Fastighets AB Balder Recenzje 810

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hej ! Jag och många av mina grannar blev glatt överraskade av dom fina blommorna ni placerade ut vid varje port 🌼 Det ger ett fint och omvårdnat intryck av fastigheten. Framförallt så njuter vi av... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev kontaktad av en av Balders fastighetsskötare, efter önskemål om kontaktad, redan dagen efter. Fint och trevligt bemötande från denne som även gick med på att återkomma då han ringde mitt i en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

This is a worst experience with any association in Sweden. Now the second moth is started to get us keys still dishwasher is not working, wind breezes coming inside apartment from window and balcony d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Deweloper
  2. Agencja nieruchomości komercyjnych
  3. Budownictwo mieszkalne
  4. Agencja wynajmu przestrzeni biurowej
  5. Firma zarządzająca nieruchomościami
  6. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Balder utvecklar och förvaltar fastigheter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hyresrätter & hotell. Välkommen att kika på våra lediga lägenheter, lokaler & parkeringar.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Balder bäst av alla hyresvärdar på störningar

Balder bryr sig verkligen om människan, under den korta perioden jag bott hos de har de varit raska att åtgärda några fel liksom störningar, något jag aldrig upplevt innan och flyttat många ggr just pga störningar. Ingen har brytt sig om så som Balder gjort.
Från mit hjärta ett stort tack! ❤️

18 kwietnia 2026

Blommsterglädje

Hej !
Jag och många av mina grannar blev glatt överraskade av dom fina blommorna ni placerade ut vid varje port 🌼 Det ger ett fint och omvårdnat intryck av fastigheten. Framförallt så njuter vi av dem 🌻
Lisa Djurberg

1 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag vill ge min varmaste rekommendation…

Jag vill ge min varmaste rekommendation till Shaukat som arbetar som fastighetsskötare hos Balder i Sollentuna. Det är sällan man möter någon som är så serviceinriktad och professionell i sitt yrke.
Här är några saker som utmärker hans arbete:
• Enkel att kommunicera med: Shaukat är alltid nåbar och lyhörd. Det är aldrig några problem att förklara ett ärende, och man känner sig alltid hörd som hyresgäst.
• Snabba lösningar: Han har en imponerande förmåga att snabbt identifiera problem och hitta effektiva lösningar på plats.
• Vänligt bemötande: Han sprider alltid en positiv energi. Han är otroligt trevlig, tillmötesgående och har alltid ett leende på läpparna.
• Hög kvalitet: Det märks att Shaukat är noggrann. Han slarvar aldrig, utan gör ett ordentligt jobb från början till slut så att resultatet blir hållbart.
Kort sagt gör Shaukat ett fantastiskt jobb för oss boende här i Sollentuna. Balder ska vara mycket stolta över att ha en så kompetent och vänlig medarbetare!

17 kwietnia 2026

Det tog lång tid

Det tog lång tid, men när jag väl fick min spis, blev det bra.

10 marca 2026

Hej Seija,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att leveransen av spisen tog längre tid än förväntat, men vi är glada att höra att det löste sig och att du är nöjd i slutändan. Din feedback är viktig för oss i vårt arbete med att förbättra både leveranstider och service!

Tack så mycket

Tack så mycket
Arbetet var mycket bra och snabbt.

Hej Karam,
Tack själv för ditt positiva omdöme! Vad roligt att vi kunde hjälpa dig snabbt.

Snabbt åtgärdat.

Snabbt åtgärdat.

Hej Angelica,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Oceniono na 4 z 5

Snapt svar

Snapt svar, snapt åtgärdat, trevlig reparatör

Hej Jari,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att vi kunde åtgärda ditt ärende snabbt. Tveka inte på att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp!

En fastighetsskötare som kämpar

Äntligen fått ett ordentligt fungerande handfat med vattenblandare. Efter otrolig insats av fastighetsskötaren!

Hej Kiqi,
Tusen tack för ditt härliga omdöme! Vi ska se till att dina fina ord når vår kollega.

Oceniono na 5 z 5

Balder i Skövde är snabba!

Balder i Skövde är snabba på att återkoppla i ärenden. Jag fick hjälp snabbt vilket uppskattas.

Hej Emilia,
Tack för ditt fina omdöme! Vi ser till att komplimangerna når kollegorna i Skövde.

Väldigt bra.

Får vädigt bra hjälp och dom är väldigt trevliga.

Hej Ann-Karoline,
Tack för ditt positiva omdöme! Det gläder oss.

Oceniono na 4 z 5

Snabb återkoppling samt fint…

Snabb återkoppling samt fint bemötande,mitt ärende löstes på bästa sätt.

Hej Peter,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen och bemötandet. Tveka inte på att höra av dig om du skulle behöva ytterligare hjälp.

Oceniono na 5 z 5

Jag är så tacksam att man alltid får så…

Jag är så tacksam att man alltid får så snabb service och att personalen är så fantastiska så trevliga och alltid utför jobbet så perfekt 👌

Hej Annica,
Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir så glada över dina fina ord. Tveka inte på att höra av dig om du skulle behöva ytterligare hjälp!

Bra kontakt

Bra kontakt. Löste problemet samma dag. Och fick lite råd som avslutning

Hej Jim,
Tusen tack för ditt omdöme! Vi gör alltid vårt bästa för att lösa ärenden snabbt och effektivt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej