Jeg har haft en super god oplevelse hos Aalborg drive under mit kørekort forløb, samt en rigtig god teori undervisning, hvor der sørges for at alle er med og forstår teorien:) kan helt klart anbefales... Zobacz więcej
Aalborg drive is the best🩷
Laver endnu en anmeldelse. Nu har jeg både bestået, min teoriprøve og køreprøve på første forsøg! Arash er en super god teorilærer, han er god til at lærer fra sig, men giver også plads til sjov og hygge. Og Bettina, er en fantastisk kørelærer. Hun er simpelthen den sødeste ever! Hun tager det seriøst, men er også super god til at man føler sig tryg, og tjekker ind på en, og der er altid plads til lidt hygge. Hyggede mig altid til teori og køreundervisning. Ville 💯anbefale Aalborg drive🩷
Super god oplevelse hos Aalborg drive.
Jeg har haft en super god oplevelse hos Aalborg drive under mit kørekort forløb, samt en rigtig god teori undervisning, hvor der sørges for at alle er med og forstår teorien:) kan helt klart anbefales!
Jeg har lige bestået begge prøver…
Jeg har lige bestået begge prøver første hug og er færdig hos Aalborg drive. Grunden til at jeg vedstod er fordi Aalborg drive virkelig går op i at du forstår det der bliver sagt og at du får den beste oplevelse.
Arash er verdens bedste teori lærer…
Arash er verdens bedste teori lærer nogensinde, alt for sjov og er godt med i ungdommen
Bro er så tålmodig at han får ALLE med.
Fedt og effektivt
Aalborg Drive er simpelthen bare effektivt, hurtigt og sjovt. Arash sørger for at man ikke falder i søvn til teorien, mens han er dybdegående i alle emner. Udover det har han selvfølgelig bare styr på at lære dig at køre bil🙌🏻
0 fejl til teori
0 fejl til teori, og kørekort på første hug. ARASH ER EN LEGENDE!!!
Kæmpe tak
Kæmpe tak til min kørelærer Arash. Jeg havde ærligt forventet, at teori ville være noget af det tørreste nogensinde… men somehow formår en mand på omkring 50 faktisk at få en hel masse unge til at flække af grine i teorilokalet flere gange endda. Det havde jeg ikke lige set komme 😅
Samtidig lærer man virkelig meget. Man kan tydeligt mærke det, når man tager prøverne, fordi tingene faktisk sidder fast i hovedet.
Han er også mega tålmodig i bilen. Selv når man laver de klassiske begynderfejl, tager han det helt roligt og forklarer det igen, i stedet for at stresse en.
Så hvis du vil have en kørelærer, der både er sjov, tålmodig og virkelig god til det han laver, så kan jeg kun anbefale Aalborg Drive.
Tak for hjælpen🚗
Jeg har taget kørekort hos Aalborg…
Jeg har taget kørekort hos Aalborg drive som var en hel vildt god oplevelse. Køre læren tager går meget op i at man selv kan bestemme hvornår en køretimer og andre ting ligger så det ikke kommer til at påvirke ens hverdag. Mega god oplevelse med gode folk og så er det også en meget fornuftig pris Aalborg drive her
🤗🤗
Meget god undervisning og god dynamik…
Meget god undervisning og god dynamik på holdet
Mega fedt forløb gid til at lære fra…
Mega fedt forløb gid til at lære fra sig og samtidig man kan bruge det og man er hurtigt igennem forløbet
Generhvervelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med min generhvervelse af kørekort hos AalborgDrive. Hele forløbet var overskueligt og godt tilrettelagt.
Arash var meget tålmodig og god til at forklare tingene. Jeg følte mig tryg under køretimerne, og der var en god og afslappet stemning, samtidig med at der var fokus på at blive klar til prøven.
Jeg er meget tilfreds med den hjælp og støtte, jeg har fået undervejs.
Super god læringsproces
Super god læringsproces, med en dygtig teorilærer, Arash, som har god energi og humor, hvor man føler sig tryg og forlader lokalet med ny viden. Rigtig god kørelærer, i mit tilfælde, Bettina, som var god til at forbedre `en på lidt af hvert, altid i godt humør og proppet med humor. Alt i alt, en god oplevelse, hvor begge prøver bestået i første forsøg. Kæmpe anbefaling her fra.
Kørekort
Jeg tog mit kørekort her, og det er seriøst den bedste beslutning, jeg har taget. Fra start følte jeg mig hjemme, og undervisningen var virkelig god og nem at forstå. Arash var helt vildt dygtig, og min kørelærer Betina var helt fantastisk – særligt Betina fik jeg et helt specielt bånd med efter alle vores køreture.
De tog også hensyn til, at jeg går på gymnasiet og ikke måtte få fravær, så de var super fleksible med mine køretimer. Det betød virkelig meget for mig.
Det blev faktisk en periode, jeg kommer til at savne. Jeg har allerede anbefalet køreskolen til mine veninder, og de har haft præcis samme gode oplevelse. Man kan virkelig ikke fortryde at vælge dem!
Rigtig dygtig kørelærer og den bedste…
Rigtig dygtig kørelærer og den bedste køreskole. Jeg følte mig tryg hele vejen, og undervisningen var klar og professionel. Kan varmt anbefales
Super god oplevelse
Super god oplevelse, den bedste kørelærer Arash :)
Fantastisk køreskole
Virkelig god køreskole!
Arash er sindssygt god til at undervise og forklare de forskellige ting.
Jeg havde Bettina som kørelærer og hun er fantastisk! Hun er forstående, sjov, tålmodig og snak saglig. Jeg kan kun anbefale Aalborg drive
Absolut den bedste køreskole.
Absolut den bedste køreskole.
Arash er utrolig dygtig som underviser og kørelærer. Han har altid et fantastisk skønt humør, altid smilede og en skøn humor. Og der er altid plads til sjov, selv i undervisningen. Han møder alle aldre unge, som lidt ældre med en forstålighed for hver individ.
Og der er plads til alle uanset alder.
Undervisningen for teorien foregår i Arash hjem, det er hyggeligt og hjemmelig, et sted hvor man hurtigt finder sammen på kryds og tværs af alder. Samt er man i tvivl om noget eller sker der noget henvender man sig til Arash og han tager gerne en snak og reagerer hurtigt.
Derfor 5 stjerner her fra
I highly recommend AalborgDrive
I highly recommend AalborgDrive! My experience was truly amazing. My instructor Bettina is wonderful: relaxed, approachable, very patient, and incredibly supportive. From the very first lesson, I felt safe, reassured, and understood. She believed in me even when I doubted myself, which gave me so much confidence. I am very happy that she was my instructor.
I also want to mention the school owner, Arash – a very kind and warm person. Both he and Bettina are always available to talk about any questions or concerns, and they genuinely care about their students and are always willing to help.
A huge thank you to this driving school for their professionalism, support, and truly great atmosphere. Thanks to them, I passed my exam and feel confident on the road! I wholeheartedly recommend them! ❤️🚗✨
Arash er helt igennem fantatisk…
Arash er helt igennem fantatisk teorilærer, og sætter en godt tempo. Jeg havde en anden kørelærer ved navn Ole , en Arash til min kørsel, igennem Aalborg Drive, og ligeledes har det været en fantastisk oplevelse, Ole var rigtig god til lære fra sig ude i kørseltimerne. han havde en masse gode historier - det har været helt perfekt at tage kørekort hos dem - bestod også begge ting i første hug :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.