Larsens Plads Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

My 16-year-old daughter ordered a mojito. She wasn't asked for her age and was served one containing alcohol. When we asked, they refused to remake the cocktail without alcohol or offer a Coke as a su... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg ved ikke hvad folk brokker sig over. Intet af det jeg har læst har vi oplevet. Nå men vi fik 5* betjening i baren, og SUPPER god mad. Jeg selv fik steak supper mør og lækker. Og resten tog buffet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man kommer til en hyggelig stemning med flere glade mennesker og musik på terrassen foran, men indenfor er der bare beskidt og ulækkert. Alle møbler er slidte, skæve eller møg beskidte. Spø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Magen til svindel og humbuk … Happy Hour mine bare…… Betaler fuld pris og mens vi sidder og nyder dem blandt mange mennesker opdager vi at der er dobbelt op på fadøl. Vi får ikke en dyt dobbelt op... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Underholdning, Trylleri, Balloner, Internet, Restaurant, Krostue, Gårdhave, Iscafe

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

175 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Fejring af bryllupsdag og havde håbet …

Fejring af bryllupsdag og havde håbet på en god oplevelse.
Elendig og fed mad, tomme fade og manglende opfyldning. Ingen is og flødeboller i køledisken - meget skuffet datter.
Meget dårligt indeklima grundet en indendørs grill, som stod og osede.
3 gange buffet til 3 personer kr. 507,- + drikkevarer. Ikke pengene værd.

4 września 2017
Oceniono na 2 z 5

Stegt flæsk..

Var igår en tur på larsens plads, sammen med min bror.

Vi ville have stegt flæsk da det er en af vores livretter.

På larsens plads får man muligheden for at vælge 3 typer flæsk.. ovnstegt, paneret og bacon-flæsk.

Vil lægge ud med den ovnstegte.
Den så fin ud og smagte ret fint ikke for salt men lige til, dog var det ret koldt eller lunkent øv øv..

Nu til den panerede, de var lige stegte nok.. nok lavet i en frituregryde. Men var ganske fine indeni og smagte fint, men.. de var igen også kolde og ikke nok med det så var der i 19 ud af 20 stykker. Brusk.. og kun i de panerede. Det er lidt trist :s

Nu til bacon-flæsk, de var på den bløde side men var dog fine nok.. dog som det gir sig selv så er de ret saltede og det kræver lidt sovs...

Sovsen var der imod god.. en af de bedre jeg har smagt.. fint tyk og havde en okay smag af persille, men igen lige kold nok.. faktisk var det meste kølet helt af da vi satte os ved bordet.

Kartoflerne var som det eneste varme da de lå i varmt vand.. samt de var helt fine.

Men hvad er konklusionen så..

Jo hvis man er i Marienlyst så tag der ned, det kan jo være du er mere heldig.. og ellers er der jo resten af buffet'en som jeg har hørt meget godt om.

Men gider du køre til Nykøbing f så gør det, liva klarer opgaven noget bedre på trods af man får en mere smagsløs sovs og urimeligt lidt af det ;)

21 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Jeg ville ikke servere deres mad for …

Jeg ville ikke servere deres mad for min hund. Vi var 3 personer, der spiser deres buffet, men det var ikke pengene værd. Tartelet fyld bestod af lyserød kød klumper, der intet har med kylling at gøre. Det eneste der var nogenlunde spiseligt var deres dessert, som bestod af is og frugt. Betjeningen var ubehøvlet i det meget lille omfang at der overhovedet var betjening. Vi havde bestilt bord i forvejen, men vi blev ikke anvist vores bord, men "tjeneren" stod bag baren og pegede i retning af et hjørne i lokalet og sagde vi kunne se på sedlen på bordet. Derimod kunne vi betale for mad og drikke inden vi selv fandt vores bord. Forstår godt de var nødt til at få betaling inden vi så og smagte deres helt forfærdelige mad. Pøj for pokker.

18 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Kold mad og kedelig dessert

Kold mad og kedelig dessert! Vi kommer aldrig igen!! Stedet er IKKE rent... Personalet kører en stil som handler om at man er fuldstændig ligeglad med sine kunder penge er det eneste de har i hovedet - vi har aldrig prøvet noget så elendigt. Stedet er så beskidt at det burde lukkes ned!

11 sierpnia 2017

Beskidt og ulækkert!

Helt uacceptabel service! Den ringeste mad vi nogensinde har fået serveret! Beskidt og virkelig ulækkert! Indehaver tænker udelukkende på at tjene penge og ikke på kundeservice. Vi vil ikke anbefale nogen at komme der!!! Rigtig uprofessionel og dårlig behandling fik vi i deres "legeland" - indehaveren af dette sted er ikke rigtig klog - han stod og råbte og skreg af sine kunder i legelandet!!!

11 sierpnia 2017

DER KOMMER VI BESTEMT IKKE MERE

DER KOMMER VI BESTEMT IKKE MERE.
Selvom vi kom lige efter åbningstiden, var maden kold og kedelig. På hakkebøfferne kravlede der små fluer/flyvemyre. Og grillen var ikke varm.
- dette har været oplevelsen de 2 gange vi har været der denne sommer - ØV

10 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg give den nul stjerner

Kunne jeg give den nul stjerner, så gjorde jeg det.
Var der med min familien igår, havde sagt det var et fantastisk sted, hvilket det også har været, men må erkende jeg fik et chok maden var ikke til at skrive hjem over, der var ikke det antal retter til børn som stod der skulle være, hygiejne fandtes ikke, og slet ikke på deres toiletter.
Som sagt er kommet der før, hvor det var lækker bordene blev ryddet, masser at vælge imellem rart på toiletterne, nu virker det som om man ikke vil ofre på at gøre det hele lidt mere lækkert igen..
Håber virkelig de kommer igen.

3 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Profit går forud for gæsternes oplevelser

Der er kæmpe forskel på Larsen sommer og vinter.
Om sommeren er de helt ligeglade med gæsterne. De lukker mange flere ind end de kan nå at fylde buffeten. Vi var 6 Pers den 17.juli og der var først ingen tallerkener, halvdelen af salat buffeten var tom, der var intet tartelet fyld, ingen sovs, masser af tomme fade - kort sagt det var 0kr værd. Desuden var der masser af spildt mad på gulvet. Man betaler ved indgangen, og der er ingen kommunikation mellem køkkenet og receptionen.
Det handler tydeligvis kun om penge i kassen.
Nu har vi prøvet for 3. Gang og nu er det slut.
Synd at et godt koncept dør i profittens tjeneste.

3 sierpnia 2017
Oceniono na 3 z 5

Larsens plads bør overveje at skære ned …

Larsens plads bør overveje at skære ned på udvalget. Der er rigtig meget at vælge imellem, men kun få ting spiller. Hvis jeg var ansvarlig for buffeten ville jeg skære ned og kun tilberede Ca 8 varme retter med kærlighed. Grill er en god ide, men udvalget var nederen. Mit forslag : kylling, oksetyksteg og pølser med ost eller chilli. Bum

2 lipca 2017
Oceniono na 5 z 5

Uovertruffen service, sublim stemning, vidunderlige omgivelser og 3 stjernet buffet!

Jeg har frekventeret stedet adskillige gange i løbet af det seneste halve år, og mine indtryk, der står i overskriften, bliver gang på gang bekræftet. Jeg mangler at opleve stedet i sommerperioden med alle de muligheder det indebærer for at sidde udenfor og nyde vejret, og de mange flere gæster der vil være til stede under de forhold. Men en sikker stamkunde er jeg blevet. Såvel ejerne som det øvrige personale, skal have hjertelig tak for den store glæde i spreder i jeres virke. Man er mættet både fysisk og mentalt, når man går derfra, og jeg må sige at det hele foregår til en pris, hvor såvel høj som lav kan være med.

På gensyn og de bedste hilsener

Claus Thybo Hansen

19 marca 2017

En super oplevelse!

Vi ankom kl. 12.15 til Larsens Plads for at spise deres frokostbuffet, og blev mødt af en frisk og venlig betjening. Vi har fuld forståelse for, at man for nemhedens skyld, skal betale inden man sætter sig til bords.
De havde en stort udvalg af forskellige typer mad i deres frokostbuffet, hvor alt det vi fik smagt på, havde en super god kvalitet. Rigtig god mad til rimelige priser i hyggelige lokaler samt god og frisk betjening gør, at vi helt sikkert, vil køre en time for at spise der igen. Største udfordring var, at vi pga. mæthed ikke fik prøvet alt det vi ønskede smage. Dette var 4. gang vi har spiste der, og er aldrig blevet skuffet. Vi kan på det varmeste anbefale Larsens Plads til andre.

25 lutego 2017

ufattelig dårlig mad

har kørt 150 km for at spise på larsensplads da jeg havde hørt det var så super lækkert , men det oplevede jeg bestemt ikke . man skulle betale før man overhovedet havde set maden , man var ved at blive rendt ned af dem der kom rendende skråt ind fra køkkenet af , maden var uspiselig , de 4 slags steg de havde var kun tørre endeskorper der lå der og ham der skulle skære kød ud var der stort set ikke , flere ventede på kød , høns i tarteletter stod lige op af det dampende fisk , kan desværre ikke finde andet positivt end kaffen .kommer her ikke igen og veil ikke anbefale det til nogen

25 sierpnia 2016

Fantastisk mad og service

Vi var min dreng og jeg dernede og spise i fredags den 29/7 kl 1730
Vi spiste jeres lækre buffet desværre faldt han ned af deres hoppepude lige efter maden så den kom retur og kom til skade og måtte indlægges
Vi kommer gerne tilbage

2 sierpnia 2016

Simpelthen ulækkert

Vi skulle have deres frokost buffet. Men endte med at gå igen, vi prøvede at smage på flere af tingene, men måtte opgive, det var uspiseligt!!! vi gik efter at der sad spiller i maden på buffeten, ved henvendelse til personalet hvor der blev gjort opmærksom på dette, fik vi bare et svar, hvad skal jeg gøre, fange dem? Føj det var klamt.

23 lipca 2016
Oceniono na 1 z 5

Koldt mad af alle retter 👎🏻

Aldrig har jeg været et så dårligt sted at spise.... Selvom der var meget at vælge mellem så var ALT mad koldt. Vi trodsede de indfødte som havde fortalt os at de ikke kunne finde på at sætte deres ben på det sted. Det gør vi så ikke en anden gang 😳
Jeg har jeg heller ikke prøvet at man skal betale før man overhovedet har sat sig. Kan absolut ikke anbefale det til nogle som helst EVER
Dårligt dårligt dårligt og føj andet kan jeg ikke sige...

2 kwietnia 2016

Klam med klam på !

Ringere sted skal man lede længe efter !!
Alt mad var koldt, bøfferne var rå, i is buffen flød alt rundt med drys osv. og flødebollerne var tørre inden i som om de var gamle.
Servicen var også dårlig. Vi skulle selv hente drikkevare, og inden vi overhoved kom ind skulle vi bestille drikkevare inden vi havde sat os og set hvad de havde. Og personalet så ud som om de bare skulle tjene penge og ikke tænke på kunder.
Kan godt forstå de beder en om at betaler inden man har fået noget som helst, så man ikke trække sig.

2 kwietnia 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej