Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi har gennem et par år haft abonnement hos KloakTek som har installeret rottespærre i kloakken til vort hus. KloakTek advarer på mail når de kommer, og alt fungerer venligt og punktligt til aftalt pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fin oplevelse. Vi fik besked inden besøget, vedr. dato m.v. Efter besøget fik vi en fin beskrivelse af observationer samt billeder, så vi kunne se hvad der var foretaget.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service af rottespærre samt gode råd til kunden Og god kundeservice med koordinering af dato, samt er hurtig ude med besked ved sygdom. Er meget tilfreds med deres service har brugt dem... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi domowe

Napisane przez firmę

Vi kan hjælpe med stort set alt... Rottespærre - Elektroniske rottefælder - Aut. kloakmester - Entreprenør - Strømpeforing med UV lys - Landsdækkende service - Faste priser - Døgnservice

Dane kontaktowe

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ingenting at klage over

Ingenting at klage over. Har en rottespærre der hvert år serviceres uden vi skal gøre noget. Kloaken ligger dog også uden adgang til selve huset, det er derfor nemt for os som kunde, da det ingen planlægning kræver. Prisen er steget, men det gør alt jo i disse år.

31 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fik installeret en rottespærre for…

Fik installeret en rottespærre for flere år siden og får regelmæssigt udført service af den af KloakTek. Får oftest besked en uges tid inden servicen udføres (de behøver ikke have adgang til mit hus, men blot til et kloakdæksel foran huset). Efter servicet får jeg en rapport. Prisen er rimelig - og vigtigst af alt; har ingen problemer med rotter i rørene ind til mit hus.

10 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Planlægning af besøg fungerer dårligt

Planlægning af besøg fungerer dårligt. Det oplyses 2 dage før, hvornår teknikeren kommer. Jeg forsøgte 4 gange at aftale i lidt bedre tid - det kan ikke lade sig gøre. Når dagen er fastlagt, kan tidspunktet heller ikke lægges fast. Derudover er prisen procentuelt steget voldsomt fra ultimo 2024 til primo 2026!

23 marca 2026

Fin service

Det fungerer så fint med adviseringen om servicebesøget. Og rapporterne med billeder fra besøgene er en god måde at fortælle om besøget på.

25 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Kloak Tek kan man regne med

Kloak Tek kan man regne med. De er både servicemindede og effektive, og man kan tegne et abonnement, så man får sin rottespærre tjekket en gang om året. På den måde behøver man ikke gå og huske på at ringe efter nogen hvert år. Og man får besked, når opgaven er udført, så man ikke behøver være i tvivl.
Det er bare i orden.

4 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej