Krak’s gode medarbejder “Charlotte” udførte en effektiv handling som gjorde at jeg hurtigere end med et “knips-med-fingrene” modtog besked, om at Krak fjernede mig fra deres platform som ønsket. I he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej Charlotte Tusinde tak for din besked og forklaring. Jeg sætter stor pris på din indsats og takker for at du ikke kun løste min henvendelse men samtidig hjalp mig med at løse udfordringen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde brug for at opdatere oplysningerne. Jeg skrev til supporttjenesten, og min anmodning blev opfyldt inden for to timer. Det er meget hurtigt. Jeg skulle også registrere nye kontakter, og d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
"Tillykke" med jeres nye side.
Kraks kort - Fast startsted i København - det er uelegant at skulle zoome ud for at kunne zoome ind på et målpunkt.
Hvor er muligheden for at se et GPS-koordinat på et sted blevet af?
Hvor er muligheden for at printe/udskrive et kortudsnit blevet af?
Jeg har tidligere brugt krak både til at finde vej men også i forbindelse med Geocaching.
Min aktuelle brugeroplevelse er NUL stjerner
---
Redigeret 5 timer senere efter at Charlotte i kundeservice har svaret.
1: jeg forstår ikke rigtig den med startstedet? - Jeg gemmer ingen cookies når jeg lukker min browser. (Firefox på en PC)
Men siden første gang jeg prøvede jeres nye kort, har startstedet været Vestre Kirkegård i Kbh. som der er zoomet ind på. OG nej, jeg har ikke lavet søgninger med det nye kort. Gemmer i mine data uden mit samtykke????
Jeg imødeser et kort over hele Danmark som der kan zoomes ind på som start,ligesom i gamle dage.
2: Jeg imødeser at det bliver muligt at printe et kortudsnit, og meget gerne uden nogen form for login først - Det virkede så fint på det gamle kort.
3: Den GPS-koordinat funktion er en ommer! Den gamle koordinat funktion viste koordinatet i flere noteringer, bl.a. den Geocachere bruger, og så kunne man køre GPS-markøren hen over kortet i stedet for at være låst der hvor man har klikket.
Den nye funktion er .... ubrugelig kort og godt.

Odpowiedź od Krak
Jeg forstår virkelig ikke hvad man skal bruge krak til. Der har ikke været en eneste gang, hvor jeg har søgt på et nummer som ringer, som har givet mig et resultat. Den skriver ingen resultat hver eneste gang jeg har søgt i 20 år👎🏽

Odpowiedź od Krak
Har gentagende gange prøvet at bruge den nye version til helt simpel ruteplanlægning. Det har systemet ikke magtet. Leder nu efter en alternativt planlægningsapp.
Har desværre måtte give én stjerne.

Odpowiedź od Krak
Jeg synes den nye version er besværlig. Jeg bruger ofte kortet da jeg kører materialer til byggepladser og der er krak hurtigere opdateret end googlemaps. Men i den gamle version dukkede adressen op på kort når jeg tastede den. Det gør den ikke i den nye. Der sidder jeg og roder rundt i den jeg finder kortet.

Odpowiedź od Krak
Savner i den grad den gode og nøjagtige arealberegner, der var i den gamle version, men har fået en meget fin anvisning til det gamle kort, samt tilkendegivelse af, at det måske bliver nemmer at bruge i det ne kort

Odpowiedź od Krak
Jeres medarbejder gav mig god hjælp til at finde, det jeg havde behov for

Odpowiedź od Krak
Jeg kontaktede krak, da jeg oplevede fejl i deres rute til en adresse. Indenfor 1 1/2 døgn var ruten rettet til den rigtige. Tak for hurtig og pressis hjælp.

Odpowiedź od Krak
Ofte er alt nyt "svært" og det gamle var MEGET bedre.. Se bare når Microsoft f.eks. skifter styresystem :-)
I dette tilfælde mener jeg ikke at det nye design som sådan er dårligt, men ift. opmåling af et areal ér den nye version meget unøjagtig og reelt set ubrugelig.
Den gamle version passede - meget tæt på - med opmåling af samme areal, som landmåler har lavet.
Det er fint at det skal se smart ud, men havde I da bare beholdt det gamle målesystem ;-)
Hvorfor jeg ikke længere kan klikke på en adresse og se ejer og f.eks. telefonnummer, ved jeg ikke..
Måske er det noget med GDPR?
Men det er sjovt at sætte 1954 kortet på og se forandringerne i landskabet, siden da.
Opdatering..
Tak for svaret og vejledningen til at finde det gamle system.
Desværre har I så også fjernet den mulighed nu.
hvorfor det?
Jeg synes grundlæggende ikke om at noget opdateres før det er afprøvet i baggrunden.
Her virker det som om at jeres teknikere ikke har forstået alvoren.
Jeg kan læse mig frem til at jeg langt fra er den eneste der oplever problemer med den nye arealmåler.
Jeg har, adskillige gange, meldt til jer via jeres beskedsystem, at arealmåleren er meget unøjagtig.
Måske I skal spørge jeres udviklere om hvorfor det ikke er rettet endnu.

Odpowiedź od Krak
Meget hurtigt skriftligt svar på min forespørgsel. Venligt og effektivt. Fik endda mere end jeg bad om, da jeg ikke kun blev oprettet på Krak men også på oplysningen. Perfekt👌

Odpowiedź od Krak
Jeg har haft problemer med visning af mine data på Krak. Jeg har fået en perfekt betjening hos Krak, men problemet skyldes mit teleselskab 3, som ikke kan vise data på min sommerhus adresse.

Odpowiedź od Krak
Det er svært at få slettet sin adresse og telefonnummer.

Odpowiedź od Krak
Jeg kontaktede kundeservicen vedrørende et ønske og fik lynhurtig hjælp og vejledning.