Har haft egen maskine til service derude 2 gange, 1. Med reklamationer som ikke blev taget seriøst af en utrolig arrogant mand som dårligt havde tid til os p.gr.a. Privat snak måtte virkelig diskute... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Håbløs service og ikke styr på sagerne. Vi er nu stoppet med at handle ved Kasper og co. da vi gentagne gange har oplevet, at der ikke er styr på det. Bestilte maskiner kunne ikke udleveres, ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en virksomhed, som har specialiseret os inden for slush ice- , softice- , milkshake- , saftkøle- og kaffemaskiner samt vandkølere.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Købte en slush ice maskine 3 l til…
Købte en slush ice maskine 3 l til børnene i julegave og vi konstaterer d.26 dec at den ikke virker. Vi mailer og får at vide om vi har prøvet at regulere temp. og sukkerindholdet. Alt dette er prøvet gange flere. Mailer dette men intet svar siden d.26/12-25. Så slush ice i juledagene eller til nytår.
Jeg kan ikke klage
Jeg kan ikke klage, høflig samtale i telefon og hurtig levering. Har allerede lavet en ny ordre.
Kan varmt anbefale hvis man er i tvivl eller mangler oplysninger at ringe, det var en hyggelig samtale.

Odpowiedź od Kaspercoshop
Køb aldrig nogen maskiner her fra
Køb aldrig nogen maskiner her fra, har købt kaffemaskine og softice maskine. Begge har de ikke vil lave eller sende tekniker ud og se på, og helt stoppet med og svare på mail og sms. Amatør firma

Odpowiedź od Kaspercoshop
Jeg skrev forleden en dårlig anmeldelse…
Jeg skrev forleden en dårlig anmeldelse grundet nogle frustrationer vedr min oplevelse af noget tlf værk, men dette har jeg netop trukket tilbage da det vejer det hele op og mere til den hjælp og service jeg netop har fået. De ringede til mig hurtigt og guidede mig med hvordan jeg skulle gøre når jeg skulle bruge maskinen første gang. Til sidst tilbyder de helt selv efter at have hjulpet at de såmænd uden tøven bare sendte en ny over som måske kommer allerede næste dag. Er meget tilfreds og tror fortsat på at slushicemaskinen bliver en succes ☺️
Aldrig haft problemer
Super hurtigt levering! Bestilt søndag og modtaget tirsdag med PostNord og alt er som det skal være.😊👍

God Service
God Service, skrev til dem angående et tilbud på en masse saft og fik et fint tilbud.
Hurtig svar tilbage på mail, :)
Håbløs service og ikke styr på sagerne
Håbløs service og ikke styr på sagerne.
Vi er nu stoppet med at handle ved Kasper og co. da vi gentagne gange har oplevet, at der ikke er styr på det. Bestilte maskiner kunne ikke udleveres, ikke styr på faktura, manglende reservedele trods hjemmesiden fortæller noget andet og håbløs "kundeservice" altså hvis du kan få fat i dem, hvilket nok er den største udfordring.

Odpowiedź od Kaspercoshop
Vi har brugt Kasper og Co i 9 år nu.
Vi har brugt Kasper og Co i 9 år nu.
Og har købt alle vores maskiner igennem dem til vores ishus. De gøre altid en ekstra indsat for og hjælpe os, selvom vi er en lille kunde.
Vi vil til en hver tid give dem vores varmeste anbefaling
Mvh Familieboden

Bedste service og maskine
Hurtig levering og super brugbar hjælp i forhold til valg af vores nye slushice-maskine. Fik endda meget hurtig hjælp en lørdag, da vi ikke kunne finde ud af at fryse slushicen rigtigt. Problemet var løst med det samme.

Kedelig og dårlig hjælp
Ja solgte de mad til sultne børn i Afrika var det dem selv der døde af sult. Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Vågn da op.

Manglende kundeservice
Forsøgte at anvende deres "chat" funktion på deres side. Angående to reservedele der var alt udfra hvad kunne vurdere identiske men med forskellige numre og to forskellige priser. hvor på den så bare svarer med skriv en mail. Hvilket jeg så gør uden nogen former for svar. Efter godt en uges venten endte jeg bare med at gætte og passede heldigvis. Virker ærlig talt som om at de ikke er interesseret i at forhandle med private. udover det så har de da også bare vanvittige priser på nogen af deres produkter og fragt.

Dårlig/manglende kundeservice.
Efter nogle forgæves opringer til Lars Bo, lykkedes det mig endelig at komme i snak med ham,det er selvfølgelig okay at have travlt.
Jeg bestiller pakninger og nogle reservedele til hurtig levering, pakken ankommer som aftalt, dog med et par manglende vare. Har nu forgæves forsøgt i et par måneder at få tilsendt de manglende varer. De tager ikke telefonen når man ringer og svare heller ikke på mails.. Nu er der oprettet kontakt til der hvor de importere deres varer fra og hvis deres dårlige kundeservice fortsætter, vil de finde en ny distributør i Danmark.

Odpowiedź od Kaspercoshop
Ikke køb herfra - muligvis svindel
Vi bestilte en slush-ice maskine i sidste uge, aftalen var at vi fik den inden weekenden, men efter betalingen er gennemført er kontakten forsvundet, det er umuligt at få fat i dem og de vender ikke tilbage. Det drejer sig om en del penge, men åbenbart ingen samvittighed fra deres side.

Defekt maskine og hjælp
Havde en defekt maskine, hvor vi efter lidt misforståelser fandt frem til en rigtig god løsning.

Odpowiedź od Kaspercoshop
De gør det bedste de kan
Det blev aldrig muligt, for mig at bestille en softicemaskine. Jeg ringede et utal af gange for, at måtte konstatere at efter lidt over en måned ikke var muligt, at skaffe en softicemaskine hjem.
Det er et firma, som har specielt travlt i starten af sommeren, så sørg for at være i god tid.
Jeg fik aldrig en maskine, men der blev gjort alt hvad de kunne for, at få en hjem.
De har ikke altid tid til, at hjælpe alle men de gør det bedste de kan.

Odpowiedź od Kaspercoshop
Lars Bo er simpelthen den mest…
Lars Bo er simpelthen den mest serviceminded og rare samarbejdspartner man kan have. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
We started an icecream store 4 years…
We started an icecream store 4 years ago and leased machines from Kasper&Co. They were very helpful and fast when we needed support regarding the machines. Over the 4 years, we have not had better service from any "business to business". Highly recommend doing business with Kasper&Co
BR
Island Dessertbar
Er Kasper og Co et fup firma?
Vi har for et par år siden købt en slush ice maskine, som gang på gang gik i stykker og ikke kunne lave ordentlig slush ice. Nu har den været til rep. siden august. De har haft mistet den og sidste melding var at den var fundet på lageret. Nu har vi så intet hørt siden.
Jeg har ringet igen i går og i dag i "telefontiden" men ingen tager telefonen. Hver gang vi har fået hul igennem på telefonen, har det været en forstyrret medarbejder der ikke havde tid til at snakke. Det virker mest som fup og svindel og vi overvejer politiet som næste skridt, da de jo på en måde tilbageholder en vare der er vores og som står for at skulle bruges i høj grad nu.

Virkelig fin kundeservice👍🏻👍🏻👍🏻
Virkelig i orden service.
Har købt en blender for 10 måneder siden. Den blev løs i kniven, så jeg skrev til dem angående en reklamation eller reparation. Dagen efter ringede de op og tilbød straks et helt nyt blender glas.
Kan klart anbefale dette firma👍🏻

Odpowiedź od Kaspercoshop
Jeg købte en blender hos Kasper&co
Jeg købte en blender hos Kasper&co. Hurtig levering, høj kvalitet blender og god telefonisk vejledning inden købet. Køber her næste gang.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.