Keukenmaxx Keukens Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een super leuke ochtend gehad met Richard. Het hele team is vriendelijk en we zijn goed verwend met lekkers door de gastvrouw. Er word goed meegedacht en hebben kundig advies gekregen. We z... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vervolg op eerder review: er zijn 4 nieuwe kastdeuren geleverd, na onderzoek bleek het geen water schade en heeft onze rechtsbijstandsverzekering ons schadeloos gesteld. Hopend dat onze verzekering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Keukenmaxx heeft ons op vakkundige wijze door het hele proces geholpen. Ze waren altijd bereikbaar voor advies en begeleiding. Ook de tussentijdse email correspondentie liep zeer vlot. De monteurs he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Van af de afspraak om keuken uit te zoeken tot het moment dat alles achter de rug was is het geweldige ervaring. Veel contact gehad en niets was teveel

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

O Keukenmaxx Keukens

Napisane przez firmę

Een designkeuken die helemaal bij je lifestyle past. Bij Keukenmaxx leggen we de verbinding tussen jouw lifestyle en jouw keuken. Tussen fashion en design. Tussen trendy en tijdloos.

Vanuit de hele wereld zoeken onze designers de mooiste trends om jou te inspireren. Een echte designkeuken ontdek je pas als je hem ziet, voelt en probeert. Ontdek de innovaties en bijzondere materialen van onze prachtige merken SieMatic, XXLine, Maxxclusive en i-luminate.

Onze showrooms

Onze keukendesigners verrassen je graag met een persoonlijk en uniek ontwerp. Kom langs in een van onze showrooms in Hoofddorp, Barendrecht, Etten-Leur of Reeuwijk.

Keukenmaxx - your life, your style, your kitchen

Maak een afspraak

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

The worst customer service I have ever seen

Great company before you pay in full. Awful company once they have your money.

40K kitchen and 3K installation. Looks nice but functionally incomplete.

They things they acknowledged will be fixed in… 2 months! I get the damaged panels need to be ordered from the factory, everything else could be fixed right now but we have to wait. 3 cupboards can’t be used because the push mechanism was missing at installation, so they just sit empty.

Then the washing machine connection started leaking. They blame the one piece that was not installed by them and refused to even inspect in person.

I replaced the tap myself and stopped the leak. But the root cause is still there.

Closing the cold water tap in the quooker crates water pressure that vibrates though the pipes. Quooker Custer service said “contact the installer “ but keukenmaxx does not even reply.

They refuse to offer any service, or even send someone to have a look.

Their installation was fast but poorly done. Every panel they cut filled the cabinets with sawdust, they installed the kitchen on top without cleaning up. That dust will forever live under the oven. Only for the refrigerator I managed to vacuum myself so it’s not installed already dirty.

Their installation insisted the washing machine would not fit and raised the countertop by 1 cm. There a 1 cm gap between the handle and top of the washing machine so completely unnecessary change that affects the ergonomics considerably.

Their sales team is super friendly and professional. Everyone after is the opposite.

1 listopada 2025

Dear Madam Bridinel,

I understand you've already been in contact with my customer service colleague. She's handling your complaint further. If you have any questions, please feel free to contact our customer service team.

Wikt kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Vakkundige en nette mensen.

Vakkundige en nette mensen.
Kwaliteit!

30 listopada 2025

Beste Henk,

Wat een prachtige complimenten geef je ons!
Ontzettend fijn dat je zo tevreden bent.
Bedankt voor het vertrouwen in Keukenmaxx.

Koen den Oude - Keukenmaxx

Oceniono na 5 z 5

Goede service, zowel bij de aankoop, plaatsing en afronding ervan.

Er was een probleem met een ZZPer die de opdracht niet wilde doen ivm gietvloer. Deze is ook niet begonnen en achteraf ook erg blij mee als je alleen maar kan denken in problemen en niet in oplossingen wens ik je veel succes maar niet bij mij. Gelukkig werd er door de klantenservice goed mee gedacht, er werd snel gehandeld door de planning en klantenservice zodat er de dag erna 2 toppers de keuken zeer professioneel kwamen plaatsen.

Kortom zeer tevreden met het resultaat.

Bedankt hiervoor.

21 listopada 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken en wat fijn dat wij deze voor u mochten verzorgen! Wij wensen u veel kook plezier toe.

Oceniono na 5 z 5

Het is een prachtige keuken geworden…

Het is een prachtige keuken geworden met heel veel opberg en bladruimte zoals we van tevoren bedacht hadden. Goed advies gekregen bij verkoop in showroom Hoofddorp. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Beste meneer, mevrouw Ladan,

Fantastisch dat jullie keuken zo prachtig is geworden, met precies de opberg- en bladruimte die jullie wilden. Super dat het verkoopadvies bij Keukenmaxx Hoofddorp zo goed was.
Bedankt voor jullie enthousiaste aanbeveling! Geniet van elke kook- en leefmoment in jullie nieuwe keuken.

Oceniono na 5 z 5

De monteur belde ruim van tevoren dat…

De monteur belde ruim van tevoren dat hij eraan kwam. Kundige en snelle reparatie met goede toelichting. Beleefde en prettige monteur.

Beste meneer/mevrouw Vuren,

Wat fijn dat de monteur ruim van tevoren belde en de reparatie snel en vakkundig heeft uitgevoerd met een goede uitleg. We zijn blij met uw positieve feedback!

Oceniono na 5 z 5

Van voortraject tot levering is er goed…

Van voortraject tot levering is er goed gecommuniceerd, was er geen moeite te veel en de monteurs van de keuken hebben het waanzinnig goed en secuur afgeleverd. De communicatie rondom levering, tijdens montage en na aflevering was ronduit een voorbeeld voor anderen. Ik ben echt impressed tot nu toe. Dit is een keuken uit het hogere segment dus dat heeft ongetwijfeld invloed, maar nogmaals: we zijn erg tevreden over Keukenmaxx. Wij hadden de tip van vrienden gekregen die erg tevreden waren over hun keuken en de verwachting is 100% waargemaakt.

Beste meneer Derksen,

Wat fijn te horen dat de communicatie en montage zo goed zijn bevallen! We zijn blij dat de keuken aan de verwachtingen heeft voldaan en dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor de positieve feedback en het vertrouwen in ons.

Goede ervaring …

Op een prettige manier te woord gestaan in de showroom. Duidelijke communicatie. Gewoon tevreden.

19 listopada 2025

Beste meneer Van Ruiven,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in onze mooie showroom!

Oceniono na 5 z 5

Prachtige keuken gekocht bij Keukenmaxx…

Prachtige keuken gekocht bij Keukenmaxx Reeuwijk. Heel fijn sfeertje en goed geadviseerd. Niks is teveel voor ze...

13 listopada 2025

Beste mevrouw Maas,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, we wensen u heel veel kook plezier toe.

Oceniono na 5 z 5

Vakkundig, meedenkend, professioneel en vriendelijk!

Goede ervaring! Professionele en vriendelijke keukenspecialisten die voor een geweldig eindresultaat zorgen.

9 listopada 2025

Beste Miguel,

Een keuken die past bij uw levensstijl, dat is waar wij voor staan bij Keukenmaxx. Dank voor de mooie waardering.

Oceniono na 5 z 5

Alles wat we gevraagd hebben vanaf de…

Alles wat we gevraagd hebben vanaf de plaatsing tot aan de na service van het stellen van de deurtjes Chapeau

9 listopada 2025

Beste meneer Otten,

Dank u voor deze mooie complimenten, fijn dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Oceniono na 5 z 5

Service van keukenmax is goed

Service van keukenmax is goed, 1 opmerking ik moest 95 euro betalen voor een randje 5 x 50 cm van de zelfde materiaal dan keukenblad dat is aardig bedrag

8 listopada 2025

Beste heer/mevrouw Leeuwen,

Dank u voor het delen van uw ervaring en feedback, wij stellen dat zeker op prijs.

Beste jan,

Super dat je onze expertise en betrouwbaarheid zo waardeert. Kundig advies en een betrouwbare partner, daar staan we voor bij Keukenmaxx!
Bedankt voor het mooie compliment.

Oceniono na 1 z 5

Service en klantencontact is waardeloos…

Service en klantencontact is waardeloos en omslachtig. Personeel in Barendrecht maakt je uit voor leugenaar en knalt heel sportief de hoorn erop. Wat een mentaliteit. Er wordt niks fatsoenlijk opgelost en het gaat ze alleen om verkopen. Koop er geen keuken!!!

30 października 2025

Beste meneer/mevrouw,

Heel erg spijtig dat u het bovenstaande zo ervaart. In verband met uw klacht heeft onze klantenservice geprobeerd om contact met u te krijgen en afgesproken u later nogmaals telefonisch te benaderen.

Twan van de Brink - Keukenmaxx
---------------------------------------------------------------
03-11-2025

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb vernomen dat u in een prettig gesprek contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. U heeft met mijn collega afspraken gemaakt over het oplossen en afsluiten van de lopende service. Indien u hier nog vragen over heeft vernemen we dit graag van u.

Oceniono na 4 z 5

De levering en het monteren verliepen…

De levering en het monteren verliepen volgens schema en op tijd. Vriendelijke medewerkers die hun vak verstaan.

24 października 2025

Beste heer Van der Ende,

Fijn dat de levering en montage vlot verliepen en dat onze medewerkers hun werk goed hebben gedaan. Wij waarderen uw positieve feedback enorm!

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het moment met van de keuken…

Vanaf het moment met van de keuken samenstellen tot aan het monteren is alles super verlopen. Keurig netjes geholpen meegedacht en de montagemonteur was ook zeker top. Wij zijn meer dan dik tevreden.

24 października 2025

Beste heer Kozijn,

Van aankoop tot en met montage helemaal tevreden dat is wat wij graag horen. Keukenmaxx staat dan ook garant voor de allerbeste service. Voor, tijdens en na uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

In 2 uur tijd een keuken gekocht bij…

In 2 uur tijd een keuken gekocht bij Max Konings van Keukenmaxx in Hoofddorp.
Mooie keukens, ruim assortiment en goed advies.
Onze vriendelijke adviseur Max heeft scherp geluisterd naar mijn wensen en kwam met creatieve ideeën voor de mijn betrekkelijk kleine keukenoppervlakte. Ik ben erg goed geadviseerd en heel blij met het uiteindelijke ontwerp en de aankoop.
Dit is de tweede keuken bij Keukenmaxx, maar de eerste bij Max!
Super te vreden.

18 października 2025

Beste Suzanne,

Wat een mooie complimenten over onze collega Max!
Wat fijn om te horen dat je weer bij ons geslaagd bent.
Wij gaan ervoor zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van jouw nieuwe keuken.

Koen den Oude - Keukenmaxx

Goed en snel service

Goed en snel service

16 października 2025

Beste meneer/mevrouw Yao,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de service van Keukenmaxx.

Oceniono na 4 z 5

Mooie keuken

Mooie keuken, maar bepaalde zaken zijn nog niet goed: onderdelen niet passend en niet goed functionerend

10 października 2025

Beste Eric,

Bedankt voor je feedback. Fijn dat je blij bent met de keuken, maar jammer dat er onderdelen niet goed passen of functioneren. We nemen dit serieus en kijken graag samen hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Vraag naar Robert König

Vraag naar Robert König, die wij zijn super geholpen en hebben samen een prachtige keuken samengesteld.

7 października 2025

Beste mevrouw De Vries,

Dat zijn mooie complimenten aan het adres van mijn collega! Leuk dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, creatief, kundig.

3 października 2025

Mevrouw Tjong-A-Hung,

Wij zien het als onze belangrijkste taak om u het beste te bieden. Dank u voor de mooie complimenten.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej