen. Bedankt voor je positieve review!

Een fijne dag verder –

Oceniono na 5 z 5

Snel en goed geholpen door Jeffrey!

Snel en duidelijk geholpen door Jeffrey Opoku!

9 lipca 2024

Hi Kim

Leuk te lezen dat Jeffrey je zo goed heeft kunnen helpen. We appreciëren je positieve feedback.

Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

prettige ervaring gehad met mijn…

prettige ervaring gehad met mijn account manager alexandre. reageert in het begin wat traag, maar dit verbeterde snel. Verder heeft die me ook nog telefonisch bij gestaan bij nog enkele vragen.

Beste,

Bedankt voor deze review, en goed om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met Alexandre.

We helpen je graag, mocht je nog vragen hebben dan staan we voor je klaar!

Zeer fijne aftersales

Zeer fijne aftersales, bellen je snel na, goed bereikbaar en een team wat er goed opzit en van elkaar weet wie wat doet! Heb de basis X versie, maar hoop snel te kunnen uitbreiden naar meer en de business met Lightspeed op te kunnen voeren!

Beste,

Dank voor je review. We wensen je veel succes met je onderneming en de uitbreiding ervan, we staan voor je klaar mocht je hulp nodig hebben :)

Welkom bij Lightspeed!

Goede aftersales bij Lightspeed

Kimberly heeft mij op een correcte, professionele manier advies gegeven. Altijd een snelle reactie op vragen.

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Dank voor je review! We zijn blij om te horen dat Kimberly je goed heeft kunnen helpen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Top service

Top service, deskundig advies en vriendelijk personeel

26 czerwca 2024

Bedankt voor je review!

Oceniono na 3 z 5

Lightspeed is not perfect but it is…

Lightspeed is not perfect but it is sufficient and works for what we need in our small retail shop.

What i would wish was better, and the reason it only gets 3 stars, is that the system is not intuitive and we spend a lot of time looking up how to use it. I have also experienced Lightspeed as a company that is quite messy. Our account manager promises to do lot of things, but in order for it to happen I have to often remind them multiple times. It just costs a lot of energy to have to double check everything and remind them to do what they promised to us. I wish they would be able to provide a service that was more reliable.

21 czerwca 2024

Hello,
Thank you for your honest feedback! Your experience is valuable to us, and we are dedicated to ensuring that our services consistently meet your expectations. If there's anything more we can do to support you, please don't hesitate to reach out. We're here to help!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik heb van Kim telkens snel en volledig antwoorden gekregen op mijn vragen. Ook de online meeting was helder en duidelijk. Heel vriendelijk en behulpzaam!

Odpowiedź od Lightspeed Nederland

Dank voor je review! Fijn om te horen dat Kim je goed heeft geholpen.

We staan voor je klaar mocht je nog vragen hebben.

Goede klantvriendelijkheid

Mevr. Bakiskan was erg vriendelijk en geduldig. Ze legde het goed uit wat ik moest doen stap voor stap. Erg duidelijk!

Team Somos Peru

Hola team Somos Peru,

Bedankt voor deze review, we zijn blij om te horen dat jullie goed zijn geholpen. Aarzel niet om ons te contacteren, mochten er nog vragen zijn.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej