Larsens Plads Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

My 16-year-old daughter ordered a mojito. She wasn't asked for her age and was served one containing alcohol. When we asked, they refused to remake the cocktail without alcohol or offer a Coke as a su... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg ved ikke hvad folk brokker sig over. Intet af det jeg har læst har vi oplevet. Nå men vi fik 5* betjening i baren, og SUPPER god mad. Jeg selv fik steak supper mør og lækker. Og resten tog buffet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man kommer til en hyggelig stemning med flere glade mennesker og musik på terrassen foran, men indenfor er der bare beskidt og ulækkert. Alle møbler er slidte, skæve eller møg beskidte. Spø... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Magen til svindel og humbuk … Happy Hour mine bare…… Betaler fuld pris og mens vi sidder og nyder dem blandt mange mennesker opdager vi at der er dobbelt op på fadøl. Vi får ikke en dyt dobbelt op... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Underholdning, Trylleri, Balloner, Internet, Restaurant, Krostue, Gårdhave, Iscafe

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Trist mad.

Den ene stjerne er for maden,som absolut ikke er noget at skrive om,vi fik et stjerneskud som var om ikke uspiselig så tæt på.
Men fremover nøjes vi med at få lidt at drikke der,for der er hyggeligt at sidde på deres udendørs. Så det er den anden stjerne.

15 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Vi er kommet på Larsens Plads i mange…

Vi er kommet på Larsens Plads i mange år, men vi sætter aldrig vores ben der igen, efter nye ejere har taget over. Den ringe mad burde være det værste, men intet slår den forfærdelige service. Aldrig har vi oplevet noget lignende. Arrogance og decideret ubehøvlet servering, der kan slå enhver god stemning ihjel! Vi talte med andre gæster, der var chokeret over "servicen". Du kan gå ind med nok så stort et smil - de skal nok stå og vende øjne og sukke dig op i ansigtet. Håber virkelig ejerne smider håndklædet i ringen og nogle kompetente servicemindede ejere kan tage over så vi kan få vores Larsens Plads tilbage.

10 października 2020

Tarveligste mad noglesinde

Sidder simpelhen med en tom fornemmelse efter mit måltid. Oksekuvette til 500 kr. tilbehør er Frost pomfritter fra den lokale netto, blandet grønsager, noget er brandt og andet er næsten ikke tilberedt. Kødet var faktisk udemærket, men dette tilbehør er værre end McDonald’s. Man skal selv hente alt, og maden skulle vi 3 forskellige steder hen og hente, vi skulle selv dække bord og selv skære kødet ud. Vi var lige ankommet hertil i dag, men vi har besluttet at vi ikke vil spise her resten af vores tid hernede.
Absurd oplevelse og ejeren burde virkelig, få nogle rigtige kokke og noget mere service.

8 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Lang ventetid på mad øv øv

Vi ventede 25 min på 2 stk pizza som så var forkert da vi skulle hente dem 😱😱kun pommes frites var klar dem ville vi då vente med da det vare 20 min endnu så ialt ventet 45 min på mad og ingen service da vi klagede til chefen 😱😱man kunne godt ha givet lidt drikkelse eller andet som kompentation for deres fejl 😱😱😱 kommer ikke mere

22 lipca 2020

Ikke et besøg værd

Maden er virkelig ringe kvalitet og betjeningen ekstrem langsom.

Havde glædet mig til et stjerneskud med gode råvarer, fik i stedet frysefiskefilet, røget laks i stedet for kogt rødspætte og slatne rejer...

20 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker Larsens plads .

Jeg elsker Larsens plads .. det er nemt og ubøvlet.. børn kan være børn ..der er plads til alle...værten er altid sød glad og yderst høflig og imøde kommende... selv om har stort set knokler sin øv i laser ... for han er der altid og aldrig har man følt at han var flad /træt eller ikke til stede 😀vi har været der tit både som selvskab alene eller med en veninde... alle gange fuld tilfredshed ... maden er altid god og der mangler ikke noget... eneste kritik man spiser sig en pukkel til😉😀🤪

21 października 2019
Oceniono na 5 z 5

Var for ikke så længe siden nede og…

Var for ikke så længe siden nede og booke lokale til en konfirmation i 2020. Bedste oplevelse ever.🤗😁 Smilende og imødekommende personale. Ingen spørgsmål var for store. Efterfølgende spise vi lidt frokost inden børnene skulle prøve nogle af tingene udenfor. Det var en fantastisk og succesrig dag. Kan klart anbefales. Og så er det priser alle kan være med på 😁😉😉

3 lipca 2019

Spiste en lækker frokost

Spiste en lækker frokost brunch en fredag middag i det fantastiske vejr.
Det var så lækkert og udvalget var stort.
Personalet var meget venlige og smilende.
Vi kommer gerne igen helt fra Slagelse af.

3 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Vi var på Larsens plads 23/3 og fejrer…

Vi var på Larsens plads 23/3 og fejrer en fødselsdag, vi blev meget skuffet. Det stegte flæsk havde ligget i fryseren for længe, så det var blevet harsk. Isen havde havde været tøet op og frosset for mange gange, så det var blevet krystalliseret og så uappetitligt ud. Der er næsten intet personale, så man skal selv rende og rydde af. Vandhanen på dametoilettet virkede ikke, så der var ikke mulighed for at få vasket hænder efter wc besøg, inden man gik i krig med maden, ikke så lækkert, når alle skal tage fra samme fade. Legehjørnet til børn var fint, bortset fra at der let tilgængeligt for ungerne lå diverse stilkontakter og ledninger. Vi gider ikke komme her mere

25 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad, beskidt og uhumsk

Vi var 4 personer der skulle nyde en god julebuffet. Kæmpe skuffelse, buffet’en var meget tom og blev ikke fyldt op, resten tør, uspiseligt og snasket. Toiletter uhumske og den generelle rengøring det samme.
Tjeneren var temmelig ligeglad og vil ikke forstyrres. Og Larsens Plads er jo ikke en restaurant, men en cafe med selvbetjening!
Vælg en af de mange andre gode spisesteder, Larsens Plads bliver det ikke igen!
Surt, spild af penge og en dårlig dag.

17 stycznia 2019
Oceniono na 2 z 5

Vi var i dag 4 personer som besøgte…

Vi var i dag 4 personer som besøgte Larsens Plads og bestilte smørrebrødsbuffet til kr. 89,00.

Buffet-anretningen bestod af et enkelt fad med 3 forskellige slags smørrebrød. Vi fik at vide at der ville komme mere om ca. 15 minutter.
Efter 15 minutter kom et fad mere med samme slags smørrebrød + en ny.
Da vi var en del kunder som havde bestilt smørrebrødsbuffet var det nysmurte fad med smørrebrød naturligvis væk i en ruf og vi måtte igen vente på et nyt fad - men kun fire samme slags smørrebrød.
Fiskefilet, æg/rejer, roastbeef og rullepølse var hvad der blev serveret.
Hvad med flæskesteg, kartoffelmad, leverpostej eller frikadelle?

Kedeligt med lille udvalg og kedeligt med ventetid på nyt smørrebrød.

21 sierpnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Vi elsker og komme på Larsen´s plads

Vi elsker og komme på Larsen´s plads, der er dejlig mad, og hyggelige omgivelser, og har man børn med er det endnu bedre, da der er mange muligheder for at de kan lege, når de ikke kan spise mere, det er så super hyggeligt et sted som jeg helt klart vil anbefale

8 sierpnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej