Een kastinterieur besteld en maanden later pas geleverd en dan ook nog eens incompleet wat natuurlijk kan gebeuren maar met de klacht word niets gedaan. Men zou het oppakken, regelen en met spoed... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een waardeloze behandeling van klanten! Het duurt eeuwig voor er geleverd wordt en er wordt niet over gecommuniceerd. De klantenservice is slechts 4u per dag telefonisch bereikbaar. Mai... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Koop hier NOOIT een kast, diverse fouten van hun kant in showroom, van inmeetservice. Vervolgens niet de hand in eigen boezem steken maar schuld volledig bij de klant leggen, lekker makkelijk!!! Vervo... Zobacz więcej
Ongekend slechte service. Meerdere keren foute of kapotte producten geleverd. Geen reactie op klantenservice na 10 mails, ook niet na 3 weken. Al sinds april standaard berichten dat tekort aan mensen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij vinden reviews belangrijk, daarom tonen wij ze ook op onze website. Platforms als Trustpilot kunnen wij niet beheren, deze reviews zijn daardoor niet geverifieerd. U kunt betrouwbare reviews lezen op Kiyoh: www.kiyoh.com/reviews/1041771/kastengigant_bv. Ook kunt u daar een review achterlaten. Daar zullen wij ook op reageren.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Een kledingkast besteld na bezoek van een inmeter. Vriendelijk geholpen en voorzien van juiste info. Mijn kast is afgelopen week gemonteerd en ik ben erg blij met het resultaat! Offerte voor nieuwe deuren al ontvangen.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Goede afspraken en duidelijk wat je van te voren kan verwachten. Heel blij met de kast !!!

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Heel erg blij met onze kasten voor de wasmachine opstelling. Gebruik gemaakt van inmeting. De kasten werden snel en netjes geleverd. Wij hebben ook gebruik gemaakt van montage. Heel erg blij met het eindresultaat.

Aardig personeel
Ik ben het niet eens met de slechte recensies
Ben op een zaterdag naar de showroom geweest waar ik ben geholpen door een lieve jongeman die mij aanraadde een inmeeter langs te laten komen, dit heb ik gedaan en heb 5 weken daarna m’n deuren gehad die werden gemonteerd is perfecte service

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Vriendelijk geholpen. En echt een mooie en stevige kast

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
We had a wonderful bedroom closet built in 2008. We haven't had any problems till one of the components broke: the front of one of the drawers came off. I contacted the service dept, but because they have changed suppliers, there is nothing they can do to repair the drawer. There is no possibility of replacing the drawer with a new one, no chance of repairing the drawer. The repair would be the replacement of one plastic piece, but they don't sell any individual pieces of the hardware so that you could maybe fix it yourself.
From Customer Service:
Onze excuses voor de late reactie op uw e-mail, deze lijkt tussen wal en schip te zijn belandt. Wij hebben dit neergelegd bij onze coordinator en het is helaas niet mogelijk om de voorkant van de lade te repareren. We werken momenteel samen met nieuwe leveranciers, dus het 1 op 1 vervangen is helaas ook niet mogelijk.
Update: upon reading and replying to my review, they contacted me to ask for further photos to look for a solution. So if you don't get any help, you know what to do! It's a shame, they could just provide help in the first place to avoid negative reviews. Just a thought.
We resolved the problem ourselves by finding a way to 3D print the broken plastic piece, but it definitely took some work and luck on our end.
Amsterdam, NL

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Deze week is onze inloopkast geplaatst. Het is een plaatje, we zijn er echt heel erg blij mee.

Koop hier niet.
Je betaald heel veel geld voor de aanschaf het inmeten en plaatsen van de kast, maar ze laten je met een grote berg troep achter.
En als er iets mis gaat laten ze ook de troep van de vervangen onderdelen achter.
Kost me voor de tweede keer een vrij dag om de troep weg te brengen naar de milieustraat.
Was onze eerste maar gegarandeerd onze latste aankoop bij de kastengigant.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Waardeloos bedrijf, komen hun afspraak niet na en leveren goedkope flutkasten. Bouwmarkt kast is 10x goedkoper en velemalen beter. Service kennen ze niet.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Alle ging goed totdat we de spullen gingen monteren. Niet conform de opdracht en "oplossen" kennen ze niet. De inmeetservice is een wasse neus.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Waardeloze site, springt bij naar andere instellingen als je een deur gekozen hebt. Waardoor het fout ging. Bij een bestelling van 7 deuren waarvan 1 fout een tegoedbon van 50 euro terwijl je voor 4500 koopt. Wat een waardeloos bedrijf.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Hor besteld, ging prima. Kwam mooi op tijd. Helaas bleek deze niet te passen, dus geretourneerd. Netjes mail gekregen toen het aangekomen was daar, en dat de betaling via Riverty binnen 10 werkdagen aangepast zou worden.
Per ongeluk toch betaald via Riverty. Geprobeerd contact op te nemen 3x via de mail, 3x telefonisch, 1x voicemail en zelfs 2x via de fb-chat, maar ik krijgt helemaal geen respons op niks terwijl de hor al een tijd geretourneerd is. Kortom: wij krijgen nog geld van kastengigant.
Misschien dat ik via deze weg wél iemand kan spreken... Ik zou heel graag willen dat er contact met mij opgezocht word. Service: beroerd.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Een fijn en goed bedrijf, vakkundig geholpen in de showroom, artikelen nauwkeurig in gemeten en keurig en netjes gemonteerd.
Erg tevreden, aardige mensen die je helpen van het begin tot het eind..
Top bedrijf!!

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Alles is naar wens gegaan. Peter kwam netjes alles professioneel inmeten en gaf toelichting en advies op de producten.
Na een paar keer de offerte te hebben aangepast, dit ging elke keer zeer snel, hebben we de schuifwanden gesteld. Communicatie per app ging ook goed en snel. Levering zoals verwacht en het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik zie veel negatieve berichten, deze ervaring delen wij dus niet.
Kast besteld met inmeetservice. Dat ging nog goed. Offerte met de goede maten erin was pingpong verkeer. Telkens wel weer een fout. Daarna is de railbak op verkeerde lengte geleverd. Ze besteden dat uit en dat bedrijf levert railbak en vloerrail op dezelfde lengte. Maar in mijn situatie zijn de lengtes verschillend. Via de app met Pieter besproken. Het is duidelijk hun fout. Mooi dat ik dat in de app zwart op wit heb. Was verkeerd besteld door een medewerker die er nu 'opeens' niet meer werkt. Voor oplossing moest ie met de directeur overleggen. Na 2 weken komt er een antwoord. Je hebt voor zelf service gekozen, dus zoek het maar uit. Heel fijn bedrijf dit, not. Ronduit schandalig. Dus je laat inmeten zodat je alsnog een verkeerde maat geleverd krijgt. En dat vinden ze nog normaal ook. Wat een oplichters en honden
@Gigantisch_BV Kast besteld, laten plaatsen en vrijwel meteen zaten de schuifdeuren niet goed. Gebeld en daar begint t gedonder. Per mail moet alles verlopen en door telefonisch personeel word je afgepoeierd, die wensen namelijk geen discussie aan de telefoon. Wil best in de auto stappen om daar dan de discussie voort te zetten. Je moet maar in de rij wachten tot je aan de beurt bent om geholpen te worden met je probleem. Blijkbaar ben ik niet de enige met een slecht werkend product…?!?
En dan de toon van de telefoniste sloeg alles, de arrogantie! Beseft zeker niet dat zonder de klanten zij geen inkomsten heeft 🤨😡
Update na reactie Kastengigant. Het is absoluut niet waar dat wij twee andere mogelijkheden aangeboden hebben gekregen die wij niet wilden. De inmeter had verkeerd gemeten en wilde daar al geen verantwoordelijkheid voor nemen. Mijn zoon van 12 was bij dat telefoongesprek en stond al met zijn oren te klapperen! Dat we nu dit verhaal krijgen als antwoord op mijn review bevestigd alleen maar hoe onbetrouwbaar ze zijn. Hun straatje schoon willen vegen, meer niet.
*****************
Eerst al maanden moeten wachten op een inmeetafspraak. Toen leek het prima. Moest opnieuw gemeten als de vloer gelegd was. Prima. Kwam iemand anders tweede keer inmeten. Toen ik de offerte kreeg en ik ging nameten klopte er niets van. Onze vriezer zou helemaal niet open kunnen. Toen ik dat mailde naar de inmeter kreeg ik als reactie dat ze dan niets meer voor ons konden betekenen. Te bizar voor woorden. Nog telefonisch contact gehad waarin hij bleef beweren dat hij goed gemeten had. Maar ja, met een opening van een schuifdeur die kleiner is dan de deur van de vriezer gaat het natuurlijk niet passen. Hij werd heel vervelend aan de telefoon. Ik heb toen gevraagd of iemand anders opnieuw kon komen meten. Dat zou hij gaan vragen. Vervolgens niets meer gehoord. Wat mij betreft een volstrekt onbetrouwbaar bedrijf.

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Ongelofelijk, dat is het juiste woord dat de gebeurtenis van vandaag omschrijft!
Vorige week een inmeetafspraak aangevraagd en vervolgens werd ik door verkoper Martijn gebeld wanneer dit zou uitkomen voor mij. Ik gaf aan dat 12:00 uur mogelijk is omdat ik dan in mijn pauze kan komen van werk. Hij gaf aan dan in Elsloo te zijn en vroeg of dit tussen 12:15 en 12:30 zou kunnen. Ik gaf aan dat dat voor mij ook prima is. Vandaag ben ik dus netjes om 12:00 uur vertrokken op mijn werk en kwam ik om 12:18 uur aan bij ons huis, er was echter nog niemand.
Ik zag dat ik een gemiste oproep van hem had om 12:16 uur, dus ik belde hem snel terug. Na drie keer de voicemail te hebben gekregen, nam hij op om 12:20 uur. Ik gaf aan dat ik in het huis was en ik had gezien dat ik een gemiste oproep had, waarop hij antwoordde: “ik was er om 12:10 uur maar ben weggereden om kwart over want niemand maakte open. Dus ik ga nu naar mijn laatste klanten die wél op tijd open maken, fijne dag”.
Ik was stomverbaasd?? Dus degene die tegen mij zei ik ben er tussen 1215 en 1230, was zelf te vroeg en is na 5 minuten wachten vertrokken en had geen zin en tijd meer om een nieuwe afspraak met mij in te plannen want hij had het te druk. Terwijl hij aangaf dat hij per klant 1.5 uur de tijd inroostert. Echt ongelofelijk gewoon! Hoe klantonvriendelijk kan men zijn. Uiteindelijk dus maar weer snel terug naar mijn werk gereden, zónder maten voor mijn kast!

Odpowiedź od Ongeverifieerde reviews
Wij hadden op internet een kastenwand met drie deuren uitgezocht en een afspraak gemaakt om de wand te laten inmeten en plaatsen.
Vertegenwoordiger kwam snel en op tijd, was kundig en heeft alle tijd genomen om in te meten en om uit te leggen wat de mogelijkheden waren.
Na 1 dag kwam de offerte en bij akkoord een verzoek tot aanbetaling. Toen even naar de reviews gekeken en daar schrokken we erg van, zo slécht.
Het bedrijf doorgelicht en toch voor akkoord getekend.
Het materiaal is op de juiste tijd keurig bezorgd en neergezet op de afgesproken plek, alles zag er top uit.
Twee dagen later op afspraak kwam de vakkundige vriendelijke monteur die gewoon vakwerk heeft geleverd. Heeft het keurig schoon opgeleverd en was dankbaar voor de koffie en biergeld.
Dus: wij geen klachten en heel blij met deze kastenwand.
6 weken geleden een kast besteld.
Monteur én kastengigant beloofde dat dit binnen 6 weken binnen is, aangezien wij dit zelf monteren. Helaas is er tot op heden nog niks binnen / enig contact gehad over bezorging. Na telefonisch 30 minuten in de wacht te staan krijg je te horen dat er geen medewerker is. Hierna word de verbinding verbroken. Een mail gestuurd over hoe dit zit, krijg je een bericht terug dat je binnen 5 dagen antwoord krijgt. Absurd deze zaak. Ik mag hopen dat er eerdaags contact word opgenomen of mijn geld terug krijg!