Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dette er er fantastisk sted at spise i flotte omgivelser!❤️ Ikke så stort udvalg af mad og så alligevel maden er i topklasse! Og hvis man har allergi så bare skriv til det søde personale lidt før så k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nydt alle mine besøg hos Kanalfogedens Køkken. Hvis man er til virkelig lækker mad, god stemning, og dygtigt personale, så er det stedet man bør besøge. Jeg kan anbefale stedet, ikke blot... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

En sublim oplevelse..

Vi kom lettere tilfældigt forbi her midt i Påsken og var ikke super sultne, vi havde været ovre på Museet og skulle se hvad det var og der var allerede nærmest fyldt godt op og det kunne vi godt forstå, personalet sagde, hæng jeres overtøj og vi stiller et bord op til jer imens fordi:

Det var virkelig lækkert udsøgt mad vi fik, vi bestilte forret bestående af Cremet persillesuppe med sprød kugle af kylling og estragon med lækkert brød og smør til, virkelig en dejlig smags oplevelse fordi suppen var kraftig i smagen og flot dekoreret og vi blev mætte og nød en kop kaffe efter med udsigten til solnedgangen lige udenfor vinduerne, så smukt.

Stor applaus til stedet og de tog sig god tid til at tale med os om mødet etc. Samlet set et dejligt sted til fornuftige priser.

De varmeste hilsner
Natalie & Minik Jørgen Helborg

4 kwietnia 2026

Maden

Dejlig mad. Store portioner og dygtig tjener. Dejlige omgivelser.

17 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Stressende omgivelser

Maden var okay, men kunne desværre ikke nydes i rolige omgivelser.
Vi bestilte bord med relativt kort varsel, hvilket tilsyneladende ikke var et problem. Restauranten var overfyldt da vi ankom, derfor var der dækket op til os mellem baren, køkkendøren og vinskabet, hvilket betød at personalet gik forbi os konstant.
Vi burde være informeret om vores dårlige pladser ved bestilling, i så fald havde vi takket nej - ærgerligt at spise så dyrt i stressende omgivelser!

22 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En helt igennem fantastisk frokost

En helt igennem fantastisk frokost, vi valgte deres blomster tapas bræt med 5 varierede og veltilberedte elementer.. smukt dekoreret og serveret af kompetent personale.
Tak for en god oplevelse, vi håber at komme forbi en anden gang.

19 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Er kommet der en hel del år…

Er kommet der en hel del år efterhånden, og det er altid friske og gode råvarer, der bliver serveret. Lækreste mad - i rigelige mængder - til stærke og overkommelige priser. Der ud over en uovertruffen fantastisk service.
KAN STÆRKT ANBEFALES!!

18 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi holdt min mands 70 års dag på…

Vi holdt min mands 70 års dag på Kanalfogedens køkken… Vi har kun kæmpe ros til stedet, både hvad angår mad og personale, en helt igennem perfekt aften, og giver vores bedste anbefalinger til stedet og personalet🤗

8 sierpnia 2024

God oplevelse

Frokost : Vi fik et par fiskefrikadeller - smagte rigtigt godt. Dertil et par flasker saft - også lækker.
Stor ros til betjeningen - tabte en gaffel - og mindre end 10 sekunder efter stod den unge pige med en ny.

7 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Det blev en enestående aften

Kære Karen & Co.

I lørdags – 18. februar – spiste jeg middag hos jer sammen med seks andre. De fleste af os, herunder undertegnede, fik jeres jubilæumsmenu. Det blev en enestående aften. For det første fordi, du har en helt særlig evne til at få dine gæster til at føle sig velkomne og godt tilpas. For det andet fordi, du og dit hold laver mad ud over det sædvanlige. Sikke råvarer, sikke en kombination, sikke en tilberedning, sikke nogle smage og sikke en måde at servere retterne på. Stor, stor tak.

Jeg glæder mig til at komme tilbage, når vi igen skal til Løgstør. Så skal det være sommer, og så skal vi også prøve at sidde udenfor.

18 lutego 2023

Anbefalelsesværdigt

Vi holdt vores bryllup i Limfjordsmuseets bygning kaldet ‘Baghuset’ og Kanalfogedens Køkken stod for al mad, borddækning og bordpynt. Det var på alle måder en mindeværdig skøn dag, og de fleste roser skal gå til Karens og hendes personale for ekstremt godt mad, professionel service, hyggelige lokaler, stemning og en generel opmærksomhed på detaljen i såvel maden som service, pynt og betjeningen.
Kan varmt anbefales - om du skal spise der en enkelt aften eller holde den store fest dér, så er du i trygge hænder hos Karen og hendes team!

26 sierpnia 2022

Første besøg

Første besøg. En dejlig oplevelse med god mad og rigtig fin betjening. Kan helt sikkert anbefale Kanalfogedens Køkken i Løgstør.

4 sierpnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Så er det prøvet.....

Prisen på hjemmesiden passede ikke med det opkrævede. Den absolut mindste & tyndeste "rødspættefilet" jeg nogensinde har set på et stjerneskud. Rejerne var helt sikkert håndpillede men utroligt slatne og smagsløse . Tun var et (oplyst) frisk pust hvorimod overraskelsen med hjemmebagt rugbrød i bunden var den endelige dråbe der udløste denne anmeldelse. Til 175 Kr. (Der så var 178 kr. ved afhentning)...Jeg har fået mange stjerneskud fra 99 - 150 Kr. på andre restauranter der LANGT overgik dette.

27 sierpnia 2021

Super god oplevelse

Fik muslinger og helstegt rødspætte. Super lækker tilberedt og smagte himmelsk godt. God og venlig servering fra alle tjenere der sørgede for en uforglemmelig oplevelse.

18 sierpnia 2021

Muslinger ❤❤❤

Vi var så igen nede og besøge Karen og hendes fantastiske personale for at få de bedste muslinger i verden ... og det skuffede IKKE ‼️‼️ Tværtimod sad den lige i skabet igen igen ... så Karen ... tusind tak for mad .. 🙏🙏🙏 vi kommer selvfølgelig igen ... 😊😊😊😊

2 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Et inspirerende sted at spise

Et spisested, der helt sikkert er et besøg værd med en hyggelig og smagfuld indretning.
Maden var veltilberedt, spændende, lokalinspireret og flot anrettet.
Betjeningen var professionel og samtidig personlig.

9 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej