Hyggelig cafe med en gode udsigt og…
Hyggelig cafe med en gode udsigt og lækker mad
Hyggelig cafe med en gode udsigt og lækker mad
Vi var et selskab på ni personer, som havde bestilt bord på Kulgården 23/111 kl. 1700.
Vi skulle fejre min svigerfar, ville være fyldt 100 den dag. Han døde som 94 årig 2020.
Vi mødtes i restauranten for at hygge os, og bliver mødt af jeres koncept med selvbetjening, som vi godt kender.
Unge mennesker så tydeligt uden faglig uddannelse.
Vi gjorde opmærksom på, at vi ikke alle kunne bære drikkevarer og mad til bordet. De unge indvilligede i at servere. Gæster på 1. sal kunne selvklart heller ikke bære deres bestillnger op ad trapperne. Jeg selv bruger rollator.
Vi har ofte været gæster på din restaurant og har været godt tilfreds.
Denne aften gik ikke efter forventning.
Jeg og min svoger bestilte jægerschnitzel med tilbehør.
Efter meget lang tid kom maden. Min og min svogers schnitzel var overtilberedt og helt indhyllet gemyse, og de brasede kartofler havde ingen farve.
Min kone havde bestilt skal med kylling. Ikke tilsmagt. Andre i selskabet havde også klager på maden.
nogle havde bestilt rødvin og ville gerne have en karaffel vand dertil. De kunne personalet ikke efterkomme (måtte ikke, sagde de), det kan man få alle andre steder.
Priserne ligger jo i den pæne ende, men service er nærmest ikke eksisterende.
Vi tror nok, der vil gå ret lang tid, inden vi igen vil besøge din restaurant.
Poul Sørensen
Dejligt at hunde er velkomne. Vi fik vand og guf til hunden. Vi fik et stjerneskud og en pastaret m kylling. Begge retter var meget velsmagende og rigelige. Jeg kunne kun spise halvdelen af min pasta m kylling i lækker urte-flødesovs. Resten vil jeg nyde i dag
Virkelig lækkert mad som vi nåede at smage 2 gange i uge 29. Vi valgte forskellige retter og alle smagte super lækkert. Hvis der skal kommes med et godt råd, så skulle der fjernes nogle borde, da pladsen kan føles trang. Godt koncept og fornuftige priser.
Priserne er der...men servicen og kvalificeret personale mangler...
Købte is og spurgte samtidig om det var muligt at købe en gammeldags vaffel is...
Fik et ja men da jeg fik isen var det bare en vaffel med is...
Undskyld mig men man må godt sige jeg hørte dig ikke, er du sød at gentage..
Så havde jeg gentaget og været lidt flinkere..
Skuffet kunde
Crispy chicken levede ikke op til forventningerne.
2 stykker småt kylling. Når man lavede et snit i burgeren skildes den ad og ingen smag.
En coleslaw salat, ingen smag og grønsagerne var meget slatten. Burgeren blev blød, fordi dressingen fra coleslaw, var næsten ligesom vand. Den var ikke cremet, som man forventer en coleslaw er.
Burgerbolle var lettere kedelig, en typisk tankstation burgerbolle.
Desværre havde jeg betalt, ellers ville jeg ikke betale for den...
Med så god en lokation, forventer man jo noget mere.
Dårlig mad hvor jeg fik det dårligt bagefter ilendig sovs
Dårlig softice . Der står at det er Vebbestrup softice , det har aldrig været Vebbestrup softice . Falsk reklame .
Absolut dejlig mad til prisen og god betjening! Udsigten er jo super!
Kan anbefales til en normal cafe middag!
Sindssyg god mad og kæmpe portion - det er længe siden vi har smagt så god mad.. selv salaten var med friske råvarer ananas mm kan helt sikkert anbefale dette til andre 😅
Vi kom uanmeldt 16 voksne og 4 små børn. Sød betjening gjorde os obs på, at der var 4-5 retter, som kunne vælges mellem for at undgå ventetid, men der blev lavet undtagelser pga allergi og et enkelt andet ønske.
Dejlig udsigt. Store portioner og friske råvarer
Kulgårdens bøfsandwich kan klart anbefales men det kan deres mørbradgryde bestemt ikke. Gryderetten var smagsløs med sejt kød, meget skuffende.
Vi kommer 2 til frokost ( udendørs) ii det gode vejr en søndag i august, og bliver anvist et 2 mandsbord meget tæt op af et selskab med 6 personer og hvor den ene af os sidder med ryggen til Limfjorden. På et tidspunkt bliver et 4 mandsbord ud til vandsiden ledigt og jeg spørger en ung tjener om vi må skifte til dette bord så vi begge kan se vandet og få lidt mere “space” ….. men nej får vi at vide, det skal bruges til 4 personer ( der sad 2 da vi kom 🤨 ) lidt senere ankommer to nye gæster og får bordet !!!! Lidt senere igen ankommer 2 nye gæster og sætter sig ved et 6 mands bord …og det uden at blive “vist” væk.!!! Meget meget mærkelig og underlig måde at servicere kunder på !!!! Synes det er ærgerligt at blive mødt med uretfærdig behandling og mangel på god pli når der var borde ledige 🥹 og nej hvor vi manglede et smil og et godt humør fra de to tjenere 😙 eneste gode oplevelse var den flotte udsigt som den ene af os trods alt fik 👍😙
Vi holder på autocamper pladsen,går ind og bestiller 2 gange menu til take away lige et øjeblik siger den unge mand spørger køkkenet, dette kan ikke lade sig gøre.kan vi måske få noget senere,svaret var nej vi har nok at lave, godaften til jer. Så skal man da ikke reklamere med det. Men det var heldigvis åben andre steder i løgstør.
Fantastisk spise. Det er også et fantastisk sted at spise. Bøfsandwich kan KLART anbefales.
Vi var 8 personer inde og spise, det var super godt 👍 kan anbefales 😃😃😃
Fantastisk udsigt (fra 1. sal) og ganske udmærket mad. Personalet var meget hjælpsomme med at finde en plads med stikkontakt, så vi kunne få opladet vores mobiler efter den lange rejse til Løgstør.
Fik svinemørbradgryde og den var fyldt med smag og det var super mørt.
Betjeningen var yderst behagelig.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.