Lease Partner Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top service, geweldig geholpen! Goede begeleiding en regelen alles voor je van A tot Z. Als je op zoek bent naar een nieuwe auto ben je bij Lease Partner bij het juiste adres.

Oceniono na 5 z 5

Deze mensen zijn echt de crème op je lievelings taart wat een ongelooflijke goede service. De behulpzaamheid is meer dan geweldig. het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig. Ik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Leasing samochodów
  2. Agencja ubezpieczeń komunikacyjnych
  3. Bank
  4. Pośrednik w sprzedaży firm

Napisane przez firmę

Lease Partner is uw ervaren specialist in zakelijke mobiliteit. Wij bieden ondernemers de juiste leaseoplossing, of het nu gaat om financial lease voor zekerheid, flexibele operational lease voor aanpasbaarheid, elektrische lease voor duurzaamheid of private lease voor persoonlijke betaalbare kwaliteit. Met transparante kosten en persoonlijke service zorgen onze experts ervoor dat u altijd de beste keuze maakt voor uw onderneming. Bij Lease Partner draait alles om gemak, helderheid en het ondersteunen van uw mobiliteit, zonder verrassingen of financiële zorgen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Top service

26 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een auto in contact…

Op zoek naar een auto in contact gekomen met Klaas. Na een deskundig advies mede door het feit dat wij een een startend ondernemer zijn goed advies advies ontvangen van Klaas welke auto wellicht mogelijk zal zijn.
Na de nodige ondersteuning en advies een mooie Mercedes gevonden die mogelijk was met was hulp van Klaas en Pieter.
Resultaat:
Mooie auto voor de deur met een goed contract.
Bedankt, en mocht je op zoek zijn naar een goed contract met het beste advies.. gewoon doen!

24 czerwca 2026
Oceniono na 3 z 5

Teleurstellende afhandeling, na een sterk begin.

Het regelen van de autos ging perfect, alles liep vlot en wel tot dat ik de autos had en later problemen kreeg met de autos, waarbij de communicatie veel slechter werd, alles trager ging en de garantie die ik hoorde te hebben ik niet had. Waar ik dacht dat dit een mooie samenwerking zou worden verliep dit heel anders.

Het regelen van een auto kan Pieter heel goed en vlot, maar bij problemen helaas niet dezelfde service. Jammer.

29 marca 2026

Persoonlijke service

Zoals aangegeven in mijn eerdere review is Pieter onze vaste Lease Adviseur. We hebben nu al meer dan 5 auto’s via hem afgenomen en we zijn meer dan tevreden. De persoonlijke benadering en inmiddels band die we hebben opgebouwd kan ik zeggen dat de toekomst rooskleurig is en we nog veel zaken zullen doen samen. Pieter & Team bedankt !!

14 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik wil graag mijn dank uitspreken voor…

Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende samenwerking bij het realiseren van de lease. Het hele proces verliep soepel, professioneel en zonder problemen. Het contact was op elk moment zeer goed en alle afspraken zijn volgens planning nagekomen.

27 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Met plezier geef ik een positieve…

Met plezier geef ik een positieve beoordeling voor dit leasebedrijf.

De samenwerking verliep zeer soepel en professioneel. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door betrokkenheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering van de klant. Alle formaliteiten werden snel en zonder problemen afgehandeld, en de leasevoorwaarden waren duidelijk en concurrerend.

Met volle overtuiging kan ik dit bedrijf aanbevelen als een solide en betrouwbare zakenpartner.

27 marca 2026

Lease Partner B.v.

Lease Partner B.v.

Dankzij Pieter en zijn persoonlijke ervaring en touch. Heb ik weer een nieuwe droom kunnen waarmaken.

Lease partner (Tommy & Pieter) dank je wel.

Making memories!!

24 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik heb geld overgemaakt om een auto te…

Ik heb geld overgemaakt om een auto te kopen en vervolgens heb ik niks gehoord en belletjes reageren ze niet. Stelletje oplichters ik wil mijn geld terug!

4 września 2025

Goedemiddag Edje,

Graag zou ik willen weten om welke auto of KVK dit gaat. Gezien wij met niemand in contact zijn met uw naam/contactgegevens. Dus gelieve geen onzin reviews plaatsen.

Sales Team Lease Partner

Oplichters!!

Oplichters!!! krijg mijn aanbetaling niet meer terug die ik had betaald voor auto die ik uit duitsland wil. De auto is eenmaal verkocht zouden zij mijn geld terug moeten overmaken maar ze nemen niet meer op en reageren niet meer.

4 lipca 2025

Goedemiddag,

Zoals besproken heeft u hier een foutieve review geplaatst die niets met ons vandoen heeft. Graag deze z.s.m. verwijderen zoals al meerdere malen gevraagd en helaas nog steeds niet door u gedaan is.

Sales Team

Lease Partner

Geweldig

Snel, eerlijk en professioneel Uitstekende communicatie en zeer snelle afhandeling van alle zaken omtrent financieringen! Vooral complimenten voor Patriek voor zijn deskundige oplossingen

11 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Kwam toevallig bij lease partner

Kwam toevallig bij lease partner, Tom had me overtuigd, Audi Q5 van internet bekeken, uiteindelijk de knoop doorgehakt het duurde even voor dat het afgeleverd werd, maar het was wachten waard, top auto, het leek net een nieuwe auto, thanks Lease partner

23 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Deze mensen zijn echt de crème op je…

De behulpzaamheid is meer dan geweldig.
het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig.
Ik kan maar één ding zeggen een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een financiering en een mooie auto.

7 maja 2025

Beste Willem,

Wat fijn om te lezen dat jouw ervaring zo goed is geweest. Bedankt voor het plaatsen van deze fijne review.

Heel veel plezier en fijne kilometers gewenst met jouw nieuwe aankoop.

Sales Team Lease Partner

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej