Keukenmaxx Keukens Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een super leuke ochtend gehad met Richard. Het hele team is vriendelijk en we zijn goed verwend met lekkers door de gastvrouw. Er word goed meegedacht en hebben kundig advies gekregen. We z... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vervolg op eerder review: er zijn 4 nieuwe kastdeuren geleverd, na onderzoek bleek het geen water schade en heeft onze rechtsbijstandsverzekering ons schadeloos gesteld. Hopend dat onze verzekering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Keukenmaxx heeft ons op vakkundige wijze door het hele proces geholpen. Ze waren altijd bereikbaar voor advies en begeleiding. Ook de tussentijdse email correspondentie liep zeer vlot. De monteurs he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van af de afspraak om keuken uit te zoeken tot het moment dat alles achter de rug was is het geweldige ervaring. Veel contact gehad en niets was teveel

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O Keukenmaxx Keukens

Napisane przez firmę

Een designkeuken die helemaal bij je lifestyle past. Bij Keukenmaxx leggen we de verbinding tussen jouw lifestyle en jouw keuken. Tussen fashion en design. Tussen trendy en tijdloos.

Vanuit de hele wereld zoeken onze designers de mooiste trends om jou te inspireren. Een echte designkeuken ontdek je pas als je hem ziet, voelt en probeert. Ontdek de innovaties en bijzondere materialen van onze prachtige merken SieMatic, XXLine, Maxxclusive en i-luminate.

Onze showrooms

Onze keukendesigners verrassen je graag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Kom langs in een van onze showrooms in Hoofddorp, Barendrecht, Etten-Leur of Reeuwijk.

Keukenmaxx - your life, your style, your kitchen

Maak een afspraak

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Plezierige manier waarop we door het…

Plezierige manier waarop we door het keuzeproces heen zijn geleid. Goede vastlegging van de keuzes. Na de inmeting nogmaals door de complete aanschaf gegaan. Helemaal prima.

23 września 2025

Beste mevrouw Korrel,

Dat klinkt als een fijne ervaring die u bij ons hebt opgedaan. Dank u voor het delen hiervan.

Goed, vertrouwd én mooi!

Dit is onze tweede keuken bij Keukenmaxx in anderhalf jaar. Niet omdat over de eerste niet tevreden zijn, maar puur omdat we gaan verhuizen. Het feit dat we direct teruggingen naar Keukenmaxx, zegt eigenlijk meer dan genoeg. Het feit dat de verkoper toen we de showroom binnenliepen ons direct herkende en bepaalde zaken uit onze eerste keuken aanhaalde, gaf ons zo'n vertrouwd gevoel, dat we geen seconde twijfelden. We gaan er nu vanuit dat onze tweede keuken net zo goed afgeleverd en geïnstalleerd gaat worden als onze eerste.

19 września 2025

Beste Pascalle,

Het doet ons enorm goed dat u weer voor Keukenmaxx heeft gekozen en wij weer een mooie keuken mochten creëren voor uw nieuwe huis. Hartelijk dank voor de waardering en vertrouwen en wij gaan zorgen dat ook nu alles naar wens wordt uitgevoerd.

Oceniono na 5 z 5

We zijn heeel erg blij met de hulp van…

We zijn heeel erg blij met de hulp van de heer van dijk ( filiaal Barendrecht) . Echt van a tot z geholpen en meedenkende aan alles . Ook de after sales die voor mij heel hoog in t vaandel staan . De kleine probleempjes opgelost toen de keuken stond .en nog gebeld toen alles was opgelost .

11 sierpnia 2025

Beste Matthew,

Keukenmaxx staat garant voor de allerbeste service. Voor, tijdens én na uw aankoop! Fijn om dan ook te zien dat u dat ook zo hebt ervaren.

Oceniono na 4 z 5

Wanprestaties proberen af te kopen met coulanceregeling

In 2019 een keuken laten plaatsen à ruim 26000 euro.
Tegen de koelkastwand is naderhand een glasplaat van 12,5kg gemonteerd door de monteur. Montage blijkt achteraf met 4 stukken dubbelzijdig tape te zijn uitgevoerd, de glasplaat is aan de onderzijde niet ondersteund.
Na 6 jaar is de plaat, hoe kan het anders voor een plaat van 12,5kg opgehangen aan 4 stukken tape, naar beneden gedonderd. Nog knap dat ie het zolang volgehouden heeft, maar dat terzijde.
Reactie van keukenmax: Als ie 6 jaar is blijven hangen kan er geen sprake zijn van een montagefout. Echt, 12,5kg ophangen aan 4 stukken tape, welke <@/ heeft dat verzonnen?

Keukenmaxx biedt een coulanceregeling aan voor deze wanprestatie! Eerst 750 euro, daarna nog een keer voor 500 euro. Hou op zeg, zo ga je niet met klanten om! Wat een hufterigheid! We hebben het hier over een keuken van 26.000 euro, niet over een IKEA ding van een paar duizend piek!

Wanprestestaties maak je niet goed met een coulanceregeling, die los je gewoon netjes op, zoals het hoort, kosteloos!!! Ook na 6 jaar!!!

Na review op dit platform is deze kwestie alsnog kosteloos opgelost. Keuken ziet er weer keurig uit, glasplaat ditmaal met meegeleverde kit aangebracht.

5 września 2025

Beste meneer/mevrouw,

Kunt u aub uw (order) gegevens delen met ons via het privé bericht dan kijken we graag met u mee.

Keukenmachine is suer

Geweldige service via de klantenservice. Er waren 2 kastjes in de verkeerde maat geleverd, spatrand ontbrak en een beschadigd deurtje. Alles in 1 bezoek opgelost met geweldige monteurs. Klantenservice is geweldig zowel bij het oplossen van het probleem maar ook bij vragen over de levering etc

7 września 2025

Beste meneer, mevrouw Duin,

Wat fijn om te horen! Geweldig dat alles in één bezoek netjes opgelost is en dat onze monteurs en klantenservice zo goed hebben geholpen. Bedankt voor uw mooie woorden!

Snel, betrouwbaar, servicegericht

Er zullen vast keukens zijn die voordeliger zijn in aanschaf. Maar service, dienstverlening, kennis van zaken geven de doorslag.

5 września 2025

Beste meneer Peters,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de door Keukenmaxx geleverde service. Daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten! Dank u voor deze positieve 4 sterren review.

Zeer klantvriendelijk

Direct contact, direct geholpen. Nog altijd, terwijl de keuken al wat ouder is.

3 września 2025

Beste meneer/mevrouw Boer,

Dat maakt voor Keukenmaxx niet uit, service staat bij Keukenmaxx hoog in het vaandel. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.

Zeer goede service!!

Goed advies in de winkel ze maken hun beloftes waar een zijn zeer klantgericht en klantvriendelijk.
Dit maak je niet zo vaak meer mee.
Klant is koning bij Keukenmaxx.

21 sierpnia 2025

Beste heer, mevrouw Rombout,

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wij zien het als onze belangrijkste taak om u de beste service te bieden en dat is gelukt zo te zien.

Twan van de Brink - Keukenmaxx

Oceniono na 5 z 5

Van aankoop tot oplevering is alles…

Van aankoop tot oplevering is alles zeer positief ervaren. Zeer vakkundig personeel

15 sierpnia 2025

Beste heer,

Vanaf aankoop tot de levering alles zeer positief ervaren, meer dan dat kunnen we ons niet wensen voor u! Hartelijk dank voor het plaatsen van deze beoordeling.

Twan van de Brink - Keukenmaxx

Oceniono na 5 z 5

Een heerlijke zaak met heel veel keus

Een heerlijke zaak met heel veel keus. Inmiddels onze 3e keuken daar uitgezocht. Dat is niet zomaar. Een warm ontvangst door de gastvrouw en een zeer goed advies gekregen van Dhr Anthony. Die verstaat zijn vak en heeft onze keuken van A tot Z vakkundig samengesteld aan de hand van onze keuzes. Geen gladde verkooppraatjes maar een professionele adviseur. Kortom, heel tevreden

19 lipca 2025

Beste heer Meinster,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw derde keuken! Het is goed om te horen dat u het ontvangst en het advies waardeerde. We stellen uw positieve feedback enorm op prijs, dank u wel.

Nieuwe keuken

Toen we besloten om te verhuizen naar een appartement wisten we meteen dat we de keuken bij Keukenmaxx gingen kopen. De vorige keuken is ook van Keukenmaxx.
De verkoper was deskundig en niets was hem te veel om ons te helpen bij onze keuze.
Ook de levering en de montage waren prima in orde. Dus heb je een nieuwe keuken nodig , ga dan naar Keukenmaxx.

14 lipca 2025

Beste heer Schuurhuizen,

Het doet ons enorm goed dat u weer voor ons hebt gekozen en Keukenmaxx aanbeveelt. Dat wordt wederom genieten van een mooie keuken.

Beste heer De Kruijf,

Dat zijn precies de woorden waar Keukenmaxx voor staat. Dank u voor de positieve beoordeling.

100% tevreden!!

100% tevreden! We werden met veel geduld en kennis geadviseerd over onze Siematic keuken bij Keukenmaxx Barendrecht. Vervolgens ging het bezorgteam met veel voorzichtigheid te werk in ons nieuwe appartement en maakte het montageteam het met volle tevredenheid af: vriendelijke monteurs die alles met precisie en in overleg hebben geplaatst. Een kleine nalevering van 2 panelen en plinten mag de pret niet drukken: we zijn erg blij met onze nieuwe keuken!!

9 lipca 2025

Beste meneer/mevrouw Goossens,

Dat vinden we fijn om te horen en daar doen we het allemaal voor. Wij gaan er uiteraard voor zorgen dat de laatste puntjes zo snel mogelijk op de i worden gezet voor u.

Oceniono na 5 z 5

Keurig op de afgesproken dag en tijd…

Keurig op de afgesproken dag en tijd bezorgd en de dag erna gemonteerd door een prima monteur die alles naar wens gemonteerd heeft zeer tevreden met de keuken

5 lipca 2025

Beste meneer, mevrouw Schouten,

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat de levering volgens afspraak verliep, jammer van de montage-ervaring. We nemen dit mee om te verbeteren.

Oceniono na 5 z 5

Totaal pakket en goede service tijdens verkoopproces en montage

In februari 2025 heb ik een keuken bij Keukenmaxx in Barendrecht gekocht. De verkoper (Michael) dacht goed mee over de verschillende mogelijkheden en legde alles goed uit.

Ik vind ik het prettig dat Keukenmaxx een totaal pakket aanbiedt. De demontage, afvoer oude keuken, leidingen verleggen en extra groep in de meterkast kan je door Keukenmaxx laten uitvoeren. Het is tegenwoordig lastig zelf een elektricien en klusjesman te vinden die snel beschikbaar zijn. Tijdens de montage werd goed uitgelegd hoe alle apparatuur werkt.

Een dag na de montage ontdekte ik een klein putje in het aanrechtblad. Ik heb hiervoor naar Keukenmaxx gebeld en werd binnen een half uur teruggebeld om een afspraak te maken voor de reparatie. Deze is goed uitgevoerd.

26 lutego 2025

Beste heer Heijzen,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het doet ons enorm goed om te lezen dat het hele traject naar wens is verlopen en uitgevoerd. Keukemaxx staat dan ook garant voor de allerbeste service!

Oceniono na 5 z 5

Alles was prima gegaan montage ook echt…

Alles was prima gegaan montage ook echt vakmannen.
Super keuken gekregen.
Bedankt

2 lipca 2025

Beste heer Dobrinov,

U ook bedankt voor de mooie waardering en feedback. Wij stellen dat enorm op prijs.

Oceniono na 5 z 5

Aan te bevelen aan een ieder die een…

Aan te bevelen aan een ieder die een prachtige keuken wil laten plaatsen

4 czerwca 2025

Beste meneer/mevrouw Weise,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we fijn om te horen. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

Fijn geholpen

23 maja 2025

Odpowiedź od Keukenmaxx Keukens

Beste meneer, mevrouw van den Berg,

Dankjewel voor je 5 sterren review!

Oceniono na 1 z 5

Waarschuwing voor Keukenmaxx

Keukenmaxx dringt sterk aan op het tekenen van een voorlopige overeenkomst. Zodra er fouten in die overeenkomst aan het licht komen, zoals verkeerde fronten, weigeren ze deze te corrigeren en een correcte offerte te verstrekken. Hierdoor blijft de klant onduidelijkheid houden over de werkelijke kosten. Bovendien proberen ze, nadat ze het budget kennen, zo goedkoop mogelijke apparatuur aan te bieden om hun winst te maximaliseren. Bij annulering van de overeenkomst sturen ze een factuur van 30% van de keukenwaarde. Ik raad deze partij dan ook ten zeerste af – niet betrouwbaar!

15 maja 2025

Beste heer/mevrouw,

Spijtig om te horen dat u het bovenstaande ervaart. Helaas kunnen we op basis van uw review uw dossier niet achterhalen om na te kijken wat er exact is gebeurd. Kunt u ons hiervoor uw ordergegevens doorgeven via Trustpilot aub? Bij voorbaat dank.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej