KUNSTKOPIE.NL Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na veel wikken en wegen toch besloten te bestellen bij Kunstkopie - een Modigliani op canvas. We kregen heel snel de levering opgestuurd in een goede verpakking. Het canvas kwam heel aan. En de k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige producten. Ik laat altijd mijn behang afdrukken. In een woord: Prachtig. Klanten service is ook snel en vriendelijk en lost ook je probleem op.

Oceniono na 5 z 5

Bestelproces ging vlot. Vraag gesteld via mail en na 1 dag antwoord. Onze bestelling werd verzonden binnen de gecommuniceerde periode. Onze grootste angst was schade tijdens verzending naar België aa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hobby i rzemiosło

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kunstkopie heeft de grootste collectie kunstenaars en fotografen online staan, ruim 30.000. Er staan meer dan 1 miljoen afbeeldingen op de site, van zowel moderne als klassieke kunst. Vrijwel alle schilderijen zijn digitaal beschikbaar dus kunnen ze worden gemaakt van XS tot XXXL. Kunstdrukken kunnen worden gedrukt op canvas, dibond, acrylglas, hout, kunstpapier en behang. Binnen Europa de grootste leverancier van on-demand kunstreproducties.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Gustav Klimt op aludibond. Prachtig

Gustav Klimt op alu dibond af laten drukken op zeer groot formaat. Ik was redelijk huiverig hoe de kwaliteit zou zijn, maar het is erg mooi. Geen spijt. Twee keer telefonisch contact gehad, goed bereikbaar, goed geholpen. (Reviews met lage scores die klagen over het feit dat je niet kunt retourneren als je iets hebt laten maken zijn nogal onnadenkend, als je iets laat maken is dat logisch en staat duidelijk vermeld in de voorwaarden.)

25 marca 2021

Annuleren kan niet

Via deze site hebben we een canvas print besteld en aan de print mankeert niets. Maar pas op: als je iets wilt annuleren of de lijst valt tegen, dan krijg je direct de reactie dat het 'maatwerk' betreft en dat annuleren niet kan. Het herroepingsrecht is bijna nooit van toepassing en nergens wordt er gewaarschuwd dat je bestelling 'maatwerk' betreft. Wij hadden per abuis een canvas 2 maal besteld en de 2e bestelling gecanceld maar er was geen enkel begrip. Er is ook geen proces om de levering te stoppen. Na weigering van de 2e werd op de creditcard € 120 kosten afgeschreven zonder overeenstemming.

2 lutego 2021

Heel erg blij mee

Heel erg blij mee, erg mooie poster ontvangen. super snelle levering ook, ondanks de kerstperiode!!
Ga zeker nog een keer bestellen!16085009275948589

13 stycznia 2021

Echt een aanrader

Bij Kunstkopie een bestelling geplaatst. Invoer van maten, gewenste uitvoering ging heel makkelijk.
Ik werd op de hoogte gehouden van orderontvangst, produktieproces en verzending. Ben hierover en het resultaat heel tevreden. JMO

1 stycznia 2021

Magneet bord

Ik heb een magneet bord besteld. Goed ingepakt, geen schade, op tijd geleverd, heel goede kwaliteit en makkelijk omhoog te hangen

22 grudnia 2020

Erg tevreden

Repro op canvas besteld en erg tevreden, mooie kwaliteit canvas, mat en heldere kleuren! Het werk werd ook goed verpakt en netjes geleverd. Gaan nu een tweede bestellen voor boven de bank :)

17 grudnia 2020

Dit is kwaliteit

Heb eerst een bestelling laten wijzigen en dat werd zonder probleem onmiddellijk aangepast. Doek (wat overigens perfect is: net een echt schilderij) werd geleverd in een kartonnen doos en hing op in die doos op een ingenieuze wijze. Het doek kan bij het leveren dus niet worden beschadigd. Ik ben zeer tevreden.

17 grudnia 2020

Prachtig schilderij!

Ik heb een 1 m x 1,5 m schilderij gekocht en het is echt mooi. Het duurde ongeveer 3 maanden om het schilderij te verfen maar de levering was snel en heel veilig geleverd in een dubbele doos. Het bedrijf gaf bijna geen informatie over de verwachtte leverdatum maar toen ik hen een email stuurde, hadden zij snel gereageerd.

4 listopada 2020

Prachtig schilderij

Heel erg mooi schilderij op canvas. Christus in de storm op het meer in Galilea. Prachtig gedaan. De levertijd was iets langer omdat de afdruk niet mooi genoeg op canvas terecht was gekomen. Maar het was het wachten waard en super goed dat er zo'n goeie kwaliteitscontrole is.

7 października 2020

AANRADER !

Net twee reproducties ontvangen... geweldig resultaat ! Heel goed verpakt ! Telefonisch moeilijk berijkbaar maar dat is maar een detail. Ik ga hier zeker nog bestellen ... de volgende order is reeds geplaatst 🙂

22 września 2020

Van Gogh schilderij Sterrennacht

Van Gogh schilderij Sterrennacht

Ik heb onlangs een schilderij besteld bij deze wepside en ik heb maar een woord geweldig, de klantenservice was super top en snel. Hoe het schilderij nu ook uitziet is echt alsof Van Gogh het nog zelf geschilderd heeft!!
Ben echt wel tevreden, ik ga bij hen zeker nog iets kopen!

10 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Heel mooi schilderij van Monet…

Heel mooi schilderij van Monet ontvangen, net een origineel (!) Wij zijn verrast hoe goed het is, heel blij mee. Betrouwbaar bedrijf, klantenservice reageert snel. Levertijd duurde wat langer maar zeker waard!

22 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Zo goed als zeker oplichters

Zo goed als zeker oplichters. We bestelden en betaalden op 8/05/2020 twee producten. Vandaag 17/07/2020 nog altijd niets ontvangen. Telefonisten weten van niets, kunnen nog geen order inkijken, kunnen ook niet doorverbinden, ik twijfel of ze een PC hebben. Postbus adres in Amsterdam is natuurlijk makkelijk om anoniem te blijven. Volgende week aangifte gaan doen voor fraude, helaas....

17 lipca 2020
Logo KUNSTKOPIE.NL

Odpowiedź od KUNSTKOPIE.NL

Zoals begin juli met uw vrouw besproken zouden we even wachten tot de lijst weer leverbaar zou zijn. Zodra deze weer beschikbaar is wordt uw bestelling afgemaakt en verzonden.

Oceniono na 4 z 5

Fotoprint (230gr papier) 91*61cm

Eerste maal een foto van 91*61cm op mat papier (230gr) gekocht. Heb het laten verzenden via UPS maar zal dit nooit meer doen. Kunstkopie had het op de afgesproken dag verzonden maar het duurde nog 6 dagen eer ik het had. De service (telefoon) van UPS is ook slecht. Hieraan kan Kunstkopie wel niet doen. Vlg keer via DPD.

De fotoprint is van stevig papier, mat en goed van kleur.

De verpakking bestond niet uit een kartonnen koker, maar uit een langwerpig karton met trapezium vorm. Daarin zal op een rol de fotoprint gerold. Er was geen beschadiging aan de fotoprint. Heb wel liever een kartonnen koker.

Toen ik de fotoprint ontving, was er wel een kortingsactie van 20% op het papier. Wel jammer dat ik hiervan niet heb kunnen genieten.

6 lipca 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej