Fantastisk afslutning på modul 6.😁 Stort arrangement fra Ole, Michael og Jan.🏋♂️🏌♂️🏄♀️ Tak for en fed rejse og alle de nyttige værktøjer som bliver brugt i min virksomhed. Holdet bag Ejerle... Zobacz więcej
Jeg har oplevet Ejerlederuddannelsen, som et sted hvor der hurtigt blev skabt et åbent, ærligt og fortroligt rum blandt deltagere. Kurset har været et godt mix af praktiske opgaver, eksempler og un... Zobacz więcej
5 moduler afsluttet med rigtigt gode værktøjer i bagagen nu. Det løfter én til et andet niveau. Man får løftet sit eget syn på at være Ejer leder og hvilke fokus områder man skal arbejde med for at... Zobacz więcej
Må jeg have lov til at give ejerlederuddanelsen modul 1 lidt feedback. Vores underviser brænder for det. Fra første øjeblik man træder ind til undervisningen. Underviserne er er gode til udfordre en... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og hvor der er fokus på, hvordan din ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne. Ejerlederuddannelsen for og i sammenarbejde med SMVdanmark, hvor omdrejningspunktet er dig som leder og driften af din virksomhed.
Jyllandsgade 30, 6400, Sønderborg, Dania
- info@ejerlederuddannelsen.dk
- ejerlederuddannelsen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Afsluttet modul 3
Afsluttet modul 3 - Økonomisk indsigt.
God indsigt og efterfølgende god tjekliste mam kan arbejde videremed
Super fantastisk kursus
Super fantastisk kursus, med en dejlig masse værktøjer, til at få lagt en forretningsplan, og til at være selvudviklende.
5 stjerner her fra. 🙌
Modul 5
Modul 5 har været et af de, for mit vedkommende, mest krævende moduler.
Der har været fokus på forretningsplan og ledelsesudvikling, og det har været en super inspirerende rejse gennem udviklingen.
Alle underviserne har udvist stort engagement og hjulpet mig i den retning jeg ønsker for min virksomhed.
Jeg har nu gennemført modul 5
Jeg har nu gennemført modul 5
Og har nu fået rigtig mange værktøjer igennem 5 moduler, til at blive en bedre ejerleder og til at få et mål for mig selv, virksomhed og for mine ansatte
Kan varmt anbefale dette hvis man ikke lige ved hvordan man køre biksen sikker i havn 😉
Modul 5
Igen et modul veloverstået- denne gang var det modul 5, som igen var en kæmpe oplevelse, udfordring, samt selvudvikling- et modul jeg virkelig værdsætter 🙏 1.000 TAK 😁
Tak for et godt og brugbart modul 5
Tak for et godt og brugbart modul 5
Fantastisk afslutning på modul 6.😁
Fantastisk afslutning på modul 6.😁
Stort arrangement fra Ole, Michael og Jan.🏋♂️🏌♂️🏄♀️
Holdet bag Ejerlederuddannelse formår og gøre kursuset fedt og lærigt samtidig muligheden for at møde en masse dejlige mennesker🥰
Kæmpe anbefaling herfra
I dag har jeg afsluttet uddannelsen. Da jeg startede, var jeg usikker på, om jeg var det rette sted – uden ansatte og uden ledelseserfaring. I dag står vi 12 mand stærkere, og jeg føler mig rustet til de udfordringer, der ligger foran os. Jeg har rykket mig længere, end jeg nogensinde havde forestillet mig var muligt.
Anbefales.
Dette er et fremragende afsæt for virksomhedsejeren, der vil styrkes i sine kompetencer som leder af sin virksomhed.
God afslutning på ejerlederuddannelsen…
God afslutning på ejerlederuddannelsen tak til ole og Michael 😀
Go’ læring !
Absolut spændende forløb med mange relevante værktøjer der har givet en go’ læring gennem forløbet.
Spændende og inspirerende
Endnu et par, spændende og inspirerende dage. Kan anbefales
Gode lærere der forstår at formidle et…
Gode lærere der forstår at formidle et budskab de kan skubbe en som deltager.
Modul 4 har været en fantastisk…
Modul 4 har været en fantastisk oplevelse og været meget inspirerende
Glæd jer til modul 4
Glæd jer til modul 4, det rykker.. glæder mig til næste modul.
Virkelig inspirerende
Har netop afsluttet modul 5 på Ejerleder uddannelsen. Et utroligt spændende modul som virkelig er startskuddet til den kommende plan for min virksomhed. De bedste anbefalinger herfra