Jeg var hos Hans Kristian Hvam for at få behandling for min tennisalbue, og jeg havde en rigtig god oplevelse. Fra starten følte jeg mig godt taget imod, og behandlingen var både professionel, grund... Zobacz więcej
Jeg var virkelig glad for mit besøg hos Kiropraktor Lystrup. Professionelt og venligt personale, som lyttede til mine smerter og gav en effektiv og skånsom behandling. Jeg mærkede allerede stor forb... Zobacz więcej
Virkeligt dygtige kiropraktorer ! De er meget flexible og finder næsten altid en hurtig tid, hvis situationen byder det. Der overbehandles ikke, men gåes efter det helt specifikke problem. Personligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har gået hos Kiropraktor Lystrup igennem flere år og har altid haft en rigtig god oplevelse med stærke resultater og god sparring. Som atlet er det afgørende, at en klinik har den rette viden, når... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Kręgarz
- Klinika akupunktury
- Specjalista od akupunktury
- Gabinet medycyny alternatywnej
- Fizjoterapeuta
- Klinika fizjoterapii
Napisane przez firmę
Hos Kiropraktor Lystrup tilbyder vi flere forskellige behandlingsformer under samme tag. Udgangspunktet er altid dig. Derfor har vi samlet flere behandlerkompetencer i den samme klinik, så du ikke skal videre til et andet sted for at få den næste del af dit forløb. Vores kiropraktorer og behandlere arbejder tæt sammen om at sammensætte det forløb, der passer til din situation og din hverdag. Vi lytter til din historie, undersøger grundigt og forklarer, hvad vi finder, og hvad vi foreslår. Viser der sig undervejs behov for at justere planen, gør vi det. Vi arbejder målrettet på at reducere dine smerter og hjælpe dig tilbage til bevægelse. Og vi følger dig hele vejen, fra den første behandling til de forebyggende råd, når smerterne har lagt sig. Vi er en del af &Care
Bystævnet 5D , 8520, Lystrup, Dania
- +45 2557 3300
- kontakt@kiropraktorlystrup.dk
- www.kiropraktorlystrup.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan varmt anbefale dem de er virkelig…
Kan varmt anbefale dem de er virkelig dygtige og man kommer sig hurtigt efter behandling

Odpowiedź od Kiropraktor Lystrup
Utrolig behagelig og effektiv…
Utrolig behagelig og effektiv kiropraktor. Skønt når smerterne forsvinder og bevægeligheden bliver bedre. Tak Hans Kristian.

Odpowiedź od Kiropraktor Lystrup
Mega god oplevelse og professionel…
Mega god oplevelse og professionel behandling.

UG plus
Min normale massør var var stoppet , så der var gået noget tid siden, jeg sidst havde fået en omgang massage. Men nu er der så kommet en afbud fra klinikken,(føgler dem på fjæsen) og der så jeg at det var kommet en ny massør. Så jeg tænkte at, det måtte lige være en tid der passer til mig. Og det var godt jeg fik den tid. For det var bare til UG + han er nyuddannet, men det gør ham ikke dårliger. Jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger , ja selvfølgelig også klinikken.

Odpowiedź od Kiropraktor Lystrup
Jeg havde min søn på 9 år til…
Jeg havde min søn på 9 år til behandling ved Ann pga sengevædning, han er ikke så vild med behandling men Ann er mega dygtig til at fortælle og vise ham hvad der skal ske, og så kunne han få behandling, og det er simpelthen det bedste der er sket, han kan mærke han skal tisse nu, og han er selv vokset af det og så glad og vi kan heller ikke få armene med derhjemme. Kæmpe ros til Ann og hele klinikken i at hjælpe med at komme afsted til behandling.

Efter et trafikuheld
Efter et trafikuheld , pådrog jeg mig et piskesmæld. og startede på behandling.for det medste har jeg være inde ved Iben og Ann. den ene "knækker" ryggen og den anden løsner spændninger i ryggen.Har man først fået behandling her , så behøver du ikke at gå andre steder. Okay frisk, venlig, smilende og professionelle personale. 😊Iben og Ann i kan godt klappe jer selv på ryggen for i giver hvad kunden har brug for.

Odpowiedź od Kiropraktor Lystrup
Dygtigste kiropraktor og største anbefaling
Jeg har haft den dygtigste kiropraktor I Ann. Hun har igennem hele mit forløb givet mig den alle bedste behandling og været utrolig professionel og har en stor palette af viden og kundskaber at trække på. Derudover er det rart altid at blive mødt med et stort og varmt smil. Og jeg kommer næsten helt til at savne at komme til behandling hos Ann, på trods af at det selvfølgelig er rart, at min skade er væk.
Ann og selve klinikken kan på det varmeste anbefales.