1. Hotel – centrum konferencyjne

Napisane przez firmę

Møder, kurser & konferencer Når du vælger Kysthusene som konference sted kan du være sikker på, at udstyret er i orden. Har du særlige ønsker, hjælper vi meget gerne med dem. Vores erfaring, værtskab, service samt den bæredygtige velsmagende forplejning, danner rammerne om Kysthusene i den smukkeste natur ved kysten lige ud til Kattegat. Vi er certificeret i Green Key og Horestas "Safe to Visit" program!

2,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 28% z negatywnych recenzji

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 2 z 5

Nedslidt

Hus lejet gennem dancenter i uge 30
Totalt nedslidt hus, hullede og beskidte møbler der var ved at falde fra hinanden. Madrasser som var fyldt med kæmpe “plamager”…..virkelig ulækkert
Døre og vinduer der ikke kunne lukke.
“Spa” som det kaldes var ubrugeligt pga iskold vand både i bruser og bassin
De 2 stjerner erfor beliggenheden
Forsøgt x mange at få kontakt til dancenter men de svarer desværre ikke igen, og i receptionen var der ingen forståelse eller hjælp at hente

23 lipca 2026
Oceniono na 2 z 5

Mindre god oplevelse

Vi boede i de ældre sommerhuse lejet af Danland. Husene fremstår gamle og uden det store vedligehold. Gulvene er meget kolde, og ville aldrig bo her om vinteren, da døre og vinduer er gamle.
Poolområdet består af en indendørs pool hvor hverken børn eller voksne kan bunde. Den udendørs pool var ikke i drift da vi var her. I omklædningsrummet var der kun én bruser med varmt vand.
Beliggenheden er god, som er det mest positive man kan sige om oplevelsen.

31 lipca 2026

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted. På trods af nogle af de anmeldelser, vi havde læst på forhånd, havde vi en rigtig god oplevelse. Der var vegansk drik til kaffen, hyggelig minigolf med god stemning, tæpper og flotte levende planter, som skabte en dejlig atmosfære.

Vi var også oppe og se de nybyggede hytter, som vi overvejer at købe, og spaområdet er et kæmpe plus. Man kan mærke, at der bliver lagt meget arbejde i stedet, og vi tror, det har potentiale til at blive rigtig populært.

12 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Netop overstået forlænget weekend…

Netop overstået forlænget weekend arrangement med tæt på 200 deltagere, var en skuffende oplevelse. I de nybyggede huse hvor nogle af os overnattede var varmen på fuld drøn, uden justerings mulighed. (Ca. 28-29 grader)
Morgenmad bestod af baguette, mild gummiost, samt fed spegepølse, og kedeligt rugbrød, samt marmelade. Og halvkold kaffe (hvis man ikke var hurtig)
Aftens mad anden aften var jævnt kedelig kogt kyllingestykker, samt noget sejt rødt oksekød, samt salat.
Lørdag var det en gryderet (kunne kaldes knoglesuppe) af okse ben, i en noget tyndbenet sovs. Også her skulle man være hurtig for at få en smule kød, som dog var mest fedt. Dertil nærmest kolde kogte kartofler.
Sidste dags morgenmad måtte vi selv supplere med lækker brød fra bageren, samt juice i rigelige mængder.
Dog må siges til ros, at tjenerne knoklede for at gøre deres til at oplevelsen blev god, til trods for lidt personale efter min mening.
Så ikke mange stjerner herfra.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Kysthusene

Hej Torben, Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er naturligvis meget kede af at høre, at jeres ophold og forplejning ikke levede op til de forventninger, I med rette kunne have til arrangementet.

Vi er glade for, at du fremhæver vores personale, som gjorde deres bedste for at skabe en god oplevelse. Den ros vil vi meget gerne give videre til teamet.

Vi beklager samtidig de udfordringer, du beskriver omkring temperaturen i feriehusene. De nyopførte huse er udstyret med gulvvarme, og der har været fejl på det og det skulle være rettet nu.

Hvad angår forplejningen, tager vi din feedback meget alvorligt. Maden leveres af en ekstern samarbejdspartner, og vi har videresendt både denne og øvrige tilbagemeldinger fra arrangementet til dem. Vi er særligt kede af at høre, at både kvaliteten og mængden af maden blev oplevet som utilstrækkelig, da det naturligvis ikke er den standard, vi ønsker at være forbundet med.

Vi værdsætter ærlig feedback, da den hjælper os med at forbedre både vores egne processer og samarbejdet med vores leverandører fremadrettet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forholdene, og vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger.

Kysthusene Gilleleje

Oceniono na 1 z 5

Weekend arrangement vi var ca 200…

Weekend arrangement vi var ca 200 personer hytterne var gode men forplejning var elendig morgenmad bestod af skiveskårne baguette og rugbrød fra netto gummi ost og fedt spegepølse her til kaffe og vand og ikke andet aftensmad var ikke meget bedere og der var slet ikke nok til at man kunne blive mæt
Katastrofe

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Kysthusene

Hej Rene, Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis meget kede af at høre, at forplejningen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi er glade for, at I var tilfredse med hytterne, men vi tager din kritik af morgenmad og aftensmad meget alvorligt. Maden leveres af en ekstern samarbejdspartner, og vi har allerede videresendt din feedback til dem, så den kan indgå i deres kvalitetsopfølgning.

Vi beklager især, hvis der ikke var tilstrækkeligt med mad til alle deltagere. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og vi vil følge op på dette for at sikre, at det ikke gentager sig ved fremtidige arrangementer.

Tak for din ærlige feedback. Den hjælper os med at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Kysthusene Gilleleje

Oceniono na 1 z 5

Lever ikke op til forventningerne

Vi havde set frem til et par dejlige dage, og udsigten til havet er da også super flot, men i det vi trådte ind i huset, var det så koldt at man fik kramper i tæerne grundet det iskolde stengulv, og isolering tvivler jeg på der er noget af? På listen står der også at man har adgang til indendørs spa, men denne har ikke virket i flere måneder, og der har heller ikke ifølge dem der svømmer der fast været udsigt til at den skal laves, og så lugter den også af mug. Bruseren man skal igennem inden man går ind i den indendørs pool hvor børn på ingen måde kan bunde, er også meget skiftende i temperaturen. Den er dejligt varm, hvorefter den hurtigt bliver kold, samtidig med at der ingen varme er i omklædningsrum, så børnene står med blå læber og klapre tænder. Vi mødte andre i centeret som var lige så skuffet, og endda to hjem før tid 🙄 om sommeren er der sikkert lækkert, men vinterhalvåret er en ren katastrofe. Der er heller ikke mulighed for mad på stedet om vinteren, så det skal handles andre steder

25 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Kan virkelig gøre rent modsat andre…

Kan virkelig gøre rent modsat andre firmaer bestilte dem til hoved rengøring i køkken efter mange års rygning , Alt blev skilt ad ovn skuffer hylder i skabene og ovn blev ligeledes skilt ad. jeg har nu idag føler jeg et nyt køkken og alsammen til god pris

8 października 2025

Tusind tak :)

Virkelig ringe

Jeg vil ikke anbefale kysthusene til nogen. Virkelig ringe niveau. En virkelig dårlig oplevelse til en stor familiefest. En dårlig start med en lokalerokering, der betød at en gangbesværet gæst ikke kunne deltage alligevel. Det blev fulgt op af den værste kaffe nogensinde og en brunch buffet der dårligt kunne kaldes morgenmad. Utrolig dårlig oplevelse

21 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Guldbryllup - en katastrofe!

Vi bestilte og underskrev i marts en fest/brunchaftale i anledning af vores guldbryllup den 21. juni 2025, der skulle afvikles i - restaurantlokalet ved receptionen, som vi besigtigede og godkendte. Ved et efterfølgende planlægningsmøde den 16.06 får vi pludselig at vide at vores arrangement er flyttet – en tvangsflytning uden information eller accept fra vores side.
Det nye lokale viste sig at være var et undervisningslokale med svært tilgængelige adgangs- og toiletforhold(flere trappeniveauer). Gangbesværede måtte efterfølgen melde afbud.
Serveringen af velkomstdrinks, bobler og non alkohol blev ikke serveret sammen. Et glas Prosecco blev budt rundt, men først 10-15 min senere( efter min klage) blev den alkoholfri drink tilbudt!
Buffetbordet (uden dug) blev løbende anrettet og var ikke klar til tiden – og det var ikke som aftalt en brunchbuffet til 520 kr. pr. kuvert. I stedet blev vi budt på en " morgenmadsbuffet” der kun var en lejrskole værdig:
1 slags juice (æble) –
3 slags brød – rug-, franskbrød, rundstykker og 1 glutenfri brød til 1 person
1 slags ost
1 slags marmelade
1 slags yoghurt med blåbær
1 slags yoghurt naturel
1 slags yoghurtdrys
1 slags smør
1 portion Røræg + bacon + pølse (meget hårdt stegte - en deltager kunne ikke bide pølserne over)
1 portion frugt stykker
42 voksne + 6 børn regning kr. 28.834,-
Som det fremgår af ovenstående, var der reelt ingen valgmuligheder. Aftalen lød på BRUNCH i restauranten og ikke simpel morgenmad i et undervisningslokale.
Øl, sodavand, vin, is og minigolf blev betalt efter forbrug.

21 lipca 2025

Beliggenhed.

Fantastisk ophold, fint hus, venlig og hjælpsomt personale. Kan helt sikkert anbefales. Skønne omgivelser.
Vi kommer igen.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Kysthusene

Tak Maria, det glæder os, du skriver her!!

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Kysthusene Gilleleje har en helt unik beliggenhed lige ud til Kattegat – man vågner op til lyden af bølger og den smukkeste udsigt. De små hyggelige huse, man kan leje, er perfekte til en afslappende ferie, og stemningen er både rolig og charmerende.

Servicen er i top – venligt og imødekommende personale, der virkelig får én til at føle sig velkommen. Derudover er der gode faciliteter på stedet, herunder en helt ny og super sjov minigolfbane, som både børn og voksne kan hygge sig med.

Vi kommer helt sikkert igen – det her sted er en lille perle på den danske nordkyst!

29 marca 2025

Odpowiedź od Kysthusene

Tusind tak Kenneth Rasmusen :-)
Vi vil se frem til dit næste besøg - kik endelig ind bag receptionen :-) bh

Oceniono na 1 z 5

Minigolf til Ublu Priser hos Gilleleje Feriecenter.

Jeg må ærligt udtrykke min skuffelse over minigolfoplevelsen på Gilleleje Feriecenter i efterårsferien. Jeg havde to drenge på syv år med, og vi tænkte, at en tur på minigolfbanen ville være en hyggelig og sjov aktivitet for os alle. Det var en meget meget kort fornøjelse for en uforholdsmæssigt høj pris synes jeg.
Vi spillede 12 huller på omkring 15 minutter, og for den oplevelse blev vi opkrævet 190 kr. Det føltes lidt som en aktivitet, der knap nok nåede at komme i gang, før den var slut, desværre, og derfor kom prisen lidt til at føles noget voldsom. Jeg stod lidt med en flad fornemmelse af rip off, at måtte betale så meget for så lidt underholdning. Det er lidt svært at forstå, hvordan det prismæssigt kan forsvares?
Der findes en del andre minigolfbaner, hvor man for samme pris( Som også er for høj) kan spille 18 huller og dermed få noget mere tid og værdi for pengene. Gilleleje Feriecenter bør måske overveje, om deres prisfastsættelse stemmer overens med, hvad de faktisk tilbyder. Jeg kan prismæssigt i hvert fald ikke anbefale stedet, altså value for money ift. en sjov oplevelse.

Svar:
Tak for svar. Jeg forstår godt, at I prøver at forsvare jeres prissætning, men det ændrer desværre ikke ved min/og særligt børnenes oplevelse. Jeg havde to syvårige drenge med, og selvom vi godt kunne have taget os længere tid, hvis det var blevet informeret, så føles det måske urealistisk at trække spillet ud, når de hurtigt er igennem de kun 12 huller, som I tilbyder.
Når jeg sammenligner med andre minigolfbaner i området, nu I selv nævner det, der i øvrigt har flere huller til en lavere pris, føles jeres prisniveau faktisk endnu mere uforholdsmæssigt højt. Det er naturligvis dejligt, at I har mange tilbagevendende gæster, men min oplevelse var, at få langt mindre for pengene sammenlignet med andre steder, jeg har besøgt.
Jeg håber med al respekt, at I vil tage denne tilbagemelding i betragtning og overveje, om jeres pris er fair i forhold til den oplevelse, I tilbyder, især når I har færre huller end mange andre baner i området, og fordi det handler om børn og gode oplevelser.

17 października 2024

Kære Jens Strøm.
Beklager du har den oplevelse. Vores pris ligger ikke langt fra andre minigolf baner i nærheden.
Vi gør meget for at holde banen ved lige og vi har ikke maks tid på, så I kunne sagtens bruge så længe, I har lyst.
Det er første gang, vi får en sådan tilbagemelding på vores ellers meget populære bane, hvor mange kommer igen og igen.
venligst Kysthusene

Oceniono na 5 z 5

Godt sted til dags kursus.

Benyttede Kysthusene til et større førstehjælpskursus for 45 deltagere.

Utrolig venlige og hjælpsomme medarbejdere. Har svaret på samtlige spørgsmål der har været under vejs i planlægningen, og gjort alt for at dagen blev en succes.

Skønt anretning til både morgenmad og frokost, samt god kaffe og forfriskning under vejs.

Alle lokaler var gode, med moderne AV udstyr.

Vil bestemt benytte Kysthusene igen til kursus.

3 października 2024

Slet ikke pengene værd

Det er ikke, hvad det har været. Det virker slidt, badeområderne er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Der er en lille indendørs pool og den udenfor virker også slidt og lettere faldefærdig. Babybassinet virkede slet ikke og har ikke været i brug i mange år.

Husene er gamle, rengøringen tilfældig og med masser af spindelvæv i hjørnerne. Der lugtede indelukket og som i en genbrugsbutik, da vi ankom. Kraftig udluftning var nødvendig.

Alt i alt virker det til, at stedet og området har levet på fortidens meritter, for det er bestemt ikke, hvad det har været.

Vi kommer ihverfald ikke tilbage hertil igen.

27 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

De har ikke engang fortjent én stjerne

De har ikke engang fortjent én stjerne! Vi er en stor familie, der har lejet 5 huse. De 4 af husene var i ok stand, men det vi havde var så ildelugtende og klamt, at vi kørte hjem en dag før tid.
Da vi ankom konstaterede vi hurtigt, at det ene hus ikke var til at bo i. Ud over at det lugter som en genbrugsbutik, der har været ild i, var det beskidt, relæet slået fra og gamle isvafler flød rundt i den slukkede fryser. Køleskabet lugtede klamp, og det viste sig at varmepumpe fra 1982 var stået af.
Dem der er i receptionen var søde, men kunne ikke hjælpe. Vi fik at vide at vi selv skulle kontakte Danland, da det var dem vi havde lejet huset af, de passer blot området og receptionen. Vi snakkede med Danland flere gange og medarbejderen sagde hver gang, at han ville kontakte sin chef og ringe tilbage. Men de sendte blot en sms og henviste til receptionen, som henviste til dem.
Receptionen tilbød en grundig rengøring, dyne og puder der ikke havde ligget i husets ildelugtende skabe og sørgede for at varmepumpen blev skiftet. De fortalte, at de havde gjort Danlabd opmærksom på flere gange, at huset ikke en stand så det kunne udlejes. Alt alle gæster i hus 155 klager og ikke vil bo i det. Alt i huset er gammelt og lugter og der er sorte pletter på vægtende i det ene badeværelse, der mangler en skabslåge ind til kosteskabet osv. Vi har ikke siddet i møblerne en eneste gang. Har opholdt os i de andre huse, men blev nødt til at sove i huset. Føj for pokker Danland!

25 lipca 2024

Danland Gilleleje/Kysthusene

Danland Gilleleje/Kysthusene, et mega slidt/udsultet feriecenter. Uden de oplyste faciliteter på hjemmesiden.
Ingen restaurent på stedet/selve feriecenteret, dog i nærheden, nede ved vandet.
En varm bruser og to kolde i hvert opklædningsrum på vej ind til en kold pool.

Vi ankom til et koldt hus, da tidligere lejer ved fejl havde slukket for varmen, men det måtte vi betle ne ordentlig regning for ved hjemkomst og skriver man til dem, får man standardsvar, hvor de ikke forholder sig til det man skriver til dem.

Jeg vil bestemt ikke kigge Danland Gillelejes vej en anden gang og vil ikke anbefale det til andre

10 lutego 2024

Ideelt sted for firmaarrangementer

Vores sidste team retreat hos Kysthusene i Gilleleje var en absolut fornøjelse. Hele teamet nød et par rigtig gode dage i Kysthusene, hvor der var ideelle rammer for at afholde både faglige og sociale aktiviter som firma.

Vi havde på forhånd koordineret vores skema med personalet, hvilket betød at alt var sørget for, og vi kunne bruge tiden på at fokusere på vores team retreat.

Der var generelt ikke noget at sætte en finger på, og Kystehusene kan bestemt anbefales til firmaarrangementer. Vi har allerede planlagt vores næste besøg og ser frem til et par rigtig gode dage hos Kysthusene igen.

10 czerwca 2021

Odpowiedź od Kysthusene

Tusind tak - Vi glæder os til at se jer igen :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej