Oceniono na 2 z 5

da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fücking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden først efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager førs... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Øv, havde husket det bedre… føj maden var dyr og mega kold, klam…. Pomfritterne var rå i midten og kyllingen var mega tør Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vi skulle endelig prøve KFC, men det var desværre ikke noget godt første indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfr... Zobacz więcej

1. Strefa gastronomiczna

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Vi købte en Original Bundle.

Vi købte en Original Bundle.
Vi fik 2 burgere med slatne og tørre kyllinge stykker i. Og en æske med filet bytes, der også udmærkede sig ved at være bløde og tørre.
Cheese Bites og pomfritter var sprøde, men vi valgte KFC for at få lækkert og crispy kylling.

14 listopada 2024

Terrible Service and Cold Fries at KFC Fields

Every time we visit KFC Fields, we're served cold, stale fries. When we ask for fresh ones, the staff not only refuse but also respond with rude, dismissive behavior. This level of service is unacceptable. We expect hot food and respectful treatment—neither of which we've received.

28 października 2024
Oceniono na 1 z 5

The food is portioned for children

The food is portioned for children.

Completely overpriced and not worth it at all. KFC in Denmark is NOTHING like KFC in the United States. Embarrassing you are even allowed to carry the name.

27 października 2024

JEG BLEV TRAUMATISERET!!!!!!!!!!

En dag efter en lang dag efter at jeg havde været hoe beslutede jeg mig for at gå til KFC og fylde min mavse med kylling.
Da jeg gik ind i KFC va den fyldt op med sorte men. Det blev hurtigt underligt fordi de begyndte at tage tøjet af og smøre hinanden ind i friture olie. Jeg synes det var ret mærkeligt så gik ud men inden jeg kun nå at tage et skridt begyndte de at bolle og de puttede deres kfc kylling op i mig . Jeg blev rigtig bange så jeg ringet til min far men så tænkte jeg at det ikke var så godt at ringe til min far fordi han også er sort! kul sort! sårn mørker end mørket selv og han elsker kfc og nu forstår jeg hvorfor!

25 października 2024

Øv for en oplevelse

Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet på skærmen så salaten lækker ud med alle mulige grøntsager i, men de manglede vist idag… 0 stjerne havde været mere passende

16 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Dette var da godt nok en skuffelse uden…n

Dette var da godt nok en skuffelse uden lige! Vi bestilte en bundle for 2, vores drikkelse som skulle have været en Pepsi max, var nok mere vand med farve og lidt sødemiddel, dette smagte ikke engang af Pepsi og heller ikke cola for den sags skyld. Jeg pillede min bacon ud af min burger da jeg synes den var for røget, godt jeg gjorde dette, for der sad et stykke plastisk på baconen. Det eneste der var okay i denne bundle var deres hotvings, alt andet er ikke være at prøve igen!
Det var første og sidste gang vi køber mad der.

14 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi ventede i ca 20 minutter til trods…

Vi ventede i ca 20 minutter til trods for at vi var de eneste i restauranten. Der var muligvis en i drive-in, men med bemanding på 5-6 burde det ikke kunne lade sig gøre. Iøvrigt var maden også kold, faktisk koldere end vores drikkevarer… Nogle drikkevarer kunne slet ikke fås. Der var ikke isterninger og da jeg prøvede at forklare en af de ansatte det, sagde de “det ved jeg ikke hvad er” da de ikke kunne dansk. Håbløst at ansætte personale i Danmark, som ikke kan dansk…

Kommer der aldrig igen, tag hellere på sunset lige ved siden af.

6 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Tørre kyllingestykker

Jeg synes deres kyllingestykker ligger i for lang tid, så dejen omkring blir tør. Jeg bestilte en stor bucket med kyllingstykker og det var en tør fornøjelse. Det kan de godt gøre bedre.

16 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hilarious price and portion!

I paid around 300kr and the moment I received the food I burst out laughing because I thought the staff were pranking me. Not only that, the food itself was bland. I’ve had KFC countless times in Egypt (my home country) and the difference is colossal!

I have an advice for you guys: Copy and paste the KFC menu from Egypt and watch miracles happen. Don’t change the price, just use the same ingredients, portions and menu. It’s honestly not rocket science.

14 sierpnia 2024

Pinligt ringe

Jeg er enig med resten af fællesskabet. Vi fik 4 stykker kylling for lidt, maden var kold, til trods for at vi forsøgte at spise 2 minutter efter udleveringen. Kylling og pomfritter var slatne. Drikkevarerne var lunkne da det ikke er muligt at få isterninger.
Jeg henvender mig i butikken. Butikschefen kan/vil ikke tage ansvar og henviser til at jeg skal klage til hovedkontoret. Han tilbyder at lave ny mad til mig, jeg beder ham tage ansvar for kvaliteten af den nye mad. Det vil han ikke. Han vil heller ikke give mig pengene tilbage.
Jeg har skrevet 2 mail til hovedkontoret. De har ikke svaret mig.
Spis jeres kylling hos DL-Chicken. Billigere og væsentligt bedre.

4 sierpnia 2024

KFC Vejle.

KFC Vejle.
Hvis det var en konkurrence om, at jage kunder væk . Ville de få guld i Vejle. En meget ung (totalt oversminket) pige var vist meget træt af at skulle på job en lørdag.. hold da op hvor var hun tvær, ingen liv i stemmen, intet smil, ubehøvlet svar og ingen øjenkontakt da hun talte til os. Kylling var ikke crispy, men fedtet og smattet. 2 menuer inkl fritter og cola røg i skralderen. 2 KFC kunder fattigere.

3 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Forkert levering ødelagde hele aftenen

Jeg havde en virkelig skuffende oplevelse med KFC via Just Eat. Jeg bestilte en Crispy Bucket for 2 og en Veggie Bucket for 2, men modtog to Crispy Buckets i stedet. Som vegetar kunne jeg ikke spise noget af det, og det ødelagde hele min aften, da det var for sent at skaffe andet at spise.
Det var meningen, at det skulle være en særlig fødselsdagsoplevelse, men det blev i stedet en stor skuffelse. Jeg havde håbet på en god aften, men endte uden aftensmad. Det mindste, man kan forvente, er at få det, man har bestilt, især når det er en så simpel ordre.
Min kæreste, der tidligere har arbejdet hos KFC, sagde om sin Crispy Bucket at kyllingen var kedelig og gammel (havde været i varmeskabet for længe) og at fritterne var bløde og slatne.
Jeg kan ikke anbefale KFC baseret på denne oplevelse, og jeg håber, de forbedrer deres service fremover. Dette var en virkelig uacceptabel fejl, som jeg håber ikke sker for andre kunder

23 lipca 2024

Ikke bestil fra KFC

Skrækkelig oplevelse, min kæreste og jeg bestilte en stor ordre med 1 bucket med 10 crispies, 1 bucket med 10 veggie crispies samt 2 små pommes og 3 mashed potatoes med gravy. Der blev ikke leveret nogle veggie wings som totalt ødelagde vores aften. Kyllingen var kedelig og gammel (været i varmeskab for længe) bløde og slatne fritter og så kostede det spidsen af en rumraket. Føj kan ikke anbefales.

23 lipca 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej