Super god og professionel behandling. Har flere gange været hos Kjærsfeldt og jeg har altid været tilfreds. Der bliver tjekket op på elevbehandling, så man er tryg i behandlingen.
Alexandra modtager dig altid Smilende,veloplagt og præcis. Hun vejleder dig og giver dig tilbud på den behandling, der er bedst for din hud og hvilke produkter, der virker bedst for dig i dagligdag... Zobacz więcej
Skønt sted, sød kvinde der ejer stedet. Meget professionel og god behandling . Hun fortæller hvad hun gør, og er meget omhyggelig med hendes arbejde. Inden under og efter . God vejledning god servic... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Høj kvalitet
Jeg er kommet hos Aleksandra gennem en del år efterhånden. Jeg har fået lavet mine bryn, og er utroligt glad for formen og kvaliteten. Jeg har fået lavet en del genopfyldninger, altid med et godt resultat. Aleksandra har ligeledes korrigeret min eyeliner fra anden klinik, også med et flot resultat, og en del genopfyldninger senere, er jeg stadig glad. Både bryn og eyeliner har flere gange fået komplimenter fra andre.
Aleksandra er desuden en skøn person, som jeg altid nyder at snakke med.
Jeg fik permenent makeup på mine læber
Jeg fik permenent makeup på mine læber, og det er det flotteste resultat, selvom jeg ikke er nået til slutresultatet endnu.
Jeg fik det lavet af Aleksandra, hun er enorm dygtig
Jeg har haft den dejligste oplevelse…
Jeg har haft den dejligste oplevelse fået lavet Eyelash extensions vedverdens sødeste og dygtigste Tia Maria jeg er 100% tilfreds og kan kun anbefale hende 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 fra mig
Mvh. Lone Lynggaard
Kæmpestor anbefaling herfra🥇 Alexandra…
Kæmpestor anbefaling herfra🥇 Alexandra har formået at dække hvide operations ar under mine øjne. Hun er enormt sød og mega professionel. Hun kan bare sit kram. Hun har lige været dommer ved danmarksmesterskabet og skal være dommer til verdensmesterskabet til næste forår.
Laserbehandling
Jeg får laserbehandling til fjernelse af bryn (lavet hos en anden klinik) hos Aleksandra. Det er som bekendt en meget langsommelig proces at slippe af med semi-permanente bryn, hvorfor jeg har gået hos Aleksandra siden 2019. Jeg har altid følt mig tryg og godt behandlet. Hun er meget professionel og fair.
Jeg er flere gange blevet kontaktet af andre kvinder, der har fået lavet grimme bryn/har fortrudt, og hver gang har jeg anbefalet at booke tid hos Aleksandra.
De bedste anbefalinger herfra.
Advarer alle om at bruge kjærsfeldt
Advarer alle om at bruge kjærsfeldt. De taler grimt til og om deres kunder. Meget uprofessionelle. Vil gerne bare tjene penge.
I fortjener ikke engang én stjerne
I fortjener ikke engang én stjerne. I driver en virksomhed der slet ikke er professionel og som primært er ud efter folks penge.
Enhver kan nu om dage få “certifikat” inden for den kosmetiske branche, men hold fast hvor vil det være synd at vælge jer.
Har aldrig oplevet så dårligt et…
Har aldrig oplevet så dårligt et håndarbejde og så uprofessionelt et resultat. Jeg fik lavet mine bryn og vipper hos dem. Mine bryn ligner nu kæmpe sorte skovsnegle, hvor selv min 3-årig datter kunne gøre det bedre. Mine vipper klistrer til hinanden somom jeg har lagt 10 lag mascara. Det er slet ikke det resultat jeg søgte efter, kommer ALDRIG igen og vil frabede alle andre i at tage imod deres elendige service og håndarbejde.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde det været mere passende.
Virksomheden er grisk og tænker kun på at tjene penge, uanset hvilke kursister, modeller eller kunder som ryger i svinget.
Deres undervisningsmateriale er ikke tids relevant, enormt mangelfuldt og lever ikke op til den høje standard de lover. Ligeledes med de produkter de producerer og sælger.
Under uddannelserne får man ikke tilstrækkelig med vejledning og de sender gerne en videre med certificering, selvom man udtrykker sin bekymring om ikke at være klar eller tilstrækkeligt undervist.
Min rigtig gode veninde frarådede mig at tage uddannelse hos Aleksandra, men jeg gjorde det alligevel, da hun virkede professionel og kompetent. Men øv hvor
ville jeg ønske jeg havde lyttet til min veninde. :'( Står nu uden de penge jeg i sin tid investerede, samt uden den ydelse jeg betalte for.
Jeg kan komme med mange flere eksempler på hvordan de fusker, snyder og svindler i denne virksomhed, men jeg ved der er ved at blive udarbejdet en medie historie omkring dette, så mon ikke man ser dem i "kontant" eller lignende før eller siden.
Havde en rigtig god oplevelse
Jeg har fået lavet de flotteste 3D bryn af Aleksandra. Jeg følte mig tryg og i de bedste hænder hele vejen igennem.
Forfærdeligt sted og dårligt resultat…
Forfærdeligt sted og dårligt resultat med permanent makeup på læber. Det er ujævn, over læbekanten. En klat farve skulle fjernes med laser to gange og det er stadig synligt.
Tør ikke komme der igen!
Flot resultat og god service.
Fantastisk god oplevelse - god service og professionel behandler. Resultatet er virkelig flotte bryn 👍🏻 Kan varmt anbefales 🤗
Fantastiske resultater hver gang.
Fantastiske resultater hver gang.
Jeg kan højt anbefale Kjaersfeldt ved Vejle. Jeg har fået Messo behandlinger, tattoo fjernelse og permanent makeup lavet der.. Og hver gang har det været med super flotte resultater. Aleksandra er virkelig dygtig!
Så sød personale og omgivelserne er…
Så sød personale og omgivelserne er skønne. Der bliver lyttet til kunden og jeg syntes det er så dejligt sted at komme. Klart anbefale det
Altid meget tilfreds!!
Altid meget tilfreds med de behandlinger jeg har fået lavet. Deres serum kan varmt anbefales, har fået et SÅ flot resultat😍
Skønt personale
Så 5 stjerner her fra😍
Jeg har i dag været hos Aleksandra og…
Jeg har i dag været hos Aleksandra og fået lavet bryn. Er SÅ tilfreds med mit resultat. Aleksandra er virkelig dygtig til sit arbejde, og helt igennem, oprindelig interesseret i sine kunder.
En meget behagelig oplevelse og en skøn klinik, hvor man føler sig tryg og godt tilpas.
Kun mine bedste anbefalinger herfra :)