Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Inte nöjd. Dålig ventilation, man får inte riktigt det man önskade sig för de pengarna och sätter dig på inkasso utan att meddela dig och skicka påminnelse när du glömt att betala hyran.

Oceniono na 1 z 5

Riktigt dåliga Som många andra har nämnt så verkar de ta in vilka muppar som helst till att bo i deras bostäder. Har bott här ett år och värmen är fortfarande inte igång, mest märkbart under vint... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma konstrukcyjna

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

K-fastigheter - Attraktiva och kostnadseffektiva bostäder.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Inte nöjd

6 lutego 2026

Service på hög nivå

K-fastigheter i Vänersborg är berömvärda när det gäller service och tillgänglighet. Stort tack till Victor som är platschef, samt vaktmästare och övrig personal.

23 września 2025

K-fastigheter i Vänersborg

K-fastigheter i Vänersborg. Hyrde av dem i lite över ett år. Under detta året har vi alltid fått snabb respons på felanmälningar, oftast redan nästa vardag. Avseende s.k ”garanti-ärenden” har servicen inte varit lika snabb, men samtidigt är dessa saker inget som stör funktionen (var exempelvis att det behövde tätas mellan list och golv). Vid utflytt så var K-fastigheter flexibla med datum för besiktning och var inga konstigheter i samband med besiktningen. Hyrorna är väl lite i det saftigaste laget, men samtidigt är det nyproduktion och nyproduktion kostar tyvärr.

25 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Rent ut sagt super kasst

Fuskbygge, dålig ventilation, dålig isolering. Jätte dålig service saker som kan gå sönder te.x rör i lägenheten som läcker har dem inte fixat på ett år fast jag gjort felanmälan flera gånger. Förvaltaren och kundservice är under all kritik. Rent ut sagt sk*t ställe.

3 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

K(katastrof)-Fastigheter är ett bolag…

K(katastrof)-Fastigheter är ett bolag ni alla ska undvika. Bodde för dom under 9 månaders tid innan fastigheterna såldes till Brinova och har under den tiden både blivit hotat, rånad och misshandlad till den grad att min axel bröts med en 16 cm spricka. Dessa klåpare till till uthyrare och dess personal är en skam. Dom gör ingen som helst bakgrundskontroll på folk och trivs du att bo med massa knarkare, gängkriminella och ha oljud om kring dig 24/7 kanske detta passar, men om inte så håll dig borta.

Lägenheterna överallt är under all kritik och extremt överprisade med tanke på kvaliten du får och grannarna du får. Rekommenderar hellre ett tält ute i skog framför detta bolag då dom sliter fullständigt om du blir hotad eller liknande av dina dina knarkande grannar. Vad ni än gör, håll er borta från dessa idioter till fastighetsbolag. Dom är under all kritik

23 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Hatar med hela mitt hjärta…

Hatar med hela mitt hjärta K-fastigheter. Har sedan dag 1 av att bo i deras lägenhet klagat över hur mycket oljud de kommer ifrån grannarna. Hur alla i hela lägenhetkomplexet röker på balkonger och in kommer de i min lägenhet. Personen som höll i visningen ljög mig rätt upp i ansiktet om att de aldrig haft problem med ljud från grannar trots att 2 tidigare hyresgäster flyttat därifrån pga ljudet från grannarna. Petiga som bara den är de på besiktningen trots jag täckt mina hål i väggarna bättre än förra hyresgästen. Vi kom överrens att jag skulle ordna hålen i väggarna och senare samma dag var en andra besiktning bokad. Men då börjar fastighetsförvaltaren klaga på andra hål som inte nämndes vid första besiktningen. Nu är frågan bara hur många besiktningar jag måste gå igenom innan det blir godkänt. Kommer ALDRIG kunna rekommendera K-fastigheter till någon jag känner i Hässleholm.

28 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag hatar Vänersborg bostäder som inte…

Jag hatar Vänersborg bostäder som inte lagat eller fixar problemet med svart mögel fast jag klagade på den dumma diskmaskinen flera gånger vill aldrig någon sin ha med Vänersborg bostäder! Dem förstör mina hälsa!

17 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Dessa har afasi' locket på.0…

Dessa har afasi' locket på.0 kommunikation. Vapen¡
1. Sänka temperaturen
2. Inkasso omotiverat
Anklagas
Lägga termometern i fönsterkarm. Så till sommaren blir det väl ugnen. Blir inte '' SAGT UPP LGH''.
MYSKO INKASSO
POLISANMÄLER!! i morgon 17 mars.
TACK FÖR MIG🤗🤟🏼🙋‍♀️

16 marca 2025

Detta gäller K-fast i Göteborg

Detta gäller K-fast i Göteborg
+Bra vitvaror
+Bra läge

-12000 för 54kvm är inte rimmligt, det är så konstiga vinklar i sovrummet att vi.inte kan ha en 180säng ens.
-hyreshöjning med 5%
-hissar som är trasiga flera gånger I månaden(under mer än ett år)
-inget görs om man lämnar in klagomål på grannar som tex festar gång på gång eller grannar som lämnar hundbajs på balkongerna så att det stinker in i våran lägenhet
-de skickar ut allmäna påminnelser (på svenska, som typ 50%här inte kan läsa) istället för att prata med den som är problemet
-haft fläktfilter som tappar partiklar ner på spisen
-fula märken som intekommer att åtgärdas förens "2års kontroll"
-väggar och puts utomhus lossnar(trots att det är byggt 2024)
-högljutt fläktsystem som ALDRIG är tyst
-24grader inomhus när det är 20 ute, 28grader inne vid 25 utomhus
-värdelöst kök, ingen yta för förvaring, inget skafferi.

9 stycznia 2025

Riktigt dåliga

Riktigt dåliga
Som många andra har nämnt så verkar de ta in vilka muppar som helst till att bo i deras bostäder. Har bott här ett år och värmen är fortfarande inte igång, mest märkbart under vintern då blir det riktigt kyligt om nätterna.

Har skickat in x antal ärenden men de blir bara avslutade direkt utan några åtgärder.

Har nog faktiskt inget vettigt att säga om K-fast mer än att jag rekommenderar att inte flytta in i deras bostäder.

28 grudnia 2024

Vi flyttade in 20240102. Katastrof hyr INTE

Vi flyttade in 20240102.
4:a och hade flyttfirma.
Det började med att dom hade extremt korta inflyttnings tider på hiss. Vi skulle flytta in hela vårt bohag på 1h 30 minuter…
Det Tog flyttfirman 2,5 timmar när dom kom till lägenheten med en lastbil och 5 killar…
Sen började felen:

Dålig kvalitet på nybygget, dåliga golv som var fel monterade och gick isär i fogar,snickare var på plats 3 månader efter inflyttning för att laga där golvet gick isär men de lagade bara delar för annars var det lika bra att byta allt., fläktsystemet som blåser köksos till sovrum och enligt fastighetsägaren ska man ha öppet dörren när man lagar mat för att annars klarar systemet det inte, perfekt en kall vinterkväll 🥶 dom ökade trycket i ventilationen i slutet av augusti. 8 månader efter jag klagat.., spishäll som är kokplatta 2 fas tog 30 minuter att koka upp 3 liter vatten. En toppen modern lägenhet ska väl ha en induktionshäll??( vi köpte en induktionshäll), vitvaror överlag dålig kvalité/skadade. Väggar och tak bristande målning, takfärg med för hög matthet som målats både på vägg och tak. Badrummet bristande målning, kakling, och felmonterade duschväggar så man knappt kunde sitta på toaletten. Trasig wc som byttes flertalet gånger utan att dom lyckades hitta en hel. tillslut köpte vi en egen Gustavsberg och monterade själva... Kök felmonterat, skeva hyllor och dörrar. Skador och bristfälligt monterade elkontakter.

Bristande värme i hela lägenheten.
Första veckorna var det i snitt 10 grader i lägenheten.
När ansvariga besökte lägenheten anmärkte dom på att soffan stod 20cm från radiatorn och därför var det kallt i hela lägenheten… så OKUNSKAP och brist på social kompetens har jag aldrig träffat på! Rörmockare skakade på huvudet och berättade senare att K-fastigheter hade satt in en för liten värmeanläggning. Oisolerade genomföringar som bidrog till kalldrag i vattenskåp, elskåp.

Trasig entrédörr.

Inte byggstädat vid inflytt. Fattar ni? Inte städad alls… vi fick flytta in i ett skitig lägenhet…

Uthyraren lovade citat ”topp kvalitet” men så var det absolut inte.

Den yttre miljön runt fastighet, smutsig och underhölls inte.
Urin och hundavföring i trapphus och hiss.
Bristfällig städning i trapphus och hiss.
Parkeringsplatser bristfällig ordning på plats nummer och vilka som var lediga mm. Parkerade bilar överallt helt okontrollerat.
Efter ett tag, vi bodde där i 8 månader, så började socialtjänsten hyra lägenheten i husen, då bestämde vi oss för att flytta…
(Skrik, fulla människor, påverkade, hög musik från bilfester på parkeringen, fester i lägenheter och massa skumma människor som rörde sig i området )

En hemsk upplevelse kan man summera det till.
Och när vi väl flyttade hade k-fastigheter självklart krav på hur standarden skulle vara vid utflytt.
Nymålat (rätt färg) och i deras informationspärm var fel färgkod angiven, perfekt städat, inte ett dammkorn på lister. Dom gick och drog med fingret..
Vi var tvungna att efter städfirman vi anlitade städa mellan spis och bänkskiva.
Fick alltså lyfta upp spisen och torka bort några droppar fett… beror säkert på deras extremt dåliga ventilation.
Inspekterade med lampa på väggar för att hitta skador och anmärkte på dålig spackling från byggtiden. Mm mm mm

Men betala ska man 14000 i månaden och inte en krona i ersättning.
Och skulle man haft något på väggen, eller haft ett liv och använt lägenheten då ska det spacklas och väggar ska målas…

Så hyr ALDRIG av K-Fastigheter

31 sierpnia 2024

K-fastigheter i Hässleholm

K-fastigheter i Hässleholm. Värsta tänkbara hyresvärden. Eftersom de inte lyckas hyra ut sina överprisade lägenheter så tar de in socialfall, gängkriminellla och annat pack. Ringer polisen 2 gånger i veckan och grannar som slår sina fruar och gör liv alla timmar om dygnet. Inte händer de något om man säger till🤬 de röks cannabis så man känner de när man lämnar lägenheten och ibland i lägenheten. VAD NI ÄN GÖR FLYTTA INTE HIT!

1 lipca 2024

Unket företag!!!

Bodde hos de i knappt 4 år. Under den tiden verkade de ta in vilket avskräde som helst som hyresgäster, även gängkriminella. Området förföll kraftigt, flera boende påpekade problemen med störande hyresgäster utan att något gjordes. Renoveringar var sisådär, dålig installation av tvättmaskin och torktumlare orsakade skador (ingick i lägenheten). Höjde hyrorna rätt kraftigt de år jag bodde hos de som hyresgäst. Dåligt kundbemötande, dålig service, dålig kontroll av lägenheterna innan man flyttar in (tänk er storstäda i ens nya lägenhet). Undvik K-fast.

31 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Flyttade in i nyproducerad lgh i…

Flyttade in i nyproducerad lgh i Vänersborg.
Sprucket kakel i duschen, urin på toaletten, stora hål i väggar och det snöade in genom ytterdörren.

Personal på kontoret tog inte ens seriöst pga kön (kvinna), men när sambo ringde var dom väldigt trevliga.

Flyttade ut nu i sept, otrevlig besiktningspersonal som dessutom inte hade något protokoll över hur lgh såg ut när vi flyttade in i.

Dessutom fick betala för parkering i ett halvår som inte ens fanns, tills uppmärkning gjordes sent på våren.

Besviken, arg och ledsen hur man kan bemöta sina kunder och hantering av en nyproduktion.

24 września 2024

K fastigheter Helsingborg

Lovar över mail hur hon ska göra allt för och hjälpa en. Ringer henne och då går hon emot allt hon skrivit i mailen. Låt er inte bli bedragna av deras ”trevliga” bemötande. Viktigaste är och få hyresgäster, resten struntar dem i.

1 sierpnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej