Duidelijke en rustige website. De klantenservice van nr 1 koken is zeer vriendelijk en helpend. Nu hebben wij een nieuw eetservies waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Nr 1 keuken is een echte aanr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Practisch dagelijks gebruik ik mijn keukenmachine, de Magimix. Tot mijn grote schrik brak twee weken geleden het handvat af van mijn mengkom. Aangezien ik de machine al ruim 30 jaar geleden had gekoch... Zobacz więcej
Ik bestelde bij KOKENKOKEN een pepermolen van Peugeot. Deze werd twee dagen later geleverd, netjes en stevig ingepakt. Het product was helemaal in orde, had me geen betere levering kunnen wensen. E... Zobacz więcej
Onlangs heb ik reinigingstabletten met toebehoren besteld voor mijn Jura koffiemachine. Zeer overzichtelijke site met prijzen die een stuk lager liggen dan in de winkel. Veilige betaling via Ideal. O... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
KOKENKOKEN is een online winkel voor liefhebbers van koken en lekker eten - Homepage
Dane kontaktowe
postbus 149, 6700 AC, wageningen
- 0317- 453291
- klantenservice@kokenkoken.nl
- www.kokenkoken.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
goede en efficiente manier om producten te bestellen
prima response tijd na het plaatsen van de bestelling
Supertevreden!
Snelle levering en perfect in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ga zo door!!!!!!!!!!!!!
Ik ben tevreden. ik ga binnenkort nog een bestellen.
Prima en snelle service en levering
Keurig en snelle antwoord op mijn vragen voordat ik de order heb geplaatst. wat mij betreft een aanrader.
Goede service en super voordelig
Artisan mixer van Kitchenaid besteld. De bestelling had wat vertraging opgelopen door leverancier buiten schuld van KokenKoken om.. We werden op de hoogte gehouden en konden altijd bellen met vragen hierover. Nu zijn alle producten binnen en kunnen we heerlijk aan de slag!
Klantvriendelijk verzending keurig op tijd.
Het is de moeite waard op deze site te kijken. Scherp geprijsd klantvriendelijk en houdt zich aan de afspraken. Dus gewoon doen!
prima service
Zeer snelle levering van mijn magimix deksel en goed verpakt niets anders dan lof , ga zo door kunnen andere bedrijven nog wat van leren
Waarin in België al 6 weken op wachte , werd mij nu binnen twee dagen aangeboden!
Ik ging op jacht naar een voordeel , wilde dolgraag de Kitchenaid. Bij een bedrijf in België werd het zeer scherp geboden. Dus bestellen maar. Al snel werd mij duidelijk dat ik op een wachtlijst geplaatst werd. Door verkeerde onderhandelingen tussen een distributie bedrijf kwam er maar een beperkte vracht vanuit Amerika naar België. Intussen had ik middels de credit card al wel betaald. Na veel contact, ook met mijn bank werd na 7 weken mijn geld terug gestort. Ik kan alleen maar zeggen, bestel nooit bij Art &Craft!!!!!
Prima, zonder problemen en vlot geregeld
Via berichtgeving per mail te volgen en netjes een bericht in de brievenbus waar het pakket is afgegeven indien je niet thuis bent en daarvan ook weer een bericht per e-mail. Heel netjes.
duidelijke site,snel kopen,goede afhandeling
een aanrader mijn vriend !
Prima
De door ons gekochte Magimix was goedkoper dan ergens anders, werd de volgende dag keurig bezorgd. Wij zijn heel tevreden.
Precies gekregen wat ik bestelde.
Op de vooraf meegedeelde dag werd de bestelling geleverd.
Uitstekend uitgevoerd en nog een attentie er bij, hartstikke leuk.
goede snelle levering
Heel tevreden over de snelle levering van de jura reinigings- en ontkalkingstabletten.
Zeer aan te bevelen.
Als gebruikelijk bij internet bedrijven, je kan het geen je wil bestellen niet vasthouden.
Een voudig bestellen en snelle, goed verzorgde levering met track en trace te volgen.
Awesome Seller!
wat ik wilde heb ik gekregen
prachtige pannen van fisler en met mooie stalen deksels
Doświadczenie Trustpilot