Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Lexlaw heeft mij fantastisch geholpen om mijn rijbewijs snel terug te krijgen na een snelheidsovertreding. Prijs is goed, ze zijn transparant, en zeer snel met de communicatie.
De juristen hebben me geholpen met een klaagschrift voor ingevorderd Rijbewijs. Ik moest voorkomen maar was goed voorbereid op de zitting. In plaats van 6 maanden Rijbewijs met een maand terug.
Op 4-11 was mijn rijbewijs voor de 1e keer op vakantie gegaan omdat ik met de motor 50 km/h te hard heb gereden. 11-11 kreeg ik de brief thuis met bericht dat mijn rijbewijs voor 2 maanden o... Zobacz więcej
Lexlaw is een gerenommeerd juristenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in verkeersrecht. Binnen dat rechtsgebied helpen wij cliënten om een ingevorderd rijbewijs terug te krijgen. Ons team van deskundige en ervaren juristen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het hebben van een rijbewijs voor u is en hoe ingrijpend het kan zijn als u dit rijbewijs plotseling kwijtraakt door een invordering. Wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd vanwege snelheid of alcohol, kan dit grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven en uw werk. Onze juristen begrijpen dat een snelle en krachtige reactie van groot belang is bij een ingevorderd rijbewijs. Daarom streven we er altijd naar dat we binnen 24 uur na uw eerste contact met ons kantoor, een klaagschrift en verzoekschrift indienen. Op die manier zetten we alles in gang om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. We zijn bekend met de juiste procedures en weten precies welke stappen we moeten nemen om uw kansen op succes te vergroten. Onze deskundige juristen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verkeersrecht en weten precies wat ze moeten doen om u te helpen bij een ingevorderd rijbewijs. We staan u bij gedurende het hele proces en geven u advies en ondersteuning op maat, zodat u de best mogelijke kans heeft om uw rijbewijs terug te krijgen. Verder werken wij met zeer aantrekkelijke tarieven: vaste prijzen in plaats van uurtje-factuurtje. Dat scheelt u flink in de portemonnee, terwijl onze juristen dezelfde universitaire opleiding hebben genoten. Als uw rijbewijs is ingevorderd, neem dan contact op met Lexlaw voor deskundige hulp. Wij begrijpen hoe belangrijk uw rijbewijs voor u is en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer achter het stuur kan.
Keizersgracht 241, 1016EA, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Prijs is goed, ze zijn transparant, en zeer snel met de communicatie.
Laat je verzoek “terug gave van rijbewijs” ook door een advocaat doen wil ik iedereen meegeven. Ik heb dat niet gedaan waardoor ik de zelfde dag een afwijzing heb gekregen van de officier. Via internet kwam ik toen lex laywers tegen hun hebben mijn klaagschrift gemaakt en ingediend. Vandaag de zitting gehad en de klaagschrift is gelukkig gegrond verklaard! Het is wel zo een 6 weken na inhouding van mijn rijbewijs vanwege drukte bij het OM. Mijn eigen ervaring bij lex laywers was uitstekend, ze hebben me binnen no time geholpen met klaagschrift, daarnaast gevraagd om een telefonisch consult last minute, ze hebben mij nog heel kort kunnen inplannen voor de zitting dank daarvoor. Dus ik raad iedereen Lex Laywers aan en daarnaast raad ik ook aan om de verzoek terug gave rijbewijs ook door een advocaat te laten doen! Mijn straf was 3 maanden inhouding, nu na 6 weken terug.
11-11 kreeg ik de brief thuis met bericht dat mijn rijbewijs voor 2 maanden op vakantie zou gaan.
Dezelfde dag contact opgenomen met Lexlaw.
19-11 te horen gekregen dat mijn rijbewijs een maand eerder terug komt van vakantie namelijk op 04-12.
Super blij mee want er moet gewerkt worden, Lexlaw bedankt voor de juiste, duidelijke en vriendelijk contact.
Spoed is bij jullie echt spoed!
Ik zou andere aanbevelen, mochten zij
in dezelfde situatie zitten.
Pakken het snel, maken realistische kansberekening voor je en gaan dan aan de slag. Leverde uiteindelijk een resultaat op waar ik gegeven de omstandigheden (waar Lex Lawyers ook niets aan kon doen) best tevreden over ben.
Enige verbeterpuntje is de communicatie over de prijs: er staat een bedrag als all-in prijs, maar daar komen nog kosten bij voor verzenden klaagschrift.

Odpowiedź od Lexlaw
Slecht advies, ze zijn laat met contact opnemen. En wanneer ze laat contact opnemen willen ze zicht haasten en dat gaat niet. Maar je moet hun wel optijd betalen!

Odpowiedź od Lexlaw
Vlot geholpen. Helder advies. En eerlijk. Prima ervaring.
Rijbewijs ingenomen, 180 gereden (na correctie) waar 100 is toegestaan. Keurig en vlot geholpen met een klaagschrift en aanvullend gebruik gemaakt, optioneel, van de telefonische toelichting ter voorbereiding van een zitting. 1 oktober krijg ik mijn rijbewijs terug, dat is dan zo'n 6 weken na invordering. Wel wat aan de prijs, maar geen vergelijkende ervaringen met wat andere partijen rekenen.
Prima geholpen, keurig klaagschrift rijbewijs snel terug👍
Super snel geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs,reageren erg snel via mail. Binnen 2 weken rijbewijs terug!Telefonisch ook super aardig en vriendelijk en duidelijk! 5 sterren waard!
Vrijdag is het klaagschrift ingediend, morgen (binnen een week) krijg ik mijn rijbewijs terug. Super snel
Ik vond het klaagschrift erg sterk dat lex law heeft geschreven.
Ze reageren super snel per mail.
Mijn rijbewijs was afgepakt, omdat ik 70km te snel heb gereden.
Ik ben dik tevreden !!
Met vooruitzicht 4 tot 6 maanden mijn rijbewijs te verliezen. Contact opgenomen met lexlaw advocaten. Zij hebben het klaagschrift voor me geschreven en in een telefonisch gesprek van een half uur, voorbereidt op de zitting. Vandaag bij de zitting met hun adviezen in mijn hoofd, het goede kunnen zeggen en mijn rijbewijs direct terug gekregen. Echt de moeite en het geld waard om je goed te laten begeleiden.
Belde eigenlijk om de opdracht te geven om achter mijn rijbewijs aan te gaan. Hele vriendelijke advocaat gsproken, heeft me erg geholpen met informatie en gaf me eerlijk aan dat dit geen juridische zaak is en dat ik beter zelf een brief met uitleg kan versturen. Verfrissend eerlijke advocaat, kom je ook niet vaak tegen :) Grote aanrader!
Snel geacteerd, iets dat van belang is als je je rijbewijs snel terug wil krijgen. Nav het verzoek tot teruggave ging het OM al snel over tot teruggave 1 maand i.p.v. 2 maanden. Ik adviseer wel om na het indienen met OM en Rechtbank te bellen. De rechtbank had een zitting gepland na de datum dat het OM het rijbewijs zou terug geven. Dat is mosterd na de maaltijd. Door te bellen (en een beetje geluk) is de zittingsdatum naar voren gehaald. Hier is het klaagschrift behandeld en OM als de rechter gingen na behandeling hiervan over tot directe teruggave. Kortom, het klaagschrift zat goed in elkaar en dus was duidelijk. Ik ben goed geholpen door Lexlaw.
Ondanks mijn iets wat lastige dossier had ik toch vrij snel mijn rijbewijs weer terug dankzij lex lawyers.
Ik kan ze absoluut aanbevelen.
Fantastisch geholpen door deze professionals van LexLawyers. Nadat mijn rijbewijs werd ingenomen.
na 2 weken mijn rijbewijs terug.
Super goeie hulp met je rijbewijs terug krijgen. Lexlaw reageert ook super snel op de mails en ik heb hem binnen 1 week terug kunnen krijgen zeer te vreden
De beste advocaat die ik in mijn leven heb gezien. In minder dan 2 dagen heb ik mijn rijbewijs terug. Ik ben nog steeds geschokt dat ik binnen 2 dagen al 5 maanden zonder rijbewijs had moeten zitten, maar ik heb mijn rijbewijs wel gekregen. terug in minder dan twee dagen.
Er werd snel actie ondernomen . Alles werd mij duidelijk uitgelegd en het contact was persoonlijk het was gelijktijd voor actie en er werd niet getreuzeld. De zelfde dat dat het klaagschrift ingediend werd is er gelijk besloten dat ik mijn rijbewijs terug krijg .
Lexlaw super bedankt
Echt een super bedrijf. Vorige week gebeld met het verhaal dat mijn rijbewijs ingevorderd is en dat ik hem snel nodig heb voor werk. Na alles uitgelegd te hebben via de telefoon. Moest ik een formulier invullen en alle bewijzen meesturen voor het klaagschrift. Na een paar dagen was het klaagschrift klaar. Het klaagschrift maandag ochtend verstuurd en in de middag kreeg ik al antwoord dat ik mijn rijbewijs terug krijg. Dat is pas services. Complimenten. Ik raad dit bedrijf echt aan.
Dit gaat specifiek over de "Rijbewijs ingevorderd" dienst.
Ik ben ook zeer goed geholpen. Op vrijdagochtend gebeld en intake gedaan. Na het aanleveren van alle stukken had ik op maandag een zeer uitgebreid klaagschrift gekregen die ik zelf nooit had kunnen schrijven. En het blijkt dat deze ook zeer effectief is geweest, de volgende dag rijbewijs weer terug.
Zij hebben voor mij zowel het klaagschrift als verzoekschrift ingediend, waardoor je zelf niet hoeft uit te zoeken wat precies waar naar toe moet.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.