Lease Partner Recenzje

4,4

Top service, geweldig geholpen! Goede begeleiding en regelen alles voor je van A tot Z. Als je op zoek bent naar een nieuwe auto ben je bij Lease Partner bij het juiste adres.

Zoals aangegeven in mijn eerdere review is Pieter onze vaste Lease Adviseur. We hebben nu al meer dan 5 auto’s via hem afgenomen en we zijn meer dan tevreden. De persoonlijke benadering en inmiddels b... Zobacz więcej

Deze mensen zijn echt de crème op je lievelings taart wat een ongelooflijke goede service. De behulpzaamheid is meer dan geweldig. het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig. Ik... Zobacz więcej

Oplichters!!! krijg mijn aanbetaling niet meer terug die ik had betaald voor auto die ik uit duitsland wil. De auto is eenmaal verkocht zouden zij mijn geld terug moeten overmaken maar ze nemen niet... Zobacz więcej

1. Leasing samochodów
  2. Agencja ubezpieczeń komunikacyjnych
  3. Bank
  4. Pośrednik w sprzedaży firm

Lease Partner is uw ervaren specialist in zakelijke mobiliteit. Wij bieden ondernemers de juiste leaseoplossing, of het nu gaat om financial lease voor zekerheid, flexibele operational lease voor aanpasbaarheid, elektrische lease voor duurzaamheid of private lease voor persoonlijke betaalbare kwaliteit. Met transparante kosten en persoonlijke service zorgen onze experts ervoor dat u altijd de beste keuze maakt voor uw onderneming. Bij Lease Partner draait alles om gemak, helderheid en het ondersteunen van uw mobiliteit, zonder verrassingen of financiële zorgen.

Doskonała

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Lease Partner begrijpt de ZZP'er

Lease Partner begrijpt de ZZP'er, communiceerde prima en was in staat in zeer korte tijd alle, ook de financiele, formaliteiten te regelen. De hele begeleiding in het traject, tot en met aflevering van de auto op lokatie was perfect. Een aanrader!!

12 kwietnia 2025

GLA200

Mijn ervaring, dat ze alles op alles doen om je zaken rond te krijgen.
Zijn transparant en communiceren goed, alles wordt in overleg gedaan.

22 kwietnia 2025