da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fücking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden først efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager førs... Zobacz więcej
Øv, havde husket det bedre… føj maden var dyr og mega kold, klam…. Pomfritterne var rå i midten og kyllingen var mega tør Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet... Zobacz więcej
Vi skulle endelig prøve KFC, men det var desværre ikke noget godt første indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... Zobacz więcej
Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
KFC Danmark
Rådhuspladsen 55, 1550, København V,, Dania
- www.kfc.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
🤮🤮🤮🤮
Sidst jeg besøgte kfc Herning fik jeg en crispy menu. 1 crispy smagte godt. Den næste måtte jeg spytte ud for det smagte så forfærdeligt og samme med resten🤮🤮🤮 kommer der ALDRIG igen!
dårligt køb lugter fælt og er klistret…
dårligt køb lugter fælt og er klistret og gammelt deres milkshake smager muggent vil ikke anbefale dem har haft salmonella fra deres mad
Gammelt mad og manglende kontrol
Føj for den – det er tydeligt, at maden er langt fra frisk. Det virker som om, den oprindelige udenlandske ledelse aldrig har haft styr på kvaliteten i kæden, og det er svært at tro, at de ikke har været klar over problemerne, når det har stået på i så mange år. Det er simpelthen for dårligt!
Det er godt nok det væreste mad…
Det er godt nok det væreste mad jeg/mine børn nogensinde har fået....😡 dagen efter lå 2 ud af 4 med ondt i maven. Og alt vi fik at spise var mere eller mindre nok råt.😡 heldigvis ligger der da en MC Donald eller Burger King i nærheden af dem så det ved man i fremtiden. Sætter aldrig mine ben der igen...
Klamt
Dyrt og ulækkert, utroligt de kan være sig selv bekendt skod forretning
Så kan i godt se at få udbetalt løn til…
Så kan i godt se at få udbetalt løn til jeres medarbejdere. Det er skisme dårlig stil, kan godt være i har lukket ned, men jeres søde medarbejdere skal sgu have den løn de er berettiget til.
Har altid været glad for at besøge KFC
Har altid været glad for at besøge KFC, har efterhånden været på dem alle i Danmark. Kan ikke klager over den mad jeg har fået - altid været OK. Dog er Aarhus ikke så flink til at rydde bord og tørre opefter gæsterne. Vejle og bl.a. Herning altid rent og pænt.
Klamt at svindle med madens holdbarhed
Klamt at svindle med madens holdbarhed. I ligeglad med folks helbred og at I kan gøre dem syge.
Sgu klamt
Søde medarbejdere, men efter at have læst efterfølgende om at fødevarestyrelsen har givet alle KFC en på lampen så er det sgu klamt at finde ud af bagefter. Især når coleslaw'en ikke lignede sig selv. Tænkte at den så gammel ud.
Der spiser vi sgu ikke før der er en glad smiley igen og en ledelse der lever op til sit ansvar.
Fy for filan da!
I burde betale os pengene retur.
Vi bestilte en Bucket og der var fjer…
Vi bestilte en Bucket og der var fjer på mine kyllinger!
Så er det da klart at jeres mad ikke…
Så er det da klart at jeres mad ikke smager lækkert. Ulækkert at forlænge holdbarheden
Aldrig KFC igen
Aldrig KFC igen. Det blev til et par gange og NU bliver det aldrig KFC. Føj føj. I må skamme jer over at have givet udløbet mad til mennesker!
Jeg har lige set Kontant på Dr.
Jeg har lige set Kontant på Dr.
Handlede om netop KFC.
Har aldrig selv været på KFC.
Så jeg skriver dette indlæg, fordi der er mange på Trustpilot der er " efter " de ansatte.
MEN.. dét er ledelsen der er problemet! De tvinger de ansatte til blandt andet at ændre dato mærkningen. Sikke et tillidsbrud.
Nu læser jeg, at alle 11 butikker er blevet lukket.
Så der findes faktisk en Gud ✝️.
Anbefaler at se Kontant på Dr.
Titel_
Kontant: KFC's kyllingefifleri.
Skulle de åbne igen. Og det gør de. De gør det når de har lavet en ny ledelse...
Men selv dét vil ikke ændre min holdning.
De skal helt fjernes fra markedet.
Boycot KFC efter KONTANT PROGRAMMET om…
Boycot KFC efter KONTANT PROGRAMMET om datoforlængelse og fusk med dato.
Jeg tror at det mad jeg fik var for…
Jeg tror at det mad jeg fik var for gammel
Føj for den lede
Bare rolig unger og voksne jeres hates…
Bare rolig unger og voksne jeres hates kan få fred nu KFC lukker snart så i har intet at være sure over mere mys mys
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.