En livsændrende oplevelse – jeg har fået ro i kroppen og sindet!
Jeg har levet med angst i over 30 år og har derudover kæmpet med følgerne af en voldsom ulykke, som har efterladt mig med store smerter – blandt andet mange diskusprolapser, nervesmerter i hele kroppen, PTSD og en brændende fornemmelse i ryggen, der til tider føles som ild. Jeg havde konstant uro og kunne aldrig finde ro i kroppen – hverken fysisk eller mentalt.
Jeg har tidligere været hos utallige læger, fysioterapeuter, psykologer og i traumeterapi, men de har alle på et tidspunkt sagt, at de ikke kunne hjælpe mig mere – kun give mig nogle redskaber til at forsøge at klare mig selv. Det føltes, som om alle muligheder var udtømt. Jeg havde opgivet håbet om nogensinde at få det bedre.
Men så fandt jeg Janne og "Lyset i dig" – og det er blevet en vending, jeg aldrig havde turdet håbe på. Jeg har nu fået healing tre gange, og allerede efter første behandling mærkede jeg en tydelig forskel. Uroen i kroppen aftog mærkbart, angsten blev virkelig dæmpet, og den brændende smerte i ryggen forsvandt til tider helt og er generelt blevet meget mildere.
Jeg blev overrasket og dybt berørt over, hvor stor en forskel det gør for mig.
Jeg er forbløffet over, hvor meget ro og lindring jeg mærkede med det samme, hvilket har gjort et så stort indtryk på mig, at jeg næsten ikke kunne tro det.
Det har ramt mig dybt og efterlader mig med en følelse af lettelse og håb for min fremtid.
Jeg blev helt overvældet – på den mest positive måde.
Det skal dog også nævnes, at dagen efter hver healing har min krop virkelig været på arbejde med at finde balance igen. Jeg har oplevet, at jeg blev meget ked af det og sårbar i tiden lige efter behandlingen. Men efter et par dage er jeg begyndt at blomstre op – og har haft det bedre, end jeg har haft det i mange år. Det har været en stærk og smuk proces, hvor kroppen virkelig slipper gamle spændinger og traumer.
Nu, efter tre behandlinger, har jeg det markant bedre – så meget, at jeg næsten ikke kan kende mig selv. Der er kommet en dyb indre ro, som jeg ikke har følt i årevis. Jeg føler mig mere klar, stærkere og mere i balance – trods de fysiske udfordringer, jeg stadig lever med.
Janne, som står bag "Lyset i dig", arbejder med en utrolig varme, indføling og respekt. Hun har en helt særlig evne til at skabe tryghed og nærvær, og hendes rolige, kærlige og inkluderende måde at være på får én til at føle sig mødt, rummet og fuldt accepteret – præcis som man er.
Hendes healing, som også indeholder fortrolige og hjertevarme samtaler, har hjulpet mig på en måde, intet andet tidligere har kunnet. Der er en ægthed og dyb visdom i hendes tilgang, og det mærkes tydeligt, at hun brænder for at gøre en forskel for andre.
Jeg glæder mig så meget til de næste healinger og møder med Janne.
Jeg kan varmt og helhjertet anbefale "Lyset i dig" ved Janne Vagn Nielsen til alle, der lever med uro, smerte eller indre kaos. Det her har ændret mit liv – og givet mig håbet og troen på, at det kan blive bedre.
Af hjertet tak til Janne for at hjælpe mig med at finde tilbage til lyset i mig.
5 maja 2025
Opinia niezależna