Meget fin service hele vejen igennem. Havde købt 2 produkter, det ene havde jeg en reklamation på, og det andet manglede nogle funktioner ift hvad jeg skulle bruge. Ringede og skrev med Jan, og fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det fremgik ikke tydeligt på hjemmesiden at produktet kun kunne bruges af iPhone 7/8/x.. hvilket gjorde at vi ikke kunne benytte produktet. Øv.. Men spy-shops service er der ikke noget at sætte en fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte en vare som desværre ikke var på lager valgte jeg at skrive til kundeservice og her må jeg sige den er da helt i top ! Så meget hjælp til diverse da kamera skulle bruges til en micro fpv dron... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SPY-shop.dk er en virksomhed der importerer og sælger alle former for enheder som anvendes til GPS, GSM, SPION, AFLYTNING & SKJULTE KAMERA. Vi sælger til både Virksomheder, Kommuner og ikke mindst Private. Vi er vokset med ekspress fart og udvider hele tiden vores sortiment så vi kan følge med vores kunders stigende behov. Opret en konto eller tilmeld dig vores Nyhedsmail for at få de sidste nye produkter som hele tiden bliver tilføjet til shoppen.
Bredgade 34, 6240, Løgumkloster, Dania
Meget fin service hele vejen igennem.
Ringede og skrev med Jan, og fik byttet begge produkter uden problemer.
Jan er meget hurtig til at sende varerne og tager tlf når man ringer.
Så jeg kan kun anbefale spy-shop.dk

Odpowiedź od Spy Shop
Tror mine camera virker fint, er ikke sat op endnu, lidt lang tid vedrørende leveringen

Odpowiedź od Spy Shop
Jeg havde en meget dårlig oplevelse med spy-shop.dk. Jeg har betalt for en vare, men har aldrig modtaget den, og sælger nægter at give penge retur.
Jeg ventede længe på beløbet, (faktisk er der gået 5 måneder) og kontaktede til sidst butikken for at få mine penge retur. Men de nægter at refundere, selvom jeg tydeligt har dokumenteret, at pakken aldrig er blevet leveret.
Butikkens ejer har til gengæld oplyst mig, at han har siddet med den pakke siden august - men han vil ikke give mig mine 605 kroner tilbage.
Han bliver ved med at hive paragraffer frem, og insisterer på, at jeg skulle have fortrudt købet "inden for 14 dage".
Men det er kun sandt, hvis pakken er i min varetægt - dvs. afleveret direkte til mig, på min adresse, og udenfor postvæsenets varetægt.
Det står tydeligt på Forbrugerombudsmandens hjemmeside, fortrydelsesfristen først begynder, når den er i kundens besiddelse. Alt det andet Jan henviser til, er først gyldigt herefter.
Jeg forsøgte først at få det ordnet ved et telefonopkald, men fik fat på en person fra en anden butik. Her blev jeg oplyst, at titlerne på deres butikker var så ens, at han tit får opkald fra kunder fra spy-shop.dk - han ved igennem de opkald, at spy-shop.dk tit forsøger lignende tricks, som jeg lige er blevet udsat for.
Det lyder derfor som om det er et gentagende problem, at spy-shop.dk tit bryder købeloven, og derefter forsøger at lukke munden på folk via "retslig" ekspertise.
Men jeg synes ikke det er noget, der skal afholde folk - de paragraffer der bliver nævnt, er bare huller i lovgivningen, han selv har fundet på.

Odpowiedź od Spy Shop
super service. fik en rigtig god vejledning omkring valg af det rigtig udstyr til min opgave. vil helt sikker vende tilbage

Odpowiedź od Spy Shop
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos spy-shop.dk. Jeg stod akut og skulle bruge en detektor og efter en kort korrespondance med Jan omkring at den skulle bruges akut, lagde jeg min bestilling som blev afsendt samme dag. Enheden virkede helt som den skulle, men havde desværre en produktionsfejl, som gjorde at den ikke opladte korrekt. Jeg skrev til Jan vedr dette og han tilbød at sende en ny afsted. Da den jeg havde købt var på kinesisk, spurgte jeg om der var mulighed for at få en anden model, men der var desværre ikke andre på lager. Han tilbød mig dog at sende en ny med det samme, og endnu en (på engelsk), uden beregning, når den er på lager senere i december. Helt fantastisk service og helt sikkert et sted jeg vil handle igen

Odpowiedź od Spy Shop
Jeg bestilte en vare og næsten inden jeg havde trykket send modtog jeg min vare. Jeg er meget positiv over den super hurtige levering.
Et minus er dog at manualen var på kinesisk men der er jeg utrolig glad for at der findes Google Lens
Sie schreiben falsch Price auf dem Sachen,und dann nach dem Kauf, und bezahlen sie sagen das war ein falsch preis von uns Sorry ., ich habe Finger weg.,, nie wider Kontakte tschüss!!!!!,

Odpowiedź od Spy Shop
Kanon kundeservice .. mange butikker kunne lære meget af spy shop ..
Tak for hjælpen med brugsanvisningen Jan
Service service ..

Odpowiedź od Spy Shop
Godt camera men må bruge en af nyeste mobiler til det.

Odpowiedź od Spy Shop
Jeg købte en vare som viste sig ikke at være på lager, men anført som, på vej. Men de sendte mig så en anden model i stedet for den jeg bestilte i første omgang. Det blev jeg selvfølgelig lidt skuffet over at de ikke lige tog kontakt til mig først inden afsendelse. Men hvor om alt er så valgte jeg at beholde varen da den var næsten lige så god som den jeg i første omgang bestilte.
helt vild service! bestilling lagt og 30 min efter var den afsendt. den modtaget pakke var yderligere sikret mod brekage. før køb var der fantastisk service med youtube videoer osv. kan klart anbefales!

Odpowiedź od Spy Shop
Bestilte varer er i restordre, mangler oplysninger om forventet leveringstid!

Odpowiedź od Spy Shop
it needs to recharge every 30 minutes but in your avertidsment you wrote it works for 12 hours.

Odpowiedź od Spy Shop
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.