Kaufland Pabianice Polska. Bardzo dobrze zarządzany sklep przez dyrektora marketu Paweł Musiałek. Niestety jego zwierzchnik raczej niskich lotów menager nie lubi ludzi nieuległych i mających swoje z... Zobacz więcej
Super szybka dostawa, dobrej jakości produkt, wszystko przebiegło bardzo sprawnie od procesu zamowienia , płatności i dostawy pod wskazany adres
Bardzo mila i pomocna obsluga...sklep dobrze zaopatrzony az milo zakupy robic...sympatyczni i zawsze usmiechnieci pracownicy...pelna profeska
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Uwaga- to może byc firma oszust
MUZGXX9 To jest mój numer zamówienia.kilka tygodni temu zakupiłem perfumy w sklepie interntowym kufland.To oszustwo. Kilka tygodni czekam na dostawe.zapłacilem z góry za towar, którego Kaufland od kilku tygodni nie dostarcza. Przeżywam szok, że tak znana firma oszukuje ludzi.

Odpowiedź od Kaufland.de
Będąc na zakupach na ul.Stalowej przez…
Będąc na zakupach na ul.Stalowej przez przypadek usłyszałam jak kierownictwo traktuje pracowników przeklinają i wykożystują i nie mają szacunku do pracowników niech sie ktoś tym zajmnię bo to nie pierwszy raz taka sytuacja sie zdażyła aż szkoda patrzeć jak pracownik lata żeby było wszystko dobrze zrobione a kierownictwo nie traktuje dobrze pracownika zajmicie sie tym bo szkoda patrzeć na takie sytułacje robiąc spokojnie zakupy szkoda ludzi robiących tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź od Kaufland.de
Czekam od grudnia na moje zapłacone…
Czekam od grudnia na moje zapłacone zamówienie.
Szokujący jest brak kontaktu z klientem ze strony sprzedawcy!!!
Ukryty też jest numer telefonu do tej firmy
Nie skorzystam ponownie z jej usług

Kaufland
Kaufland, Gdynia, ul. Unruga. Słabe zaopatrzenie. Wiele produktów z gazetki nie jest dostępnych. Nawet nie ma śladu, że były. A to co w promocji często wykupione. Przeceny produktów z krótka datą żenujące, zwłaszcza gdy to nabiał i data się kończy następnego dnia,a przecenione max. 50%.

Dzień dobry
Dzień dobry. Dla mnie nie dobry, zostałem odepchnięty przez pracownika z działu mięsnego obsługującego lady chłodnicze.
Stałem przed ladą i przeszkadzałem pracownikowi w układaniu mięsa w ladach. Po chamsku odepchnął mnie. Jest monitoring, procedury itd, ale czy to coś zmieni? Na pewno nie zmieni Księżniczki z działu serów, od lat patrzy bykiem na klienta, dzisiaj nawet nie odpowiedziała na moje dzień dobry. Czekam kiedy tylko dostanę od niej w r...j zakupionym towarem. Straszne chamstwo, na dział serów chodzę tylko kiedy naprawdę muszę coś kupić. Nie ma radości z zakupów w Kauflandzie.
Kraków Bratysławska

Odpowiedź od Kaufland.de
Niestety mój pierwszy zakup przez…
Niestety mój pierwszy zakup przez stronę internetową i totalne fiasko . Dostawa przez DHL, link z info że 25.10.2024 wydano do doręczenia i tu zaczyna się moja gehenna . Oczywiście przesyłka do dzisiaj nie została dostarczona, moje
interwencje w Kaufland i DHL wielokrotne utwierdziły mnie tylko żeby nie kupować w Kauflandzie i nie korzystać z DHL. Ostatecznie po wielu @ i wyjaśnieniach z mojej strony - ponieważ DHL oznajmił i była to wypowiedź wiążąca dla Kauflandu że odmówiłam przyjecia przesyłki, otrzymałam odpowiedź, że zostaną zwrócone środki pomniejszone o koszt zwrotu przesyłki do sklepu. I tu uwaga koszt zakupu 255 zł ,a zwrot dla mnie 86 zł. Zachowanie DHL poniżej krytyki , bo jak można pisać, że klient odmówił przyjęcia przesyłki podczas gdy nie było żadnego kontaktu z klientem. Dzisiaj jest już ponad dwa miesiące od momentu kiedy przesyłka została wydana do doręczenia, a zwrot pieniędzy zrobiono dopiero dzisiaj po moim kolejnym @. Cały proces to masakra.

Odpowiedź od Kaufland.de
Niestety nie jestem zadowolona z…
Niestety nie jestem zadowolona z zakupów w Kauflandzie. Bardzo często ceny z gazetek nie zgadzają się z cenami w sklepie. Oczywiście w sklepie jest drożej. Poza tym nie wszystkie reklamowane rzeczy są w sprzedaży od dnia wskazanego w gazetce. Trudno w sklepie znaleść kogoś z obsługi aby uzyskać informacje. Powyższe historie wydarzyły się w przeciągu kilku ostatnich miesięcy.

Oszustwo!!!!
Oszustwo!!!!! Kaufland Gdańsk ul.Cienista 30.Cena za kilogram 12.45 zł przy zakupie dwóch opakowań. A w paragone mamy inne. Dostałam zwrot tylko 40.45,a około 30 zł nie,bo pani na informacje powiedziała że limit opakowań tylko dwa, ale tego w gazecie nie widać. Najgorszy sklep iż wszystkich.

Odpowiedź od Kaufland.de
Nie dziwne że dyskonty przejmują rynek
Niskiej jakości marki własne oraz mały ich wybór, koniecznośc ważenia owoców i warzyw, żadna zniżka nie zaaplikowała się bo nie posiadam aplikacji. W porównaniu do innych sklepów jak np. Biedronka gdzie mogę otrzymać większość zniżek bez aplikacji to śmiech na sali.

Odpowiedź od Kaufland.de
Kalfland Tychy zwłaszcza Pani na kasie…
Kalfland Tychy zwłaszcza Pani na kasie jest wulgarna i bezczelna odnosząc się do klienta nawet zakazując powrotu klientowi na zakupy ponownie.
Nie ukrywam że jestem bardzo oburzony takim zachowaniem kasjerki.

kaufland sochaczew taka…
kaufland sochaczew taka historia;starsza pani pyta się ekspedientki która rozkłada pieczywo ,ile kosztują te bułki odpowiedż;nie wiem nie jadam wynalazków

Odpowiedź od Kaufland.de
Bardzo nie miła obsługa Pań kasjerek.Na…
Bardzo nie miła obsługa Pań kasjerek.Na kasach samoobsługowych nigdy nie ma nikogo do pomocy więc trzeba prosić Panie siedzące na kasach.Nieświeże wędliny.

opinia o marketplace
Witam. Jedna gwiazdka bo nie można dać zero.
Nr klienta: 8047622280
Data złożenia zamówienia: 01.10.2024
1.10.2024 złożyłem zamówienie na opony. Zamówienie opłaciłem. Następnego dnia otrzymałem wiadomość:
Dzień dobry,
wymienione poniżej artykuły zostały właśnie za Ciebie anulowane. Dostawa nie zostanie zrealizowana. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji o sprzedającym, takich jak szczegóły firmy, regulamin i prawo do odstąpienia od umowy, kliknij nazwę danego sprzedawcy.
Ani słowa wyjaśnienia ani słowa przepraszamy. Straciłem 2 dni. Były to pierwsze i ostatnie moje zakupy na marketplace kauflanda. Zdecydowanie nie polecam.
R

Co tydzień podwyżki cen
Co tydzień podwyżki cen. Cukierki zozole w ciagu tygodnia podwyżka 100%

Kaufland to firma
Kaufland to firma, która ma gdzieś swoich klientów. Od ponad dwóch tygodni nie można dodzwonić się na infolinię w sprawie wymiany karty. Dramat. Zmieniam sklep na inny. Nigdy więcej zakupów w Kauflandzie. Znajomi już dawno od was odeszli. Jesteście totalne dno. Tak się nie traktuje klientów.

Odpowiedź od Kaufland.de
Kaufland Lubań kierownik źle traktuje…
Kaufland Lubań kierownik źle traktuje personel. Nawet w obecności klienta. Kilka razy słyszałam, jak brzydko wyrażał się do kobiet pracowniczek. Wyczuwa się napięta sytuację. Myślę, że w 21 wieku obowiązują już inne standardy pracy. Proszę zwrócić uwagę kierownikowi, że nam klientom, to się nie podoba i nie dajemy przyzwolenia na takie praktyki.

Witam ...Ogórki oszustwo
Witam ....
Ostatnio widziałem reklamę w tv , huczna reklama na całą Polskę ogórków gruntowych , więc następnego dnia wcześnie rano pojechałem na zakupy i jak miały być w sklepie taki ich nie było .... Pytam się pani co z ogórkami a pani odpowiada że myśmy w ogóle nie dostali w zamian za to jest karteczka że nie mamy ogórków z promocji polecamy państwo inny wybór ogórków .... Uważam że to jawne wprowadzanie ludzi w błąd z korzyścią oczywiście dla sieci Kaufland bo przyjdzie taki Kowalski i zrobi inne zakupy ... To jest wstrętne ... Więcej w tym sieci mnie nie zobaczą ... A jeszcze pani donie że nie wyjdę ze sklepu przy normalnych kasach musi pan się wrócić do informacji Bonnie ma pan żadnych zakupów , no to już mnie rozwaliło totalnie ... Sklep Gdynia Grabówek ... Dla Państwa informacji pojechałem do Wejherowa i ku memu zdziwieniu ta sama sytuacja .... Więc widzicie państwo jak ludzi wprowadzają w błąd ... Oszuści ..
Tyle miałem do napisania . Nie pozdrawiam kierownictwa ....

Odpowiedź od Kaufland.de
W dniu wczorajszym robiąc zakupy na…
W dniu wczorajszym robiąc zakupy na dziale mięsnym ,stojąc i patrząc na 2 starsze sprzedawczynie pani Jadzia i ta 2 pani nw jak ma na imię zauważyłam nie miła sytuację jak beszczelnie obgadują młoda koleżankę z pracy która wykładała towar do lady ,wstyd drogie panie ta dziewczyna to mogłaby być wasza córka bardzo często robię tam zakupu i ta młoda dziewczyna jest od niedawna zamiast zgrany zespół to obgadywanie i gupie uśmiechu w jej stronę ,nie miła sytuacja zero szacunku drogie panie może czas na emeryturę bo wasze podejście do pracy jest okropne zero uśmiechu na twarzy i stoicie za lada jak za kare ,wasza obsługa klientów też nie jest zadowalająca można sobie wyobrazić jak obgadujecie koleżankę z pracy to ciekawe co mówicie o klientach ,następnym razem jak będę i usłyszę to odrazu będę prosić kierowniczkę zmiany i przedstawię wasze zachowanie w takim gronie to nie praca jesteście tam na takich samych stanowiskach jak inni pracownicy a zamiast obgadywac to lepiej za pracę się brać pozdrawiam drogie panie