Vanaf het eerste gesprek voelden wij ons serieus genomen. Roldain dacht actief mee, gaf eerlijk advies en zocht samen met ons naar de beste oplossing binnen ons budget. Uiteindelijk hebben we een vloe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Via een zoek opdracht bij Lab21 terecht gekomen in Tilburg, mooie overzichtelijke showroom met een prettig en deskundig advies. Het bestellen van de bestelde vloer ging vlot en duidelijk. Zou deze wi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Micheal heeft ons geweldig geholpen. Een duidelijk, eerlijk en goed advies. Wij zijn erg blijj met onze keuze en de snelle levering! Wij zullen zeker LAB 21 aanbevelen bij onze vrienden en kennissen!... Zobacz więcej
Vloer betaald en geleverd. Maar op de dag van leggen was de legger ziek. Kan gebeuren natuurlijk. Maar de afhandeling daarna is echt dramatisch. Wordt traag of niet gereageerd. Er is een maand la... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Euroweg 27, 3825 HA, Amersfoort, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mooie winkel ,veel keuze en erg goed geholpen top

Odpowiedź od LAB21
Prima service, ze weten waar ze het over hebben. Informeel en prettig gesprek.

Odpowiedź od LAB21
Vriendelijk en hulpvaardig en bovenal meedenkend

Odpowiedź od LAB21
5 sterren voor service in de winkel: ben heel goed geholpen door Wix in Tilburg. Goed geadviseerd over de vloer zelf en over het leggen. Nu nog wachten tot deze komt!

Odpowiedź od LAB21
We hebben een fijne ervaring gehad bij LAB21 Oostzaan. Nick had een open en behulpzame houding en heeft ons goed geïnformeerd. We kunnen niet wachten op onze mooie vloer!

Odpowiedź od LAB21
Hij heeft goed geluisterd en gedegen advies gegeven. Hij heeft ook prima meegedacht in mijn specifieke situatie.

Odpowiedź od LAB21
Rogier heeft ons fantastisch geadviseerd en echt meegedacht in onze wensen en budget. Na een open en eerlijk gesprek en de staal thuis bekeken te hebben, hebben we een goed gevoel bij de aankoop van onze nieuwe vloer🍀.

Odpowiedź od LAB21
Goed geholpen in de winkel met uitgebreide uitleg. De verkoper was vriendelijk en nam voldoende tijd.

Odpowiedź od LAB21
Goeie service, denken mee.
Geven je de opties en nemen de moeite om ze ook naast elkaar te laten zien.

Odpowiedź od LAB21
Fijne hulp. bij binnenkomst gewoon even laten kijken en daarna pas geholpen.Fijn geholpen en goede tips!!

Odpowiedź od LAB21
Zoals drie jaar geleden (zelfs herkend) wederom nu weer iets goed kunnen regelen met Martin in Groningen.

Odpowiedź od LAB21
Na de eerste afspraak echt heel positief. Idd een vriendelijke behulpzame verkoper. Na de tweede afspraak heb ik mij echter nog nooit zo bedrogen en opgelicht gevoeld. Valse beloftes en afspraken die niet kloppen. Maar na 300 euro kwijt te zijn voor niks maakt die 50 euro korting die je krijgt als je een positieve review schrijft ook niet meer uit.
Reactie op reactie: en daarvoor is een reviewpagina: u uw mening en ik mijn mening.

Odpowiedź od LAB21
De in de winkel gedane uitspraak dat de vloer doorgaans binnen 2 weken word geleverd blijkt in de praktijk 7 weken te duren. Maar wel ontvang je binnen 48 uur een mail met een link om rest van bedrag te betalen en dat de link maar 72 uur geldig is. Het zou klantvriendelijkheid zijn deze factuur te doen uitgaan, wanneer de vloer daadwerkelijk binnen is en klaar voor levering.
Je gaat naar lab21 vanwegen de snelle levering. Nu had ik eigenlijk overal naar toe kunnen gaan.
Jammer.
Onze ervaring uit verleden was 180 graden anders.