Oceniono na 5 z 5

Jeg købte i slutningen af februar en brugt Renault Megane fra 2018 hos Kraft Biler (Horsens-afdelingen), og har været super glad for den lige siden. Der dukkede dog nogle småting op under... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var på vej fra Hovedstadsområdet til Ry. Lige ud for Fredericia brød bilen sammen, kunne lige akkurat humpe op til nærmeste værksted blev utroligt venligt modtaget af Ulla selv om klokken var 1... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk :) Danmarks bedste forhandler! Købte en Mercedes Sprinter i deres erhvervsafdeling i september til min teltudlejning Gaardens.dk. Kraft Biler har overholdt alle aftaler vedr. købet af vare... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej Har lige været ude ved kraft bilers dæk afdeling og fået skiftet til sommerdæk det er jo en fornøjelse at komme der flinke medarbejder og gode priser og tingene er i orden rigtig god service... Zobacz więcej

1. Giełda samochodowa
  2. Warsztat samochodowy
  3. Salon samochodowy
  4. Dealer pojazdów mechanicznych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

VELKOMMEN TIL KRAFT BILER - Vi har altid 250 biler på lager

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Henning Christiensen KRAFT BILER

Henning Christiensen KRAFT BILER

Vi stod overfor og skulle have en nyere brugt bil og valget faldt på KRAFT BILER FREDERICIA

Vi blev mødt af Henning som var yderst professionel, ikke noget salgsgas osv. og tilmed fik vi en rigtig god byttepris for den vi havde med. Yderligere har vi serviceaftale hos KRAFT BILER som bare spiller maks.
Alt i alt et super sted og handle bil og få klaret service. De varmeste anbefalinger herfra

10 września 2022

De varmeste anbefalinger til Kraft Biler

I maj 2022 købte jeg en brugt bil hos Kraft Biler - der har efterfølgende været brug for at benytte garantien og igennem i alt 4 gange har de leveret gratis lånebil, afhentet min bil og udbedret fejlene samt returneret min egen bil igen (ialt over 1700 km)
Jeg har ikke haft nogle økonomiske udgifter i denne forbindelse, og altid kun haft gode dialoger med dem.
Derfor de varmeste anbefalinger til Kraft Biler.

6 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Havde en visning af "Service"

Havde en visning af "Service". Tog op til Kraft Biler, og efter kun lidt ventetid bilen fejlen diagnosticeret. Aftalte tid næste uge - afleverede bil - fik lånebil. Det ville tage 1-2 dage - alt efter om der var følgeskader. Fik tilbud på reparation og tilbud, hvis det viste sig, at der var følgeskader. Blev ringet op samme eftermiddag, at reparationen var udført - ingen ekstra følgeskader. Da jeg hentede bilen, fik jeg lige en 2 min snak med mekanikeren, der forklarede mig, hvad der var sket - og at der ingen følgeskader var.
God professionel betjening, reel reparation, og reparationen var under budget. Tak til alle!

30 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

venlighed, imødekommen, og til at handle med.

I november 2022 købte jeg en 3 år "nyere" bil ved Kraft Biler, Fredericia. Vi aftalte formalia ved salg af min og prisen for den "nye" bil. Alt dette var OK for mig. Jeg fik bilen og kørte optimistisk hjem med min "nye"bil. Men en uge after kom der en motorfejl. Jeg henvendte mig til værkstedet ved Kraft Biler hvor Ulla sad og tog imod mig med et smil på læben. Altid friske Ulla, venlig, imødekommende og frisk på en kop kaffe medens man venter på bilen. Vi fik ordnet den lille fejl via PC og alt var i orden igen, Men den fejl kom igen, ialt 7 gange med udskiftning af reservedele. Ikke fordi de ikke kunne lave den, men når det er en elektrisk periodisk fejl, er den svær at lokaliserer. Her 8 gang da jeg skulle på værksted igen, gik jeg til Jon, som solgte mig bilen og forklarede mit problem. Ikke noget problem, jeg tager bilen tilbage mod et mindre "gebyr" for jeg havde jo kørt i den i næsten 5 mdr. Det var ok med mig, Jeg mistede meget lidt i forhold til købsprisen på daværende tidspunkt. Jeg købte så en anden bil istedet for, ikke til salgsprisen, men nedsat en "kende" for min oplevelser med den "gamle" bil. En bil som jeg ved ikke giver de samme udfordringer. :)
Udfordingen med fejlen klarer de på værkstedet nu, og er ikke mit problem.
Kunne jeg give mere end 5 stjerne, gjorde jeg det. Er blevet godt behandlet hele vejen igennem mine udfordringer, både ved kundemodtagelsen, Ulla, og mekanikerne jeg har talt med og ikke mindst Jon, som sælger.
Så tak for en god og positiv oplevelse igennem hele forløbet, og ja, jeg vil gerne handle med Jon igen ved Kraft Biler, Fredericia

18 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang jeg handler bil hos…

Det er anden gang jeg handler bil hos Kraft. De har været hurtige til at svare og har profesionelle sælgere. Jeg fik bestilt noget ekstra udstyr og fik det hurtigt leveret med bilen. Desværre har jeg været lidt uheldig med nogle ting efter købet men Kraft Biler har udbedret de fejl der var dækket af garantien. Det har været en fornøjelse at handle med dem og jeg vil helt sikkert anbefale dem og kommer igen næste gang vi mangler en bil.

14 marca 2023

Lige inden sommerferien købte vi en Mercedes C200

Lige inden sommerferien købte vi en brugt Mercedes C200. Vi fik en meget fin betjening. Med meget kort varsel aftale vi at vi ville komme og se på bilen, og da vi kom var bilen nyvasket og helt klargjort, og klar til at vi kunne prøve den, efter prøveturen købte vi bilen.
Efterfølgende har vi haft nogle tekniske problemer med bilen, men her erfarede vi at Kraftbiler har et super godt værksted og personale som levede helt og fuldt op til 100% garanti, så bilen nu kører uden problemer.
Et sted som jeg kun kan anbefale til andre som tænker på at handle bil.
Tak for en meget fin oplevelse.
MVH Hans Henrik

20 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Vi er fast kommet hos Kraft Biler de…

Vi er kommet fast hos Kraft Biler i Fredericia de sidste 7 år. Vi har købt bil der, og vi har brugt værkstedet til service, og til hvad der ellers har været brug for til vores to biler.
Den gode service starter allerede når vi ringer derud og det fortsætter på værkstedet og helt til vi henter bilen. Der er altid god dialog, og det værdsætter vi højt. Prisniveauet er også fornuftigt, så her bliver vi ved med at komme.

8 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Vores kobling + svinghjul gik i stykker…

Vores kobling + svinghjul gik i stykker på bilen og det var en større reparation, som KRAFT BILER fik ind i en meget travl uge, hvor alle skulle have vinterdæk på… Alligevel formåede de at lave bilen i samme uge, så den blev klar til weekenden som håbet. Dernæst var prisen som altid fair. Jeg tror ikke, de er byens billigste værksted, men det er egentlig ment som en kompliment, da pris og kvalitet hænger sammen… Når en bil skal laves for mange tusinde kroner handler det for mig også om stor tillid til værkstedet og det har vi til værkstedschef, Erik og KRAFT BILER. Kan kun anbefale at få lavet sin bil her.

30 listopada 2022

Super oplevelse

Super oplevelse
Vi har handlet med Jon fra Kraft biler for første gang. Og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Helt fra indledende snakke til endelig handel var det en meget professionel behandling vi fik. Da vi afhentede den nye bil blev vi vist rundt på værkstedet og hilste på værkføreren - det er altså god stil. Glæder os til at komme og få lavet service i fremtiden.

25 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

God service, min gamle bil brød sammen.. fik den afhentet og de tjekkede den hurtigt. Detsværre var det for dyrt at fikse den.😢 Men har kun rosende ord om servicen og måden de behandler en kunde 😁

8 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har benyttet mig af klagegarantien…

Jeg har benyttet mig af klagegarantien på 3 mdr ved køb af nyere brugt erhvervsbil. Kraftbiler løste problemet og bilen kører igen uden problemer.
Vil til en hver tid komme igen og handle når næste bil skal udskiftes.
Kim

17 listopada 2022

Igen en sublim oplevelse

Igen en sublim oplevelse, at få sin bil serviceret hos Kraft.
Kompetent personale, altid med et smil på læberne.
Jeg bruger altid Kraft, uanset om det er en skade, service eller hjulskift.
Jeg anbefaler Kraft til alle.

11 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Altid god og reel service.

Altid god og reel service. Meget kompetente medarbejdere der altid har tid til at besvare spørgsmål, når man ringer eller møder op på værkstedet. Der er en rar atmosfære både i serviceafdelingen og i salgsafdeling.

14 listopada 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej