Var på vej fra Hovedstadsområdet til Ry. Lige ud for Fredericia brød bilen sammen, kunne lige akkurat humpe op til nærmeste værksted blev utroligt venligt modtaget af Ulla selv om klokken var 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Hej Har lige været ude ved kraft bilers dæk afdeling og fået skiftet til sommerdæk det er jo en fornøjelse at komme der flinke medarbejder og gode priser og tingene er i orden rigtig god service... Zobacz więcej
Fantastisk :) Danmarks bedste forhandler! Købte en Mercedes Sprinter i deres erhvervsafdeling i september til min teltudlejning Gaardens.dk. Kraft Biler har overholdt alle aftaler vedr. købet af vare... Zobacz więcej
Jeg kontakte Kraft biler da jeg havde en bil i overskud. Jeg sendte dem billeder af bilen og vi blev i telefonen enige om prisen om fredagen. Bilen blev hentet om mandagen i Nibe. Tirsdag var pen... Zobacz więcej
VELKOMMEN TIL KRAFT BILER - Vi har altid 250 biler på lager
Navervej 2, 7000, Fredericia, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
En super oplevelse. Købte en brugt bil ubeset af Thomas. Nok et vovestykke, men men en ærlig oprigtig håndtering af mig som kunde. Holder aftaler til punkt og prikke. Faktisk overperformede Kraft. Kan absolut anbefales. Jeg har over tid købt over 20 biler. Dette her køb ligger i toppen af oplevelser. Tak til Thomas og team.
Normalt skriver jeg aldrig inde på trustpilot, men nøj en god service jeg har oplevet hos kraft biler i horsens af Carit:)
Jeg skulle sælge min bil, hvor Carit og jeg hurtigt fik fundet en pris, hvor begge parter var glade. Efterfølgende drog jeg afsted hen til ham, dog tog dette noget tid, da jeg kom fra sjælland. Der var Carit hurtigt til at komme med en løsning. Han fandt hans kollega som kunne kører mig til stationen, så jeg kunne tage offenligt direkte hjem igen.
Rigtig god service og en stor anbefaling herfra.
Mega god service og man føler sig velkommen i horsens det er iværtifal ikke sidste gang jeg handler der
Sælgeren hed niels larsen
Jeg kan bestemt anbefale Kraft Biler, hvor jeg købte en nyere brugt VW og solgte min ældre VW. Det var en fornøjelse at handle med Henning Christensen i Fredericia.
Jeg har kun positive ord til at beskrive min oplevelse med Kraft Biler, Fredericia, og i særdeleshed Henning Christensen, der stod for salget. Jeg kom forbi en lørdag formiddag, havde på forhånd aftalt med Henning hvilken bil, jeg gerne ville teste. Efter en skøn prøvetur færdiggjorde vi papirarbejdet. Jeg fik et ladekabel med til elbilen, og Henning har eftersendt noget til bagrudens viskearm. Ydermere, foretog de en ekstra service af bilen inden den blev leveret på min arbejdsplads, hvor de fik min gamle bil med retur.
En helt igennem skøn handel, og jeg har virkelig sat pris på alt den service jeg har modtaget i processen.
Købte en bil m. under 100.000km. på tælleren - Koblingen døde og de skiftede alt uden beregning og ingen diskussion - Kæmpe Thumbs Up!
Venlig og informativ betjening. Høj service standard og kvalificeret arbejde.
Jeg har lige købt en Tesla, ved KRAFT BILER. Og er super glad for den. Det er 3. Gang jeg køber bil ved KRAFT BILER. Jeg har købt 2 biler i Fredericia, og 1 i Horsens. Og har alle gange haft en god og behagelig oplevelse. Super søde sælgere. Og de har altid været hjælpsomme hvis der skulle have været det mindste. Jeg kan varmt anbefale KRAFT BILER.
Fantastisk service. Vi var på vej til Jylland da vores bremser begyndte at skurre. Vi søgte et værksted og var så heldige at få kontakt til Kraft i Fredericia. Kom bare sagde Ulla i indskrivningen og hun stod klar og tog i mod os da vi kom. Hurtigt fik mekaniker Bent set på bilen, og konstateret at bremserne skulle skiftes. Reservedele blev hentet og hurtigt og professionelt fik Bent og en makker udskiftet de defekte dele alt i mens Ulla tog sig tid til at trakterer os med sodavand, dette selvom det var fyraften. Tusinde tak til Ulla og Bent. I reddede os, og det er vi rigtig glade for.
En lidt fordi forsinket anmeldelse. Men vi havde en udfordring som Jon løste til UG! Kan varmt anbefale Kraft biler.
Derudover ros til Ulla i indskrivning som bare altid er sød, venlig, imødekommende og løsnings orienteret.
Mega godt og hurtig service. Bilen meldte fejl omkring Fredericia. Kom til med det samme ved Kraft Biler og fik det fikset på 20 minutter
Jeg kontakte Kraft biler da jeg havde en bil i overskud.
Bilen blev hentet om mandagen i Nibe.
Tirsdag var pengene på min konto.
Ingen slinger i valsen, seriøst firma at handle med.
Henrik Stokholm
Kraft biler kan varmt anbefales. Havde en super rar og informerende køb af varebil hos Jon. De overholder deres aftaler, og sætter køberen i første prioritet.
Alt i alt en fantastisk forhandler.
Vi skulle se og prøvekøre en bil i dag. Blev først mødt af en imødekommende sælger, der hurtigt fik styr på, at vi kunne få en prøvetur i bilen. Dog virkede bagagerumsklappen ikke, så bagagerummet kunne ikke åbnes. Dernæst måtte han konstatere, at der ikke var meget brændstof på bilen, så han måtte hellere fylde på inden vi skulle ud at køre. Dog kunne brændstof dækslet heller ikke åbnes, uanset hvad manden gjorde. Han nævnte at de to ting skulle da længe være ordnet, da de godt vidste de ikke virkede.
Derudover var bilen fyldt med mange skrammer, dybe ridser og afskalninger i lakken. Indeni havde sædet i læder en dyb flænge. Derud over var venstre sidespejl incl. blinklys beskadiget. Ting der ikke var blevet informeret om i salgs-annoncen.
Da vi endelig kom ud at køre, bremsede bilen skævt og havde en pivende lyd, bak-sensoren virkede til at være i stykker og hylede advarslende for venstre front, hver gang vi satte bilen i bakgear.
Vi kom retur til Kraft og informerede om vores dårlige oplevelse. Vi blev mødt af en anden sælger, der ikke imødekom vores frustration og IKKE tilbød at F.eks bagagerumsklap og brændstof dæksel blev ordnet. Vi ved så ikke, hvordan vi skulle komme hjem med bilen når nu den næsten var løbet tæt for brændstof og der ikke kunne fyldes mere på! Dybt skuffende og useriøs oplevelse.
jeg købte en bil i februar hos Kraft Biler med 6 mdr. fuld garanti, her efter 5 mdr. er batteriet over, jeg skriver en mail og bliver ringet op 1 time efter, og aftaler at eftersom jeg bor et stykke væk at jeg bare kan køre til superdæk og få skiftet batteriet, og få dem til at sende regningen til Kraft biler, dejlig med en bilforhandler som holder hvad de lover
The whole experience from start to finish was great. It was efficient, fair and everyone on both sides came away satisfied.
Fantastisk værksted. Aldrig bøvl og de får tingene lavet som aftalt. De bedste anbefalinger her fra
Professionel behandling.
Imødekommende mennesker.
Laver ikke noget på bilen, før det er drøftet og aftalt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.