Kenjan Hundeartikler Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse, som jeg netop har haft med Kenjan. Min ca. 11-12 år gamle Kenjan læderline har holdt rigtigt godt, læderet bliver næsten kun bedre med årene, og den brug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestildte en doppelte dressur line, som kom med posten et par dage efter. KenJan har altid været indbegrebet af super høj kvalitets håndarbejde. Har flere liner fra dem, fra da butikken lå i Hjelm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super super service. Jeg bestilte noget forkert ringede og talte med dem. Sendte retur og fik så det rigtige. Begge gange fik jeg mine vare inden for 3 dage. Pakket super godt ind. Endvidere ful... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg blev fejlinformeret via jeres hjemmeside på et køb. Da jeg ville bytte varen, skulle jeg selv betale for returnering trods fejlinformation hos jer. Jeg gjorde skriftlig indsigelse og har aldri... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep zoologiczny
  2. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

125 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Altid fin betjening

Altid fin betjening

10 marca 2026

Hej Heidi

Tusind tak for stjernerne og at du synes om betjeningen i butikken.

Oceniono na 4 z 5

Fik hvad jeg forventede

Fik hvad jeg forventede og kvaliteten var god

8 marca 2026

Hej Anders

Tak for dit svar. Det betyder meget for mig.

Mvh

Kæmpe anbefaling herfra

Hurtig levering og rigtig fin vare. Sødt af jer at sende godbidder med, tak.

3 marca 2026

Hej Rikke
Tusind tak for den fine anmeldelse. Altid en fornøjelse når kunderne bliver glade.

Hav en dejlig dag

Køb et andet sted …

Køb et andet sted …
Vi bestilte mandag (og betalte) i butikken i Silkeborg, 2 navneskilte til vores hunde, og fik besked om, at de kunne lave dem senere samme dag, og sende dem tirsdag, og med en garanti om at vi ville modtage dem senest torsdag. Det var vigtigt for os, da vi skulle på ferie og hundene skulle have de lovpligtige hundetegn på. Tiden gik, og da man ikke kan komme i kontakt med Kenjan hverken via telefon eller mail, så måtte vi tage afsted uden hundetegn, og uden viden om hvor i verden de er. I dag, ugen efter, har vi igen taget kontakt til butikken, men nu aner de ikke hvor hundetegnene er, og i øvrigt er de bedøvende ligeglade. Glemt alt om Kenjan … MaxiZoo laver hundetegn på 3 minutter. Trist at en fysisk butik, kan lave flere fejl end selv de dårligste netbutikker …

6 października 2025

Hej Palle

Jeg beklager meget denne oplevelse. Jeg kan kun sige at der er blevet ændret nogle ting efter denne oplevelse. Jeg gør alt hvad jeg kan for at gøre alle glade, men det lykkedes desværre ikke altid.

Jeg håber at du vil vise mig tillid en anden gang og så skal du selvfølgelig nok blive kompenseret for denne triste fejl.

Håber at du må få en dejlig dag og at vi ses en anden gang.

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse – ødelagte varer og ingen reel kundeservice

Jeg bestilte et par gummistøvler fra Kenjan, men da de ankom, var de desværre i elendig stand. Støvlerne var tydeligt beskadigede og ubrugelige – og æsken, de kom i, bar tydelige tegn på fugt og dårlig opbevaring, som om varerne havde været udsat for dårlige forhold før forsendelse.

Jeg har forsøgt at kontakte Kenjan ad flere omgange for at få hjælp eller en løsning, men de tager ikke telefonen. I stedet modtager man senere en sms med beskeden om, at de har "vanvittigt travlt", og at man bare skal prøve igen senere. Det er på ingen måde en acceptabel måde at håndtere kundeservice på – især ikke når man sender ødelagte varer ud.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Jeg kan ikke anbefale Kenjan til andre, baseret på den behandling jeg har fået. Gummistøvlerne er nu smidt ud.

17 września 2025

Hej Michael

Jeg er ked af at du har fået denne oplevelse. Jeg burde måske have givet flere oplysninger om at kassen var i dårlig stand da de har været med ude på stande. Jeg synes ikke at gummistøvlerne fejlede noget for så havde jeg selvfølgelig aldrig sendt dem afsted. Jeg kan godt huske at jeg havde mange problemer med min tlf. på dette tidspunkt.

Jeg husker ikke at du har skrevet en mail til mig på kenjan@kenjan.dk om dette, men vil du ikke sende din ordrebekræftigelse til mig på denne mail, så får du selvfølgelig dine penge retur.

Håber at du får en dejlig dag.

Bestilte hundeline med tryk

Bestilte hundeline med tryk. God service og vejledning ved telefonisk kontakt. Hurtig levering og linen er som den skal være og med flot tryk.

16 kwietnia 2025

Hej Lasse

Tak for de fine ord. Det er det jeg elsker allermest det er når at jeg kan vejlede jer til dig i gerne vil have.

Håber du må få en dejlig dag

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en hundesnor og en lysvest med…

Bestilte en hundesnor og en lysvest med en tvivl i maven efter at have læst anmeldelserne på trustpilot men det var kun hos kenjan jeg kunne få en læder spor line i den længde jeg skulle bruge. Jeg bestilte om formiddagen og om eftermiddagen på gåtur i mørket tænkte jeg at et lyshalsbånd til min hund var bedre end lysvest til mig. Skrev til kenjan på mail om de kunne ombyttes. Inden en halv time havde jeg fået mail på at min ordre var pakket og afsendt. Øv de havde ikke nået det tænkte jeg, men næste morgen fik jeg en mail om at pakken var sorteret fra, de ombyttede artiklerne og i dag modtog jeg pakken men de helt rette varer, en personlig besked og besked om at prisforskellen ville blive tilbageført. Fantastisk oplevelse og meget nemt men lækre varer🐾👏🏻♥️

31 stycznia 2025

Hej Heidi

Dejligt at jeg kunne nå at få det ændret så vi sparede noget fragt.
Det er ikke altid at jeg når at få læst mails inden jeg pakker ordre om morgenen.

De fine stjerner betyder alt for mig.

Oceniono na 5 z 5

Kenjan har lavet en virkelig flot og…

Kenjan har lavet en virkelig flot og perfekt ændring af min gamle lædersele (fra KenJan). Tusinde tak herfra

14 sierpnia 2024

Hej Anna

Tusind tak for de fine ord.

Hav en dejlig dag

Dårlig kvalitet

Fik en snor og halsbånd i hvad der virkede være meget god kvalitet. Der gik 1,5 år og så gik læderhalsbåndet i stykker, det gik op i syningen. Jeg står med hund og barnevogn ved en trafikeret vej og lige pludselig er hunden løs. Jeg kontakter Kenjan for en reklamation - så får jeg en regning på et nyt halsbånd. Måske var det en fejl i min produkt, men jeg skal ikke betale for et nyt af samme dårlige kvalitet. Nej tak. Dårlig kvalitet, dårlig kundeservice, dårlig oplevelse

5 czerwca 2024

Karabinhager skiftet på line

Karabinhager skiftet på line.
Jeg havde brug for at få skiftet karabinhagerne på en dobbeltline til anden farve. Ikke noget problem for Kenjan. Jeg er meget tilfreds med ikke at skulle bestille en ny line men for små penge få opdateret min line.

3 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Dårlig kundeservice, men kvalitetsliner

Virkelig lækre kvalitetsliner, men hvor bliver jeg ærgerlig, når jeg kontakter kundeservice, da min line har to større revner. Til en pris på 600 kr, burde den nemt blive byttet, men nej det gør Kenjan ikke, jeg har blot fået besked om, at der ikke betyder noget.
Konklusion - super liner, men kritisabel kundeservice.

2 sierpnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Dårlig kundeservice

Hurtig levering, men deres kundeservice kunne være bedre.

Hvis de ikke gider at oprette de enkelte varer på webshoppen, så man i bestillingen kan vælge fx race, så skriver de bare, at man i kommentarfeltet skal skrive ønsket race. Glemmer man det, fordi man evt. lige vil kigge efter flere varer, så gider de ikke at gøre sig den ulejlighed at sende en mail og spørge om det er en fejl. De sender bare en tilfældig race, og så er det ret surt at modtage en nøglering med fx en boxer, når man har schæfer.

6 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kenjan laver nogle helt fantastiske…

Kenjan laver nogle helt fantastiske halsbånd, remme og hundesnore i læder! Har man først 1 gang prøvet en hundesnor fra kenjan vil man aldrig have andet! Built to last! Stor ros til kenjan for en super service og nogle fantastiske produkter.

22 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Den ringeste kundeservice nogen sinde

Den ringeste kundeservice nogen sinde, de svarer hverken pr telefon inden for telefon tiden som kun er mellem 9-12 og svarer ej heller pr mail. Jeg har returneret en varer og ikke fået mine penge retur! handler ALDRIG der igen og vil ej heller anbefale det til nogen andre.....

15 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte et halsbånd og et…

Jeg bestilte et halsbånd og et hundedækken. Hundedækkenet er desværre for stort, og ville gerne bytte det til et nummer mindre, men da jeg fik svar på mail, om at det var et dækken der udgik, vidste de ikke om de kunne bytte det. Jeg tjekkede og den rigtige størrelse var på lager. Derefter skrev jeg igen. Uden svar.. endnu en mail blev sendt afsted.. ingen svar.. totalt dårlig service, kommer aldrig til at købe fra dem igen.. og for 200kr gider man nærmest ikke kæmpe for det. Til trods for det er en princip sag.. dårlig service..

11 grudnia 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej