Kenjan Hundeartikler Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse, som jeg netop har haft med Kenjan. Min ca. 11-12 år gamle Kenjan læderline har holdt rigtigt godt, læderet bliver næsten kun bedre med årene, og den brug... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestildte en doppelte dressur line, som kom med posten et par dage efter. KenJan har altid været indbegrebet af super høj kvalitets håndarbejde. Har flere liner fra dem, fra da butikken lå i Hjelm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super super service. Jeg bestilte noget forkert ringede og talte med dem. Sendte retur og fik så det rigtige. Begge gange fik jeg mine vare inden for 3 dage. Pakket super godt ind. Endvidere ful... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg blev fejlinformeret via jeres hjemmeside på et køb. Da jeg ville bytte varen, skulle jeg selv betale for returnering trods fejlinformation hos jer. Jeg gjorde skriftlig indsigelse og har aldri... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep zoologiczny
  2. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Hos Kenjan arbejder vi udelukkende med hundeartikler, der er skabt til daglig brug – ikke til pynt. Vores produkter er udviklet med fokus på funktion, slidstyrke og komfort, og vi anvender kun materialer, vi selv kan stå inde for. Det betyder kraftigt læder, solide metaller som messing og stål samt gennemtænkte konstruktioner, der holder til gentagen brug over mange år. Kenjan har rødder i professionelt hundearbejde, hvor udstyr skal fungere hver gang. Erfaring fra tjenestehunde, træning og konkurrence danner grundlaget for vores sortiment. Vi ved, hvad udstyr bliver udsat for i praksis – træk, fugt, snavs og belastning – og vi designer derefter. Det gælder alt fra liner og halsbånd til seler og specialudstyr. Alle produkter er håndlavet eller færdiggjort med stor omhu. Læderet udvælges for sin styrke og evne til at ældes smukt, og metaldelene er valgt for deres holdbarhed og sikkerhed. Mange af vores kunder vælger Kenjan, fordi de ønsker hundeudstyr, der ikke skal udskiftes hele tiden, men som bliver bedre med brug. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og realistiske forventninger. Vores produkter er udviklet til aktive hunde og hundeejere, der stiller krav til deres udstyr – uanset om det bruges til træning, arbejde eller hverdagsbrug. For os handler det ikke om trends, men om løsninger, der fungerer i virkeligheden. Kenjan er for dem, der prioriterer kvalitet, funktion og lang levetid – og som ønsker hundeudstyr, der er lavet med faglighed, erfaring og respekt for hunden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

125 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Kvalitetsting til hunde

Kvalitetsting til hunde. 100% ærlige og velordnende forhold i top. Hurtig levering og kan varmt anbefales ++++++

3 maja 2026

Odpowiedź od Kenjan Hundeartikler

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Vi gør os umage for at tilbyde produkter, der holder til aktivt hundeliv, og samtidig sikre en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Hav en rigtig dejlig dag.

Kenjan Hundeartikler

Top kvalitet!!!

Top kvalitet!!!
Tak for super lækre produkter, og et smukt håndværk ❤️

7 sierpnia 2025

Hej Kirsten

Hvor er jeg glad for at høre at du synes om produkterne. Tak for stjernerne.

Hav en fantastisk dag.

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering efter bestilling på…

Lynhurtig levering efter bestilling på webshop. Og varen (2 stk. hundetegn) var perfekt graveret.

29 kwietnia 2026

Hej A

Tusind tak for de dejlige ord. De bliver givet videre til rette vedkommende :-).

Hav den bedste dag.

Mycket nöjd

Snabb leverans. Mycket bra produkt,

14 kwietnia 2026

Hej Nina

Dejligt at du bestiller fra Sverige også. Tusind tak for de fine stjerner og søde ord.

Oceniono na 1 z 5

Har stadig ikke fået mine vare……

Oplyste at vare ville blive sendt senere, først i denne uge.
Søndag stadig ikke modtaget nogen varen.

14 kwietnia 2026

Hej Susie

Tak for snakken i går og dejligt at vi fik styr på hvordan vi fik det til at hænge sammen så du kunne få alle dine vare samlet.

Dejligt med løsningsorienterede kunder :-)

Hav en dejlig dag og et dejligt skue i næste uge.

12 kwietnia 2026

Hej Birgitte

Tak for alle stjernerne og de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig.

God behandling ved tlf

God behandling ved tlf. henvendelse

9 kwietnia 2026

Hej Jette

Tusind tak for de fine ord og mange stjerner. Forsøger hver dag at gøre mit bedste med at vejlede jer og hjælpe jer.

Hej Susanne

Tusind tak for at du brugte tiden på at svare her og give de flotte stjerne.
Det betyder alt for mig.

Oceniono na 4 z 5

Gode tilbud og fin service.

Gode tilbud og fin service.

2 kwietnia 2026

Hej Heidi

Håber på 5 stjerner næste gang :-)

Tak for de fine ord. De varmer.

Alt fint

Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig ekspedering - alt fint

31 marca 2026

Hej Camilla

Tusind tak for de mange stjerner og de fine ord.

God vejledning

Købte foder på hjemmesiden og valgte afhentning i butik...Winnie kontaktede mig og vi aftalte hvornår jeg kunne hente...Da jeg hentede foderet fik jeg god vejledning om foderet, da det var første gang jeg prøvede det på mine hunde

17 lutego 2026

Hej Rikke

Tak for de flotte ord og det er altid hyggeligt når i kommer i butikken.

Rigtig God service

Rigtig God service

16 marca 2026

Hej Søren

Tusind tak for alle stjernerne og de fine ord.

Det betyder meget.

Super god service og rigtig hjælpsom

Super god service og rigtig hjælpsom

20 marca 2026

Hej Freya

Tak for de søde ord jeg prøver at gøre mit bedste hver eneste dag.

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og mega god betjening.
Fede
Kvalitets produkter kan klart anbefales

29 stycznia 2026

Hej Hanne

Tusind tak for de fine ord. Det varmer mig meget og gør mig glad.

Bestilling af 5 bandana

Bestilling af 5 bandana, hvoraf der kommer 3, da de 2 af dem efter bestilling var udsolgt. Af de 3 som jeg modtager, er 2 af dem forkert. Jeg handler ikke der igen.

17 marca 2026

Hej Pernille
Jeg er ked af at få en 1 stjernet anmeldelse inden jeg har fået svaret på den mail som du har sendt. Jeg er ked af at jeg kan lave fejl. Jeg er kun et menneske der heldigvis laver fejl. Jeg har svaret dig på mail.

Håber du får en dejlig dag

Winnie Krogsdal Perto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej