1. Gabinet medycyny alternatywnej
  2. Kurs
  3. Mediacje
  4. Instruktor medytacji

Napisane przez firmę

Lyset i dig er en enkeltmandsvirksomhed, som tilbyder forskellige ydelser: Sorg og livssamtaler : Til dig der har været udsat for et tab. Dødsfald, skilsmisse, arbejdsskade, sygdom. Dyretelepati : Når kærlighed giver dyret stemme. Dyretelepati kan foregå via foto eller ved fysisk at jeg kommer til dyret. Det kan være alt fra seperationsangst til adfærdsproblematikker eller noget fysisk der driller så samværet ikke er helt ideelt. Healing : Healing er kærlighed og den healing jeg holder mest af er at arbejde med det psykiske. Hjælp til at sove, støtte ved tankemylder, angst og healing der giver ro i kroppen. Meditation : Meditation hver den 1. mandag aften i måneden. Meditation giver dig indsigter til at finde dit inderste potentiale. Håndlæsning : Hænderne er fantastiske. De fortæller en fantastisk historie om hvordan du har det lige nu og her, men også det liv du har levet og 4 år frem i tiden. Tarot : Et vigtigt redskab til, hvordan du vælger at agere ud fra dit sjæls potentiale. Clairvoyance : At se klart. Jeg kan via clairvoyance give dig klarhed på din situation. Regressionsrejse : Når du tumler med et tilbagevendende tema i dit liv er Regressionsrejse et værktøj der giver dig det fulde billede. Vi går tilbage til vigtige episoder i tidligere og nuværende liv. Derved opnår du indsigt i hvorfor det er så svært at slippe for dig, men også hvorfor det er så vigtigt at arbejde med. Foredrag : "Hvad hænderne fortæller" - "Sorgen som kærlig medpassager" - "Når livet tager en drejning har du et valg". Undervisning : Håndlæsning, blindtegning, håndens billeder i Jannes Håndlæserskole - Fokus på lyset i hænderne. Firmaets ejer ønsker at støtte mennesker på deres vej sådan at de kan finde ind til lyset indeni. :

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Janne er nærværende og empatisk

Janne er en nærværende og empatisk formidler. Hun har hjulpet mig først i forbindelse med sorgarbejde og siden hen med livssamtaler, hvor Janne med gode råd, sparring og kærlige skub, har hjulpet mig i mine tanker og på min vej fremad. Janne har også læst min hånd, hvilket var super spændende, og også healet mig, når hjertet har været tungt og kroppen tynget. Healing har jeg kunnet mærke en øjeblikkelig virkning og bedring med. Janne er på en gang helt nede på jorden, samtidig med hun har kontakt med mere mellem himmel og jord, hvilket har hjulpet mig mange gange med indsigter og aha oplevelser. Nogen gange på dagen for samtale og behandling, andre gange måneder efter, hvor ord eller dele af samtaler og følelser lander og giver mening. Janne får mine Aller bedste og kærligste anbefalinger.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tusind tak for de fine ord🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

Nogen går til psykolog jeg går hos Janne

Kære Janne. Af hjertet tak for din måde at være på. ❤️ Det er ingen hemmelighed,at jeg har brugt dig mere end 1 gang ( dette er kun en oplysning, for at fremhæve din dygtighed, nogen går til psykolog jeg går hos Janne ) men jeg vil gerne fremhæve en enkelt episode. Sidst jeg var hos dig, var jeg lige blevet fyret, pga. af en tvist mellem min nærmeste leder og mig. Du sagde til mig, at hun holder ikke. I dag har jeg lige fået at vide, at hun ikke er på gamle arbejdes plads mere. Så den varemeste anbefaling fra mig 🥰

3 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Det bedste jeg har gjort for mig selv i…

Det bedste jeg har gjort for mig selv i healingprocessen, da Janne kunne fortælle så mange ting om min Batman som hun ikke kunne finde nogen steder. Hun fortalte også om en ting at det var at jeg ville få en tatovering af ham og ikke engang min familie eller kæreste havde jeg fortalt det til. Kun Batman havde jeg fortalt det til. Det ikke sidste gang jeg vil bruge Janne. ❤️🌈🐾

16 października 2025

Kærlige og ærlige Janne.

Janne er et unikt menneske der formår at få mine stærkeste sider frem, fortæller mig kærligt og gentagende gange hvad der fordrer mig. At være i Jannes rum er noget af det mest indsigtsfulde jeg har givet mig selv meget længe. - og i dag vækkede Janne noget nyt i mig og den opdagelse er jeg forevigt taknemmelig for. Det var det helt rigtige for mig at vælge Janne til.
Tak for din måde at være i vores session på, jeg følte mig så grebet, set og rummet. Tak!

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag fået en spot on læsning

Jeg har i dag fået en håndlæsning af Janne

Jeg gik til opgaven med åbne arme men må sige at jeg blev blæst helt bagover det var bare spot om hele vejen igennem

Jeg kan derfor varmt anbefale at få lavet en håndlæsning

13 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Har du en drøm om at blive håndlæser? Så læs med her

Jeg har taget uddannelsen i håndlæsning og blindtegning hos Janne, og det har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har truffet. Janne er både dybt dedikeret, fagligt stærk og oprigtigt nærværende i sin måde at undervise på. Hun formår at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor der er plads til både personlig fordybelse og faglig udvikling.

At lære at læse hænder har været en drøm for mig i mange år, og selvom der findes flere steder, man kan tage en sådan uddannelse, var det tydeligt for mig, at det handler om meget mere end bare teknik – det handler også om mennesket bag.

Janne besidder en sjælden kombination af ydmyghed, integritet og indsigt, som gør hende helt særlig som underviser og mentor.

Uddannelsen har været intens og nærværende – blandt andet fordi Janne bevidst vælger små hold, hvor der er god tid til alles spørgsmål, refleksioner og proces. Det har givet en følelse af både fællesskab og individuel støtte, som jeg har sat enormt stor pris på.

Hvis du går med en længsel efter at lære håndlæsning, så kan jeg på det varmeste anbefale Janne.

Du vil ikke bare få viden – du vil få en oplevelse, der sætter spor. Af hjertet tak, Janne, for din måde at være på og for alt det, du har givet videre.

De bedste hilsner
Lars J. Kristoffersen - Samsara Kropsterapi

15 czerwca 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Af hjertet tak for dine ord, Lars. En af grundene til at jeg vælger de små hold er den selvudviklingsrejse det er at lære at læse hænder. Som underviser er det vigtigt for mig, at jeg kan være stolt af at have uddannet dygtige håndlæsere.....og det er jeg. Dine ord glæder mig - TAK.

Oceniono na 5 z 5

En livsændrende oplevelse – jeg har fået ro i kroppen og sindet!

Jeg har levet med angst i over 30 år og har derudover kæmpet med følgerne af en voldsom ulykke, som har efterladt mig med store smerter – blandt andet mange diskusprolapser, nervesmerter i hele kroppen, PTSD og en brændende fornemmelse i ryggen, der til tider føles som ild. Jeg havde konstant uro og kunne aldrig finde ro i kroppen – hverken fysisk eller mentalt.

Jeg har tidligere været hos utallige læger, fysioterapeuter, psykologer og i traumeterapi, men de har alle på et tidspunkt sagt, at de ikke kunne hjælpe mig mere – kun give mig nogle redskaber til at forsøge at klare mig selv. Det føltes, som om alle muligheder var udtømt. Jeg havde opgivet håbet om nogensinde at få det bedre.

Men så fandt jeg Janne og "Lyset i dig" – og det er blevet en vending, jeg aldrig havde turdet håbe på. Jeg har nu fået healing tre gange, og allerede efter første behandling mærkede jeg en tydelig forskel. Uroen i kroppen aftog mærkbart, angsten blev virkelig dæmpet, og den brændende smerte i ryggen forsvandt til tider helt og er generelt blevet meget mildere.

Jeg blev overrasket og dybt berørt over, hvor stor en forskel det gør for mig.
Jeg er forbløffet over, hvor meget ro og lindring jeg mærkede med det samme, hvilket har gjort et så stort indtryk på mig, at jeg næsten ikke kunne tro det.
Det har ramt mig dybt og efterlader mig med en følelse af lettelse og håb for min fremtid.
Jeg blev helt overvældet – på den mest positive måde.

Det skal dog også nævnes, at dagen efter hver healing har min krop virkelig været på arbejde med at finde balance igen. Jeg har oplevet, at jeg blev meget ked af det og sårbar i tiden lige efter behandlingen. Men efter et par dage er jeg begyndt at blomstre op – og har haft det bedre, end jeg har haft det i mange år. Det har været en stærk og smuk proces, hvor kroppen virkelig slipper gamle spændinger og traumer.

Nu, efter tre behandlinger, har jeg det markant bedre – så meget, at jeg næsten ikke kan kende mig selv. Der er kommet en dyb indre ro, som jeg ikke har følt i årevis. Jeg føler mig mere klar, stærkere og mere i balance – trods de fysiske udfordringer, jeg stadig lever med.

Janne, som står bag "Lyset i dig", arbejder med en utrolig varme, indføling og respekt. Hun har en helt særlig evne til at skabe tryghed og nærvær, og hendes rolige, kærlige og inkluderende måde at være på får én til at føle sig mødt, rummet og fuldt accepteret – præcis som man er.
Hendes healing, som også indeholder fortrolige og hjertevarme samtaler, har hjulpet mig på en måde, intet andet tidligere har kunnet. Der er en ægthed og dyb visdom i hendes tilgang, og det mærkes tydeligt, at hun brænder for at gøre en forskel for andre.
Jeg glæder mig så meget til de næste healinger og møder med Janne.

Jeg kan varmt og helhjertet anbefale "Lyset i dig" ved Janne Vagn Nielsen til alle, der lever med uro, smerte eller indre kaos. Det her har ændret mit liv – og givet mig håbet og troen på, at det kan blive bedre.

Af hjertet tak til Janne for at hjælpe mig med at finde tilbage til lyset i mig.

5 maja 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Det er intet mindre en fuldstændig fantastisk med dine resultater - af Hjertet TAK for at dele, Pia.

Janne hjalp min hest Polle

Janne brugte min hest Polle som en del af hendes telepati eksamens dyr. Det jeg ønskede var, hvordan jeg kunne hjælpe Polle, da han lider af en stor separationensangst. Jeg ønskede at vi bl.a. kunne lave en session hvor jeg havde Janne i røret mens jeg trænede Polle i at være væk fra hans bedste ven. Polle er en stor og stærk hest, som er mega svær at holde når hans angst viser sig og at gå en tur/græsse med ham er helt umuligt.
Men med Janne i røret i mens hun var i kontakt med Polle, var simpelthen den fineste og større oplevelse.. for jeg kunne nu gå tur med Polle, men løs snor og ingen angst. Jeg kunne også spørge om forskellige ting, som jeg fik svar på med det samme, så det var nærmest som om jeg selv havde en samtale med min hest❤️
Vil til hver en tid anbefale Janne, hun er både rigtig sød og rigtig dygtig❤️

2 kwietnia 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tak til Polle og til dig for et godt samarbejde, Pia. Jeg kan stille mig til rådighed, men det er dig, der skal træne det hver dag og det er det lange seje træk og heldigvis knækkede vi koden sammen.

Kæmpe anbefaling fra mig 😊

Jeg er kommet hos Janne over flere år og har prøvet flere af hendes behandlinger, som jeg alle varmt kan anbefale. Janne har hjulpet mig igennem mine største kriser og er bare enormt dygtig til det hun gør! Jeg tror altid hun vil være en del af min værktøjskasse til at passe på og hjælpe mig selv.

2 maja 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tak og sikke en værktøjskasse du har Sofie.

Oceniono na 5 z 5

Kompetence, erfaring og hjerte for mennesker og dyr❤️

Janne er en dygtig, erfaren og nærværende behandler. Hun er en god formidler og god til at finde ind til kernen, som nogen gange ikke er det, man selv troede, det var.
Jeg har brugt Janne som healer og til regression og er gået rigere derfra hver gang.
Jeg har også brugt Jannes kompetencer som dyreclairvoyant med vores kat Mille - og fik gode og meningsfyldte beskedder❤️

5 maja 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tusind tak for anbefalingen.

Et besøg værd😍

Jeg har været til flere forskellige behandlinger og har altid følelsen af at jeg er vigtig og i fokus. Janne gør meget ud af give det der er behov for. Janne er virkelig dygtig og et meget rart menneske.
Der er en dejlig ro og plads i rummet.
Og jeg går altid derfra som et klogere menneske♥️
Og ikke sidste gang jeg kommer til at bruge Janne.
Den varmeste anbefaling herfra🫶🤗😍

8 stycznia 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tak Rikke - det betyder meget at kunden der sidder over for mig er vigtig og er i fokus. Tak

Janne kom og sejrede

Janne kom og sejrede. Hendes udsagn om mit og Arnes forhold- som var udgangspunktet- ramte helt plet. Så stor tak for at skabe tryghed hos mig. Arne fik vist også sagt tak for tilliden- han bider kun folk i ørerne, når han føler sig set og hørt. Så Janne fik lige et lille nap. Kh. Arne og Annette

18 maja 2025

Odpowiedź od Lyset i dig

Tusind tak Annette og søde Bulldog Arne. Det var en fornøjelse at få lov at lave dyretelepati med Arne.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej