Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Door alle positieve reviews besloten om voor juridische bijstand te kiezen bij snelrijbewijsterug.nl. Ondanks dat ik mijn rijbewijs hard nodig heb voor mijn werk, heb ik veel te hard (62 km/h) gereden... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Obrońca w sprawach karnych
  2. Adwokat
  3. Prawnik
  4. Biuro spraw prawnych
  5. Usługi prawne
  6. Usługi asystentów prawnych

Napisane przez firmę

Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Meneer de boer …

Meneer de boer heeft een goede dienst geleverd alles duidelijk en keurig uitgelegd en het gehele process goed bijgestaan een echte aanrader !

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de begeleiding en het resultaat

Ik ben ontzettend goed geholpen door mr. De Boer en zijn kantoor. Vanaf het begin werd mijn zaak serieus genomen en kreeg ik duidelijke uitleg over het proces en de mogelijkheden. De communicatie was helder en professioneel en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Uiteindelijk is mijn bezwaar gegrond verklaard en heb ik mijn rijbewijs teruggekregen, iets wat ik eerlijk gezegd niet zo snel had verwacht. Ik ben daarom erg tevreden met zowel de aanpak als het resultaat.

Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft in een vergelijkbare situatie.

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de dienstverlening

Zeer tevreden over de dienstverlening. Mijn advocaat werkte snel en efficiënt, dacht goed mee met mijn situatie en pakte alles direct en professioneel aan. Dankzij zijn inzet heb ik het best mogelijke en meest gunstige resultaat behaald. Zeker een aanrader.

12 marca 2026

Doortastend, snel en effectief

Ik beveel De Boer en Van Nimwegen advocaten van harte aan. Mijn rijbewijs werd op onjuiste gronden ingenomen, maar dankzij hun snelle inzet en deskundigheid volgde volledige vrijspraak inclusief vrijstelling van de CBR cursus. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding werd ik uitstekend ondersteund en begeleid. De aanpak was professioneel, duidelijk — een echte no-nonsense werkwijze.
Zeer prettig om mee samen te werken.

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Precies wat je nodig hebt.

Goede ondersteuning, begeleiding en zeer profesioneel. Van begin tot eind werd er voor gezorgd dat we naar de beste uitkomst toe hebben gewerkt. Erg prettig om mee te werken. Hier heb je een goeie aan!

17 lutego 2026

Rijbewijs snel teruggekregen

Super snel geholpen ik was mijn rijbewijs eigenlijk 2 maanden kwijt heb hem in ren maandje teruggekregen. Altijd bereikbaar en snelle reactie bij vragen omtrent het proces. Zeker een aanrader

29 stycznia 2026

goed geholpen

rijbewijs binnen 2 maanden terug ipv van 4 maanden zoals OM eerst eiste. Ook altijd goed bereikbaar via mail/bellen en snel en duidelijk antwoord op vragen en advies.

19 stycznia 2026

Vrijspraak voor 2 feiten

Ik ben uitstekend geholpen door Van Nimwegen. Het ging om een zaak rondom de vernieling van een politiebus en het weigeren van een ademanalyse, een feit waarop een rijontzegging van negen maanden staat. Dankzij het zeer goed doordachte en sterke pleidooi van de advocaat ben ik in beide zaken volledig vrijgesproken. De opzet bij het weigeren van de ademanalyse kon niet worden bewezen en ook de vernieling kon niet worden aangetoond, omdat er geen onderbouwend of steunend bewijs was.

Echt een topadvocaat! In eerste instantie had ik een andere advocaat, maar die gaf aan niets voor mij te kunnen betekenen. Zo ben ik uiteindelijk bij meneer Van Nimwegen terechtgekomen. Nogmaals bedankt!

8 stycznia 2026

Super geholpen

Super geholpen
Zeer duidelijke en goede communicatie! Binnen een maand mijn rijbewijs terug hoewel de eis was dat ik hem 4 maanden kwijt zou zijn! Zelfs geen boete. Kortom, een super kantoor! Zowel Hein als Thomas zijn op dit gebied topadvocaten!

27 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en goed advies!

Meneer De Boer heeft mij geweldig geholpen. Hij was duidelijk, transparant en gaf uitstekend advies. Hij zal mij misschien ook bijstaan in mijn rechtszaak bij het OM. Voor nu bracht hij het fantastische nieuws dat ik mijn rijbewijs vervroegd terugkrijg.

24 listopada 2025

Ongelovelijke reviews echt?

Eerst geloofde ik alle reviews niet maar toch geprobeerd en het verbaasde me wel hoe Holtkamp ervoor heeft gezorgd dat het van 3 maanden naar 3 weken is gezakt.

4 lipca 2025

Rijbewijs ingevorderd door politie

Rijbewijs ingevorderd door politie. Volgens agenten veel te hoge snelheid gereden in bebouwde kom. Een brief gehad van de OvJ dat rijbewijs ingevorderd is voor 2 maanden. Vanwege werk/eigen bedrijf heb ik m’n rijbewijs hard nodig.
Mevrouw Holtkamp hiervoor ingeschakeld, en in plaats van 2 maanden, had ik mijn rijbewijs in 2 WEKEN terug!
Top en alleen maar lof

25 stycznia 2025

Rijbewijs na 3 weken terug ipv 3 maanden

Na een flinke snelheidsovertreding (62 km te hard) werd mijn rijbewijs voor drie maanden ingevorderd. In eerste instantie wilde ik zelf een klaagschrift indienen, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om de hulp van Mr. L. Holtkamp in te schakelen en daar ben ik ontzettend blij mee!

Ik ben goed geïnformeerd over de procedure en heb de benodigde stukken aangeleverd. Het klaagschrift werd snel ingediend en tot mijn grote opluchting had ik mijn rijbewijs niet na drie maanden, maar al na drie weken terug!

Ik ben zeer dankbaar voor de professionele en snelle hulp van Mr. L. Holtkamp en kan zijn diensten zeker aanraden.

14 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

In belang van me werk had ik me…

In belang van me werk had ik me rijbewijs nodig, het is niet niks 67km te hard , maar het kan iedereen een keer overkomen zo ik dus ook , ik kwam terrecht bij snelrijbewijsterug.nl met een goede onderbouwing en binnen 10 dagen had ik me pas terug! Ik zal er zuinig op zijn !!

11 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle service en accurate hulp

Snelrijbewijsterug.nl levert een uitstekende service. Reageert heel snel en accuraat. Duidelijke uitleg en eerlijk aangeven van de grenzen van de hulpverlening: je weet direct waar je aan toe bent.

Juridische bijstand is heel erg goed. Duidelijke instructie en het goed en helder verwoorden van de zaak in verzoek- en klachtschrift. Ook hier weer prompte opvolging van afgesproken acties.

Een vijf-sterren ervaring!

24 lutego 2025

Snel rijbewijs terug

Snel geholpen. Mw holtkamp heeft zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen tijd voor je en zorgt binnen no-time dat jij je rijbewijs terug hebt voor een betaalbare prijs.

22 grudnia 2024

Snel en duidelijk geholpen

Snel en duidelijk geholpen. Mijn rijbewijs i.p.v. 4 maanden invordering naar 2 maanden invordering kunnen terugkrijgen. Via Whatsapp/ mail duidelijk contact en snel antwoord op je vragen

17 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej