da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fücking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden først efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager førs... Zobacz więcej
Øv, havde husket det bedre… føj maden var dyr og mega kold, klam…. Pomfritterne var rå i midten og kyllingen var mega tør Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet... Zobacz więcej
Vi skulle endelig prøve KFC, men det var desværre ikke noget godt første indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... Zobacz więcej
Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
KFC Danmark
Rådhuspladsen 55, 1550, København V,, Dania
- www.kfc.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg stod og ventede 15 minutter på 1…
Jeg stod og ventede 15 minutter på 1 burger.
Alle større ordre blev taget før min, aldrig nogensinde oplevet en restruant være så langsom med betjeningen.
Aldrig køb der
Lang ventetid
Lang ventetid, mad som de ikke havde alligevel, manglende mad fra bestillingen, dårlig tilberedt, smagsløst og dyrt. Desværre en ret dårlig oplevelse.
Ubrugelig kundeservice hår i maden
Fik leveret hotwings fra KFc i tilst da jeg så modtager det er der hår i den chrispy blanding de steger det i som i meget hår jeg kontakter dem og får en auto mail hvor der står de vender tilbage inden for 6-7 hverdage det er så 17 dage siden nu
Ikke pengene værd
For 300,-kr forventede min kone og jeg et måltid mad, men fik noget panering og flad og smagløst mos, bestemt ikke pengene værd.
Vedr KFC Tilst
Vedr KFC Tilst. Dårlig stil de ikke vil vende tilbage på mail. Der var beskidt, madrester på borde og gulv, ikke videre appetitlig. Kyllinge burger bolle var så klæg og ulækker, at den var ikke til at spise. Der var så lidt kylling i burgeren at der skulle lup til at finde kyllinge stykkerne. Burgeren vi fik var ikke hvad der var vist på deres reklame. Der var så meget ketchup i burgeren at vi var ved at drukne i det. Det var første sidste og enste gang vi kommer ved KFC
DEN VÆRSTE KUNDESERVICE I DANMARK
Vi besøgte KFC for første gang, og det kunne meget vel være den sidste gang. Da vi vendte hjem med vores bestilling, var det tydeligt, at der manglede mad til en person. Jeg forsøgte at kontakte restauranten telefonisk, men blev hurtigt afbrudt. Efterfølgende fandt jeg en mailadresse, hvor jeg beskrev vores problem, men det tog hele tre uger, før de reagerede, og endda yderligere tid for dem at bede om flere oplysninger om vores køb. Efter endnu en ventetid konkluderede de endelig, at de ville erstatte den manglende mad.
Jeg påpegede i min kommunikation med dem, at det ville have været mere passende, hvis de havde forsøgt at kompensere os for den dårlige oplevelse, vi havde haft. Det er uden tvivl en af de værste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft, og jeg kan på ingen måde anbefale at købe mad hos KFC i Herning. Da det sandsynligvis er hovedkontoret, der håndterer klager, fraråder jeg stærkt at besøge KFC i Danmark overhovedet. Der er flere detaljer om vores oplevelse, men jeg har ikke lyst til at bruge mere tid på det.. ja og den sidste mail jeg skrev, fik jeg ikke noget svar på, selvom at jeg faktisk skrev den i en god tone.
Uspiseligt!
Uspiseligt!
Fortjener ikke engang 1 stjerne. Kyllingen var ikke gennemstegt, og i burgeren lå der et hårdt, brunt stykke iceberg( midten af iceberg)
Jeg har aldrig fået så dårlig mad før.
Servicen er endnu værre. Medarbejderen svarede ikke engang tilbage på min kritik.
Elendig oplevelse i KFC Fields!
Jeg ville ønske jeg havde checket…
Jeg ville ønske jeg havde checket TrustPilot før vi købte.
Det er simpelthen for ringe, her kommer min oplevelse af KFC Vejle.
Sønnike ønskede sin inderlig KFC i fødselsdag middag selvom der her i huset er frit valg på alle resturanter på ens fødselsdag.
Vi kører derop, men da der er lidt kø ved standerne bestiller jeg bare på telefonen og får fint mit nummer, jeg havde også meldt mig ind i deres klub og kunne jo derved få en promo kode. Denne kode virkede så ikke på min bestilling stod der.
Nå men vi sætter os og venter, der står 3 unge mennesker og “kæmper” med at pakke varer de er åbenlyst usikre og forvirrede for pakker ting om flere gange, og kunder kommer tilbage med poser der mange varer i.
Vi bliver enige om at når vores nummer kommer op på “preparing” boarded så vil vi lige holde øje med om de nu pakker alt.
Vi venter længe, og da vi er 10min over hvor ordren på min tlf siger den skulle være færdig så spørger vi om hvorfor vi endnu ikke kan se vores ordre på skærmen.
Vi får så at vide, at man skal melde sig ved disken og sige sit nummer. Det er da vist kun “kendere” af butikken der ved det.
Nå men det viser sig så at en af de ordre de har fumlet med var vores, den har så stået (muligvis i varmeskab) omme i køkkenet. Vi kommer hjem og får pakket vores halvkolde mad ud, ja gæt så om der er leveret NOGET af de 6 dyppelse med der er valgt til menuerne.
Kundetække og kvalitets check af arbejdsgange er jo ikke-eksisterende. Det er under al kritik.
De 1.3 stjerne de har nu er da kun fordi man ikke kan vælge 0 stjerner.
En rigtig øv oplevelse.
Har været på KFC i fields
Har været på KFC i fields, det kan ikke anbefales, kyllingen var lunken til trods for vi spiste på stedet, salaten var ikke frisk, kanterne var brune, pomfritterne var ikke friske og salten var glemt, den ene stjerne er for at der var rent på borgerne.
Brugte 279 kr
Brugte 279 kr. på 8 stykker kylling, i bunde af posen lå der 4 vinger helt udtørret det er sidste gang vi sætter vores ben der. TOTALT DYRT OG IKKE VÆRD AF ÆDE IKKE MENNESKE FØDE DET DER.
jeg gik grædende hjem den ene gang😡😡😡😡
det kan ikke være rigtigt at man skal vente i over 45 minutter på en spand med kylling i. og der er alt for mange sorte mennesker der stjæler min kyilling når jeg skal på toilettet og når jeg klager til personalet spytter de på mig og kalder mig en gammel idiot der ikke kan finde ud af at gøre noget ved det selv
Var i Herning i dag
Var i Herning i dag, og ikke bare en del af maden, men al maden var kold og smagsløst. Ville give dem en chance mere, men det blev så sidste gang.
Vi besøgte KFC i Vejle i dag d
Vi besøgte KFC i Vejle i dag d. 18. Jan 2024.
Min kammerat bestilte en burger og var utilfreds, da baconet var råt, og der var en stor klump salat i. Efter at have klaget til personalet, blev det besluttet af manageren at refundere pengene. Desværre fik vi kun 64 kr tilbage i MØNTER, på trods af at måltidet kostede 105 kr.
Da jeg udtrykte min utilfredshed, blev manageren agrasiv og truende, og både han og personalet viste en irriterende attitude.
På billedet kan man se de rå bacon og en klump salat der lå i burgeren.
27 kroner for en vand? Mad i fedtstof?
Efter at give KFC en ekstra chance - så tror det stopper fra idag. Maden er igen dårlig pakket og syntes også det er dyrt sted at kåbe mad. 33 kr. for en sodavand og 27 kr. for en flaske vand? Det er jo ikke en gourmet resturant! Maden sejler i fedtstof og “kødet” er stenhård efter alt for langtid i friture olie. Mon det nogensinde bliver bedre? Tak for denne gang.
Stadig sulten
Var på Ejbygade i dag. Bestilte 3 stk kylling. Tænker de har taget stykkerne fra en vagtel, så små var stykkerne medens prisen udmærket kunne have været for en vagtel. 2 × sides og en sodavand fik jeg også, de var udmærket. Jeg hader bare at gå fra en "restaurant" og maven stadig knurrer.
Not good service 😴
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.